Eve ti gi skilovite na igracot go treniram specificno nego samo za nego rotaciija pravam vo igrata , ama ne saka ni da cue da kreva skil baerm eden nedelno a trenerot mi e 5 nivo ako imate pari vi od via nasite makedoncki ke go prodadam ne mi e problem ama dobra suma ke si baram
Eve go odgovorot Dadimo od menadjerot, znaci kako i sto si mislev deka menadjerot ne go zapostavil detevo od trening.
Според мене детево нема поим од тренирање а затоа си ти тука како селектор да му посочиш што треба и како треба ако не и цел план на тренинг за сезона да му понудиш.Сите сакаат да продадат скапо а не сакаат да тренираат како што треба.
И јас го видов детето и увидов дека постојано игра на К а за таа позиција нема еднопозициски тренинг.Оф мори мајко па уште вели дека специфично го тренирал и правел ротации.(дал да плачам ил да се смејам е работава)
За жал такви како него има премногу и секако дека задача на селкторот е да се обиде да ги убеди да тренираат како што треба оти ако некој од останатите менаџери тоа го направи ќе испадни дека му попуваме и дека сне сезнајковци.
Деца од 18-19 години исклучиво се тренираат еднопозициски ,само во крајна нужда двопозициски и тоа не повеќе од 2 пати во сезона
П.С. И еве ти уште еден совет од мене,немој да претпоставуваш дали тренираат или не туку контактирај ги и прашувај ги .
Last edited by Milan A. at 10/13/2015 3:03:13 AM