BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - Sezona 37 i 38

A - Sezona 37 i 38

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283930.16 in reply to 283930.15
Date: 12/18/2016 5:21:19 AM
Overall Posts Rated:
356356
Odličan, 5! :) Srećno na takmičarskom debiju.

This Post:
00
283930.17 in reply to 283930.15
Date: 12/18/2016 6:21:57 AM
Overall Posts Rated:
590590

Ponedeljak Srbija-Bugarska Start 20.00h. Rezervisite najbolja mesta na Chatu

DAJ PET KARATA!!! Ko je lud da propusti meč posle ovakve najave?!?
Bravo Dildo, prodao bi Eskimima led na Severnom polu a za ono "Vrhovni vođa"...razgovaraćemo...

This Post:
00
283930.18 in reply to 283930.17
Date: 12/18/2016 5:21:02 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
DZASK United
Napred Dor...SRBIJAAA!
Mozda i ne uspemo da odbranimo titulu, ali cemo ocigledno uspeti da imamo izuzetno aktivan forum i chat za vreme utakmica, a i to je velika stvar. Znao sam da cete vas dvojica da razmrdate zajednicu.
Polako, idemo od meca do meca, pa cemo videti za koliko vredimo. Nadam se da ce biti bolje stanje sa formom u narednim sedmicama, pogotovo oko ovih kriticnih igraca, koje sam vam apostrofirao. Bez prave forme ruke su vam vezane, a sve zavisi od dobre volje drugih. U tome je sva problematika selektorske funkcije, sve drugo je plus.

This Post:
00
283930.19 in reply to 283930.18
Date: 12/18/2016 6:58:23 PM
Overall Posts Rated:
590590
Videćemo sutra koliko smo razmrdali zajednicu - hoće li nas biti 5 ili 7 na chatu...sa sve rodbinom i prijateljima
Jeste nezgodno, forma slaba, zavisimo od drugih - ali nema predaje! U svakom slučaju, imamo razne ciljeve, ne samo rezultatske, tako da ćemo da bijemo bitke na raznim frontovima iskreno, meni je glavni motiv za kandidaturu bio da malo zainteresujem ljude za reprezentaciju, da još više ljudi uključimo u rad i povećamo broj menadžera koji trenira naše igrače. Pa ćemo polako, prepreku po prepreku...
Kao što si započeo - napred Dorćoleeee i majko Srbijo!

This Post:
22
283930.20 in reply to 283930.19
Date: 12/19/2016 9:47:13 AM
Overall Posts Rated:
590590
Pozvani su igrači za današnji meč, oni će ujedno biti i okosnica ekipe za ovu sezonu. Imali smo nekoliko dilema, na (ne)pozivanje pojedinih igrača je uticala forma, na neke druge pak naša procena. Kako smo već više puta najavili predstojeći meč ostaje da bacimo svetlo i na naš sastav.

Relja - ne znam da li treba išta reći za ovog igrača. I dalje alfa i omega ekipe. Nadam se da neće biti nekih značajnijih padova kod njega, to bismo teško nadoknadili.

Đokica - najmlađi igrač ove selekcije (uz Živadina) ali se od njega dosta očekuje. I dalje se trenira, te od njega možemo očekivati sve bolje partije u narednim sezonama.

Rogan - Odličan igrač i ono što je najbolje jeste da je pred njim još nekoliko reprezentativnih sezona. Veoma dobro izbalansiran, nadam se da će nam doneti kvalitet koji od njega očekujemo.

Alfir - nismo ni pomišljali da ga zovemo u prvom trenutku, ali onda je Adan dobio 6 nakon ažuriranja treninga i onda je bila dilema Ruta ili Alfir. Izabrali smo dotičnog zbog forme. Videćemo koliko će nam koristiti.

Božo - još jedan iz mlađe ekipe. Pokazao prošle sezone da je već sazreo za A tim, očekujemo još bolje igre ove sezone. Iako je na njegovoj poziciji velika konkurencija, mislim da neće biti dileme ko ima prednost, samo ukoliko je forma dobra.

Mićko - moj omiljeni igrač u ovoj generaciji. Može da igra sve i još uvek ima dosta toga da ponudi državnom timu.

Mirković - još jedno krilo u ekipi, ali može igrati i još neke pozicije u zavisnosti od ofanzivne taktike. Dobio prednost u odnosu na Eklemovića.

Jovančić - izuzetno važan igrač za našu selekciju. Mnogo me je usrećio kad sam video osmicu pored njegove forme. Nadamo se njegovim dobrim partijama.

Georg - još jedan visoki, iskusan igrač. Od njega očekujemo da nam pruži sigurnost pod košem i da ima što manje izgubljenih skilova do kraja sezone.

Zmaj - meni vrlo interesantn igrač sa dosta skilova, uz par sitnih nedostataka koje ćemo u hodu ispravljati. Mogao bi da nam bude vrlo koristan.

Živadinović - još jedan novajlija. Bilo je dileme da li da ga odmah priključimo ekipi i ioak smo se odlučili za tu opciju. Vrvtn ga nećemo previše forsirati, ali mi je drago da je na spisku. Dobiće svoju šansu.

Od ostalih igrača, tu je još nekoliko sigurnih - pre svega tu su dvojica nešto mlađih igrača, već pomenuti Adanović i Dragan Jovanović koji bi mogao da nam bude koristan u nekim mečevima. Blizu ekipe je i Eklemović, mada će on biti pozvan pre svega u slučaju problema sa povredam ili formom.
Na kraju, kao neki zaključak, ekipa ima trojicu igrača ispod 30 godina i jednog koji ima okruglo 30 (Đokica, Zmaj, Božo, Živadin). Dragan Jovanović i Adanović koji će takođe biti deo ove ekipe imaju 29, odnosno 30 godina. Uz Roganovića (31) i Mićovića (32), to je neka osnova za narednih 3-4 sezone gde će se polako priključivati mlađi igrači u zavisnosti od potreba i od napretka.
Nadam se da će bitI ljudi včrs na chatu, iako znam da je danas veliki praznik (koristim ovu priliku da svima koji slave Svetog Nikolu poželim srećnu slavu i da je u miru i radosti proslave). ;)
Za kraj, ali ne i najmanje bitno:

NAPRED SRBIJAAAAA!!!!

Srbija - Bugraska 20h

Last edited by Zvone Kralj at 12/19/2016 9:50:03 AM

This Post:
11
283930.21 in reply to 283930.1
Date: 12/19/2016 3:55:52 PM
Overall Posts Rated:
740740
Dođoh, videh, pobedih

Čestitke na prvoj pobedi. Sad kreće lavina

This Post:
00
283930.22 in reply to 283930.21
Date: 12/19/2016 3:57:52 PM
Overall Posts Rated:
590590
Hvala Dumba, drago mi je da si svratio na chat.
Realno, bili smo slabi, analiza sledi.

This Post:
22
283930.23 in reply to 283930.22
Date: 12/19/2016 5:56:09 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
DZASK United
Cestitke na prvoj pobedi, selektore. Jedva cekamo analizu. Mada ne moras bas sve da otkrivas protivnicima. Poznato je da celi svet razume srpski.

This Post:
11
283930.24 in reply to 283930.23
Date: 12/19/2016 6:43:59 PM
Overall Posts Rated:
590590
Hvala Mare Namucismo se, porodismo pobedu
Tezak mec, predvideli smo njihov pokusaj da nam pogode brzinu i to je vrvtn jedino dobro iz ove postavke. Dobra je i pobeda, necemo biti bahati. Probali smo BO, probali pojedine igrace na nekim pozicijama, ali nije to bilo to. Ocekivao sam vise uzetih suteva od strane Jovance, ali to se nije desilo. Hinov nas je ubio u napadu, a nasa krila slabo ofanzivno. Ali da ne pisemo bas sve detalje. Generalno, nisam zadovoljan prikazanim, jos manje sam zadovoljan nasom postavkom.
Sledi Azerbejdzan.
Hvala svima koji su bili na chatu, nastavljamo dalje.

This Post:
00
283930.25 in reply to 283930.24
Date: 12/21/2016 5:21:07 AM
Overall Posts Rated:
590590
Moram da zamolim sve koji pošalju zahtev za pristup google disku da mi se jave i na BB mail, čisto da bih znao kome odobravam pristup
Hvala!

This Post:
11
283930.26 in reply to 283930.25
Date: 12/21/2016 5:57:27 AM
Overall Posts Rated:
590590
Kratak osvrt na prvo kolo

U našog grupi B, nije bilo neočekivanih rezultata. Kao što znate, Srbija je savladala Bugarsku sa 89:82 u jednoj čvstoj i borbenoj utakmici. Bugari su se prikazali u jako lepom svetlu i verujem da bi mogli da iznenade neku od reprezentacija koje su bolje plasirane od njih na rang listi. Kod nas je Vukčević odigrao dobru napadačku partiju (20p), dok je igrač utakmice ipak bio Alfirović, koji je bio nadomak tripl-dabl učinka: 19p, 14sk, 7ast.
Najzanimljiviji meč prve runde odigrali su Danska i Turska, njihov duel je otišao u dodatnih pet minuta. Malo je nedostajalo da Danci iznenade favorizovanog protivnika, ali na kraju nisu imali dovoljno snage. Turska je pokazala da je prilično opasna pod košem - tri visoka igrača su zajedno ubacila čak 76 poena.
Slovenci su prikazali najdominantniju igru u prvom kolu i prosto su pregazili Rumuniju sa čak 24 poena razlike. Demonstrirali su odličan šut za tri poena (11/22), a zanimljiv je detalj da su razliku napravili igrači sa klupe. Na prvi pogled deluje da će nam oni biti najteži rival u grupi.
U poslednjem duelu reprezentacija Estonije imala je samo jači trening protiv Azerbejdžana. Ono što je važno za nas sa ovog meče jeste činjenica da su Azeri, kao naš naredni rival, igrali CT te nam dodatno olakšali posao narednog ponedeljka.

U ostalim grupama bilo je nekoliko iznenađenja - Andora je savladala Finsku sa 115:98, Island je ubedljivo trijumfovao protiv Rusije 142:122, dok je Luksemburg za jedan koš bio bolji od Švajcarske, 93:91. Engleska, kao domaćin EP svakako među favoritima za završnicu, je posle dosta muka u prvom poluvremenu preokrenula protiv Švedske, dok su reprezentacije Italije, Španije, Poljske i Litvanije zabeležile očekivane startne pobede.

Kao što sam pomenuo, naredni rival naše selekcije je Azerbejdžan. Potrudićemo se da polako podižemo nivo naše igre i nadamo se dobroj formi igrača

Last edited by Zvone Kralj at 12/21/2016 6:00:47 AM

Advertisement