Hvala na cestitkama!
Jeste, u pravu si za sut da je bio za produzetak koji da je usao najverovatnije bih u tom slucaju ispao iz vise razloga:
- znacajno bolja forma BS-a 4.5M : 3.4M
- on je domacin
- igra Playof crunch vs. normal
- moji igraci imaju losiju izdrzljivost
- imao je za +9 bolju efikasnost koja bi morala kad-tad da dodje do izrazaja
Cinjenica je da sam potcenio svog rivala, sto se vidi kako po zalaganju, tako i po postavljanju treniraca po 48min i ostavljanju da svako brani svog coveka u odbrani. Ne ponosim se time, stavise, zasluzio sam da ispadnem.
Kupio sam 1 igraca vise da bih se sto lakse plasirao, a onda napravio takav kiks koji je srecom ostao nekaznjen. Nisam ocekivao da ce se tebi povrediti igraci.
Pretpostavljam da je odigrao bilo koji drugi napad sem BO ili Patient-a, najverovatnije bih sada ceznjivo gledao za propustenom prilikom.
Iz procitanih postova znam da je Cone zjbn igrac koji je iz lige II.1
http://prntscr.com/k3yn15 ispao jer se zeznuo u mecu zadnjeg kola
(99846939) pa odigrao MOTS i na taj nacin dozvolio velikom Daxu da isuvise lako opstane
(100729546),
(100729547) u svojoj 27-moj sezoni tamo.
Forme igraca su nam slicne, skilovi i plate su na mojoj strani, pocetnicka greska vec napravljena i tesko ce se ponoviti. Realno, sanse su debelo na mojoj strani. Uz to - ne igra se na 1 dobijenu utakmicu sto mu dodatno otezava posao. No, treba prvo da skocim da bih rekao hop-cup poskocicu :)