E pa, dragi moj Dumbarajko, juce mi se povredio i startni centar na 2 nedelje, iako imam doktora nivo 6, sto znaci da nemaju nikakve veze nivo doktora i preventiva od povrede. Doticni doktor mi nista nije sprecio, vec sam dobio jos 2 povredjena igraca, na ukupno 6 nedelja, u samo 2 utakmice. Da li iko ima 3 povredjena igraca u timu (i to startera), iako su sva trojica bili rezerve na tim utakmicama?!?!?!I ko zna sta bi bilo, da sam ostavio starog doktora nivoa 2?
jbg. isti mozda i gori slucaj sam imao ja na pocetku sezone...tri startera u prva dva kola mi riknula.prvi centar,prvi KC i Dobrinovic(mlada repka)pukla forma,puko kup,svi se izredjali u lig(z)i na meni...jbg.sranja se desavaju.mislim da Menadžer: Jarley-NT Scout moze jos preciznije da napise sve te povrede i posledice zbog tih povreda(sve pamti i nista neprasta:)
PlejFranklin Schukkert (8968645)i nek mi neko kaze da ovo nije prevara!!!!!!?e moji ljudi ovako se vara na veliko a ne ko neki prave trostruke naloge za "pisljivih"pola miliona!
donekle podrzavam visetruke naloge ali samo ako vlasnik/ca vodi racuna da ne napravi nesto sto nije dozvoljeno ...
donekle podrzavam visetruke naloge ali samo ako vlasnik/ca vodi racuna da ne napravi nesto sto nije dozvoljeno ... ma kakvo donekle podržavanje! šta će bilo kome više klubova? mirno vodite jedan klub, inače ću vas sve prijaviti