Για μένα ήταν λάθος να ρίξεις το βάρος σε αυτό το ματς!Όχι γιατί τελικά έχασες,αλλά γιατί και να περνούσες θα αντιμετώπιζες καλύτερες ομάδες από τη δική μου στην συνέχεια και θα ήταν δύσκολο να πάρεις το κύπελλο και να προσπαθείς να σωθείς κιόλας!
Επίσης όπως κατέβηκαν οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα,μπορούσες αυτή τη στιγμή να είχες 2 νίκες παραπάνω,που θα ήταν πολύ σημαντικές!
Αλλά έχεις κόλλημα με το κυπελλάκι σαν εμένα!Τι να κάνουμε???? :-)
Διαφωνώ με αυτή τη προσέγγιση εντελώς γι'αυτό και λειτουργώ όπως λειτουργώ όλα τα χρόνια που παίζω. Παίζουμε ένα παιχνίδι. Αν δεν κατεβάσουμε ομάδα σε κάποιο ματς, εκείνη τη μέρα ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε, απλά δεν παίζουμε καθόλου. Ποια η διασκέδαση του να μην παίξεις? Εμένα επιθυμία μου είναι να κατεβαίνω σε όλα τα παιχνίδια ή έστω σε όσα περισσότερα γίνεται ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Προφανώς αν πχ προπονώ 2 πιτσιρικάδες σε 48λεπτο, δεν θα είμαι ανταγωνστικός σε 2 ματς, αλλά θα γίνει αυτό για να γίνω δυνατότερος στο μέλλον.
Στη βάση τώρα του επιχειρήματός σου, 50-50 οι πιθανότητες να είχα ελπιδοφόρα ή μη κλήρωση. Αλλά και την πιο δύσκολη να είχα, για να ήμουν στην κλήρωση πάει να πει πως θα είχα αποκλείσει μια πολύ δυνατή ομάδα εκτός έδρας, το οποίο από μόνο του σου δίνει χαρά. Άρα?
Χαρά δεν είναι να πάρεις έναν τίτλο. Εγώ αξιώθηκα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι ένιωσα μόλις το πήρα? Χαρά και πανηγύρια? Έκσταση και πάμε για γλέντι? Κενό είχα νιώσει εκείνη τη στιγμή. Μετά από κάνα δυο μέρες χάρηκα. Κι όταν ήρθε η χαρά, πόσο κράτησε νομίζεις? Μέχρι τον επόμενο αγώνα και πολύ λέω. Δεν ξέρω πως αισθάνονται άλλα παιδιά και σίγουρα ο καθένας και διαφορετικά θα νιώθει, αλλά για εμένα είτε είναι ματς τελικού είτε ένα ματς πρωταθλήματος, μάλλον την ίδια ικανοποίηση θα μου προσφέρει, ασχέτως αν ενδεχομένως αγχωθώ σε κρίσιμο ματς. Απλά το να κυνηγάω τον τίτλο, δίνει νόημα στις 15-20 νίκες που πέτυχες στην πορεία. Γι'αυτό και λέω ότι το ταξίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Τώρα ότι ενδέχεται να μου κοστίσει ακόμα και την κατηγορία η επιλογή μου , είναι κάτι που ισχύει. Θα προσπαθήσω να σωθώ, ελπίζω και εύχομαι να μπορέσω να κάνω νίκες και να νιώσω τη χαρά της νίκης μερικές φορές ακόμα μέχρι να λήξει η σεζόν, και μακάρι για εμένα να τα καταφέρω στο τέλος.
Έχει ενδιαφέρον πάντως η κουβέντα αυτή στο γενικό της.