I da demistifikujemo najbitnije - imam 37 god. ali ne vidim zasto je to bitan podatak?Mozda postoji neka starosna granica za BB pa bi da me saljes u penziju! :))))
I da demistifikujemo najbitnije - imam 37 god. ali ne vidim zasto je to bitan podatak?Mozda postoji neka starosna granica za BB pa bi da me saljes u penziju!)))Zena, deca, kamen u bubregu, spondiloza...?
I da demistifikujemo najbitnije - imam 37 god. ali ne vidim zasto je to bitan podatak?Mozda postoji neka starosna granica za BB pa bi da me saljes u penziju!)))
Priznajem, nisam skapirao tvoj pravi motiv...mislio sam da si cinican povodom sve vise koriscenog "exploita" zvanog "uzajamno opustena utakmica". :)Ruku na srce, obicno se javis sa nekim podbeeeeepavanjem pa otuda to i nisam shvatio kao pravi predlog.Licno sam protiv da se svi lepo dogovorimo da do kraja prvenstva svi odigramo sve utakmice TIE...na kraju krajeva, mogli bi i ceo Play off svi da igramo (igrate, ne znam hoce li me tamo biti) TIE i imam nameru da princip primenjujem od slucaja do slucaja.Znaci, ili "tie - tie" (u daljem tekstu TT) ili "nema obaveza" (NO) kada sam ja u pitanju. :)Simple as that...