Pratim povremeno i ostale druge lige pored ove moje (možda jer sam predugo u II.1, a možda samo volim da zabadam nos gde mu mesto nije), te reših da se oglasim baš na forumu vaše cenjene skupine. Iako je u pitanju sasvim subjektivna ocena jer nema određenih parametara koji bi mogli jasno ukazivati na to, vašu ligu sam proglasio (onako, sam sa sobom, bez uplitanja drugih individua, osim ako ne računate moj Alter ego u vidu Vlade Đurovića) za najbolju od četiri drugoligaške grupe. Do pre 3-4 sezone liga II.1 je bila neprikosnovena, onda je primat preuzela II.2, sad ste izgleda na redu vi. Ovo mislim i za sezonu 31, dakle, lagano ulazite u drugu sezonu dominacije.
Zašto to mislim?
Nije teško odgovoriti na pitanje. Zaista jako veliki broj kvalitetnih ekipa i sjajnih menadžera. Pored četvorice trenutno neporaženih (Pivopija, koji baca sjajne rime ali i slaže odlične ekipe, Gomeljski, čovek kome bi i Denda pozavideo na spektakularnim izveštajima, Martinenko, koji je tek nedavno primetio koliko je forum lige u kojoj igram raspisan i Slobode, mog prvog velikog rivala još iz sezone 10), moram da pomenem još Docka i Atlasa. Prvi kleše čudovišno dobre domaće igrače, za koje se vezuje, pa mu je to istovremeno i dobra i tamna strana (ali ništa čudno, to i ja radim), drugi je bio moj rival u II.1 i radi opasan posao sa domaćim igračima (kad sam te već ovako "prozvao", ne misliš valjda da Mićović u naponu snage igra treću ligu?!?). Naravno, tu je još sjajnih menadžera, odličnih igrača (pogotovo domaćih), te se nadam da ćete tako i nastaviti.
E da, samo malo da "pojačate" forum i biće još bolje.
Živeli!
:)
Last edited by Zvone Kralj at 8/17/2015 1:12:18 PM