BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272435.16 in reply to 272435.15
Date: 8/11/2015 1:55:51 PM
Overall Posts Rated:
1616
Copor Mrkih Vukova sa Zlatibora je jos jednom pokidao protivnike i sacuvao svoju Vuciju jazbinu koja se pokazala kao izuzetno neugodan i ne gostoljubiv teren. Ekipa Konstantina kao da se unapred predala kada je posle velikog odmora izasla na teren,jedini koji je nesto pokusavao da uradi i trgne ekipu iz letargije,ali ni njegova vrhunska partija i 50 i kusur ubacenih poena nije pomogla protiv izuzetno iskusnih prvotimaca Zlatiborske ekipe.

This Post:
00
272435.17 in reply to 272435.16
Date: 8/14/2015 11:39:21 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
552552
Second Team:
Mad Mamba Academy
Чији то тренинг чекамо да се заврши да бисмо добили увид у скилове? Док није толико незадовољан јер је свестан могућности тренутног тима... 'ајде нека се та битанга што кињи играче што пре пријави и престане и нас остале да држи у неизвесности!

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.18 in reply to 272435.17
Date: 8/14/2015 12:50:56 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
bice da sam ja.... inventaru II.3

This Post:
00
272435.19 in reply to 272435.18
Date: 8/14/2015 1:00:59 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
552552
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ипак ти? Ае распуштај багру...

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.20 in reply to 272435.19
Date: 8/14/2015 1:45:16 PM
Overall Posts Rated:
1616
Jel bio trening danas il jos nije il ja nisam dobio ni jedan skil?

This Post:
00
272435.21 in reply to 272435.20
Date: 8/14/2015 1:52:11 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
552552
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ма видиш да Док малтретира ове његове, никако да заврши са тренингом

No guts, no glory!
From: Cone 94
This Post:
11
272435.22 in reply to 272435.21
Date: 8/15/2015 2:22:15 PM
Overall Posts Rated:
5757
Magicni skoro nisu imali ovako los start u sezoni...Da stvar bude jos gora novajlije(slobodu uzice ne racunam jer ima dugogodisnje drugoligasko iskustvo) se pokazuju kao izrazito efikasne(barem na startu) te stoga izgleda da ove sezone nece biti tkzv topovskog mesa odnosno zasigurnih pobeda.

Posebno bih istakao Whynot team,ne tako izrazito kvalitetna prva petorka za drugoligaske standarde ali ocigledno da uticaj momaka sa klupe znacajno doprinosi kvalitetu tima.Na samom startu sezone je pobedio izrazito jake Luberinovce i Mrke vukove sto me je iskreno bas iznenadilo.

Centarski duo Adamoli-Lenaerts ocigledno cini okosnicu ovog tima ali kao sto sam vec pomenuo dugacka klupa je glavno oruzje ovog tima po meni.

Na nasu srecu jedini limit koji ga sprecava trenutno da izrazito napreduje jeste relativno mala arena.Ali vidim da se vec bacio na tu slabu tacku.

Ovaj covek definitivno prvo iznenadjenje u ovoj sezoni,videcemo da li ce uspeti da odrzava ovakav ucinak tokom cele sezone.

From: Cone 94
This Post:
00
272435.23 in reply to 272435.22
Date: 8/15/2015 2:51:11 PM
Overall Posts Rated:
5757
Posto sam prosle sezone vec na samom startu signalizirao pobednika lige ajde da pokusam i ove sezone da ucinim isto.

Ovako po meni definitivno prvi favorit za osvajanje ove sezone je nas dobro poznati Pivopija,no medjutim ajde da ujemo u malo dublju analizu i na ostale kandidate.

Iako na startu sezone mozda nema najjaci tim nesto mi govori da ce to postepeno tokom sezone da se menja.Kao prvi faktor navodim nedavni transfer Apostolovic od 3+ milke koji mu svakako obezbedjuje velike mogucnosti i u prosirivanju igrackog kadra.
Da stvar bude jos gora uverili smo se kakav je majstor za transfere.Kada je stavio igrace na Tl svi smo se mogli uveriti o kakvom je timu rec.I oni igraci od po 30-40k su strasne igracine a da ne pricam o ovim zvezdama tima i njihovim skilovima.Ono sto hocu da kazem jeste da kupuje veoma jake igrace cija cena plata nije toliko velika.O tome kakav je lisac i kako zna da pogodi taktiku necu ni da govorim.
Po meni ako odluci da napadne prolaz osvaja titulu zagarantovano(siguran sam kao i u psiha prosle sezone)

Kao drugog favorita stavljam Gomeljskog(sveti vid) iz razloga sto on ima nesto laksi posao od treceg favorita(sloboda uzice),odnosno nece morati u Po da se suocava sa Pivopijom.A i po mom misljenju ima laksu grupu ove sezone te stoga ima vece sanse da u finalu bude domacin.
Vec je iskazao osvajacke pretenzije ove sezone.Od njega ocekujem jedno pojacanje u skorijem roku.

Treci favorit je vec pomenuta ekipa Sloboda Uzice.Dolazi nam iz prve lige ima najjacu prvu petorku ali ima jednu veoma veliku manu a to je izrazito slaba klupa mada ne sumnjam da ce na tome poraditi do kraja sezone.

Kao sto vidimo po mom misljenju ove sezone imamo 3 ekipe koje ce se boriti za prolaz u prvu ligu i prestiz.Namerno sam pomenuo sva 3 tima jer su po meni svima sanse donekle iste,iskustvo i rezutati tokom sezone i naravno fakor srece ce biti ti koji ce odluciti pobednika.Prosle sezone sam bio siguran u psiha od samog starta te stoga nisam pominjao veci broj ekipe,no medjutim ove sezone situacija se promenia

Ipak kako pobednik moze biti samo jedan te stoga moram da suzim izbor od ova 3 tima na jednog takmicara neka to bude Pivopija!

This Post:
11
272435.24 in reply to 272435.7
Date: 8/15/2015 4:01:15 PM
Overall Posts Rated:
2727
.. evo i mene da se upisem na forum :
moj jedini cilj je opstanak ako je moguce pozicija od 5-7 mesta.. igrao sam II ligu par sezona i evo me opet.. raduje me s jedne strane sto su sve jaki timovi da nesto i ja naucim ali bice jako tesko do samog kraja..
los sam trgovac nista bolji menadzer ali se ne zalim x4 veca zarada nego u III
toliko puno srece svima :)

This Post:
11
272435.25 in reply to 272435.24
Date: 8/17/2015 6:50:20 AM
Overall Posts Rated:
590590
Pratim povremeno i ostale druge lige pored ove moje (možda jer sam predugo u II.1, a možda samo volim da zabadam nos gde mu mesto nije), te reših da se oglasim baš na forumu vaše cenjene skupine. Iako je u pitanju sasvim subjektivna ocena jer nema određenih parametara koji bi mogli jasno ukazivati na to, vašu ligu sam proglasio (onako, sam sa sobom, bez uplitanja drugih individua, osim ako ne računate moj Alter ego u vidu Vlade Đurovića) za najbolju od četiri drugoligaške grupe. Do pre 3-4 sezone liga II.1 je bila neprikosnovena, onda je primat preuzela II.2, sad ste izgleda na redu vi. Ovo mislim i za sezonu 31, dakle, lagano ulazite u drugu sezonu dominacije.
Zašto to mislim?
Nije teško odgovoriti na pitanje. Zaista jako veliki broj kvalitetnih ekipa i sjajnih menadžera. Pored četvorice trenutno neporaženih (Pivopija, koji baca sjajne rime ali i slaže odlične ekipe, Gomeljski, čovek kome bi i Denda pozavideo na spektakularnim izveštajima, Martinenko, koji je tek nedavno primetio koliko je forum lige u kojoj igram raspisan i Slobode, mog prvog velikog rivala još iz sezone 10), moram da pomenem još Docka i Atlasa. Prvi kleše čudovišno dobre domaće igrače, za koje se vezuje, pa mu je to istovremeno i dobra i tamna strana (ali ništa čudno, to i ja radim), drugi je bio moj rival u II.1 i radi opasan posao sa domaćim igračima (kad sam te već ovako "prozvao", ne misliš valjda da Mićović u naponu snage igra treću ligu?!?). Naravno, tu je još sjajnih menadžera, odličnih igrača (pogotovo domaćih), te se nadam da ćete tako i nastaviti.
E da, samo malo da "pojačate" forum i biće još bolje.
Živeli!

:)

Last edited by Zvone Kralj at 8/17/2015 1:12:18 PM

This Post:
00
272435.26 in reply to 272435.25
Date: 8/17/2015 7:42:26 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
552552
Second Team:
Mad Mamba Academy
Добро нам дошао на форум (Слатко, од малине наравно, служи Папареста, од мене ти следује вода директно са "Кисеељака")...

Пошто ме је Док прогласио за инвентар ове лиге, први ћу да се захвалим на епитету "најбоља"...

Морам и ја да потврдим да су јако добри менаџери код нас, али и добри људи пошто сам имао част да упознам неколицину. Надам се да ћемо "Кад дође октобар и кише падају..." направити неко веће окупљање и да ћете ви из одељења II.1, да нам се придружите пошто је Баки још прошле сезоне причао да сте планирали нешто на ту тему...

Ај па уздравље!
;)

No guts, no glory!
Advertisement