BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > גמר גביע

גמר גביע

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
88822.16 in reply to 88822.15
Date: 5/14/2009 4:51:29 AM
Overall Posts Rated:
274274
יאללה לאור הבקשות אני יעביר את זה גם לשם...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
88822.17 in reply to 88822.11
Date: 5/14/2009 5:14:19 AM
Overall Posts Rated:
114114
מסכים איתך במיליון אחוז שאין משמעות לדברים האלו במשחק היום. פשוט ההבדלים במבנה הקבוצות הם גדולים ןחשבתי שזה מעניין להשוות,
הקבוצה של עומר תשאר במבנה די דומה סביר להניח גם בעונות הבאות ולעומת זאת ברור לי שאתה רוצה לקחת גביע ואז לעשות שינוי רציני.
ידוע שיש לך הרבה דרכים לטפל בזה כמו החלפת שחקנים, בניית אולם ולמעשה שילוב בין הדברים. נכון שהקבוצה לא תקרוס אלא להפך, אבל מה שאני רואה כקושי בכל זה , זה שני דברים: המשמעותי יותר הוא גורם הזמן- יהיה לך כמעט בלתי אפשרי להגיע לשינוי מוצלח מבחינת איזון וגם כלכלה בצורה שלא תפגע לך גם בעונה הבאה. דבר שני זה הכושר- קשה מאוד לשמור על כושר של שחקנים כשהפערים כ"כ גדולים בינהם לבין המחליפים שלהם כי הם לא יורדים מהמגרש. ובלי כושר כל היתרון של תותחים כאלו מתמסמס.כאן היתרון האמיתי של הקבוצות הגדולות והעמוקות בליגה כי מבחינת חמישיה יש לך היום אחת מה3-4 הטובות בישראל כנראה.
חוץ מזה הימרתי עליך;)

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
88822.18 in reply to 88822.17
Date: 5/14/2009 5:44:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
מסכים איתך לגמרי בפסקה האחרונה..
זאת אחת הסיבות שפירקתי את הקבוצה הקודמת.. הכושר היה ירוד מידי שבוע..[או לפחות היה אמור..]

בניתי קבוצה די דומה בעיקרון, למרות שכבר אין את ג'וליאן שהיה רחוק שנות אור מהמחליפים..[ובנוסף לכל 9 סיבולת חח] עם מרטי ופרדריק זה פחות קורה..
ובגבוהים יש לי תחלופה די טובה כרגע..

אבל זאת עדיין לא הקבוצה שאני מכוון אלייה ונקווה לעשות שינויים בטווח הקרוב כדי לסדר את כל העסק..
ומבחינתי זה יכול לבוא על חשבון העונה הבאה.. זה כל הקטע בבנייה לטווח הארוך, שבטווח הקצר די נדפקים אבל בסוף זה משתלם, אני מקווה .

Last edited by Warrior at 5/14/2009 5:45:17 AM

From: oz
This Post:
00
88822.19 in reply to 88822.18
Date: 5/14/2009 8:36:36 AM
Overall Posts Rated:
00
כמו שאמרו כבר לפני, שני קבוצות שונות לחלוטין.
אמרו כבר לפני את הסיבות להיותן שונות כל כך, ככה שמה שנותר זה רק להמר על התוצאה.
הסגל הקצר של הלוחמים יצליח בקושי לנצח, בהפרש של חמש+-...
נקווה שיהיה משחק טוב כמו בשנה שעברה...

This Post:
00
88822.20 in reply to 88822.19
Date: 5/14/2009 8:45:59 AM
Overall Posts Rated:
11
דווקא בא לי לחזור על הסיבות מה קרה?
OOZZZ!

From: adomole
This Post:
00
88822.21 in reply to 88822.1
Date: 5/14/2009 12:54:55 PM
Overall Posts Rated:
22
ברכות לעופר על הגביע.
אני פורש בסיום העונה הזו.
אני לא עובד קשה עונה שלמה בשביל שימכרו אותי בשלב שבשבילו אני עובד.
עם כל הכבוד לעופר-המשחק הזה זאת הבושה הכי גדולה שראיתי. גועל נפש.
אני משחק ראן ופבלס קולע 11 נק' ב5-28 מהשדה. צריך שומר ברמה 18-19 בשביל לעשות דבר כזה. אם להודג' יש חצי מזה, 9-10, זה יפה.(ד"א-אני יודע כמה הגנה יש לו, ופבלס מול כאלה כבר שם 30 ו40 נק').
כל המשחק, כל הניצחון, ושלא יהיו שום ספיקות, זה על 2 דברים:
א) אחוזים של פבלס, שלא היו כאלה מעולם. 1-14 מהשלוש.
ב) שיפוט בזיוני. בושה ששופט זה מה שמכריע גביע. עופר הגיע 39 פעמים לקו מול 9 שלי! אם אתם רוצים להיות הוגנים-הוא הגיע 33, כי ה6 זריקות האחרונות היו כשאני שלחתי את עופר לקו וזה אני לא מחשיב. מולו-אני הגעתי לקו 9 פעמים.
שליטה בריב' של עופר אני יכול לקבל, ואני מסתדר איתה. העובדה היא שהתסדרתי איתה. מצ'אפים אני יכול להסתדר איתם.

אם מוכרים אותי-לא שווה לי להמשיך להשקיע זמן ככה. (ואני לא מתכוון לזמן שאני משקיע כג'יאם).
פשוט בזבוז זמן.
סחטיין לעופר-בנית אחלה קבוצה, ואם תסכים אני ארצה שנשחק שוב בסיום העונה משחק ידידות של הרכבים ראשונים כי אני רוצה לראות משחק הוגן בינינו.

Last edited by adomole at 5/14/2009 12:55:49 PM

From: Warrior

This Post:
00
88822.22 in reply to 88822.21
Date: 5/14/2009 1:17:49 PM
Overall Posts Rated:
1010
תודה עומר על הברכות קודם כל..
אני אענה לך על מספר דברים, קודם כל דבר שלא קשור בשיפוט זה ההגנה של פרדריק שהייתה מדהימה היום.
בכנות, עשיתי את המעבר הזה מעמדת הרכז לשוטינג כי ידעתי וציפתי שהוא יעצור/יאט אותו יותר מאשר מרטי אבל מודה גם אני לא ציפתי שזה יהיה באחוזים כאלה.

אין לי בעיה להגיד באיזה רמה הוא שומר כי הוא כנראה גם ייצא למכירה בקרוב - הוא שומר 11 עם רמה פנימית לא נמוכה..
בשילוב עם הגנה פנימית חזקה וזאת אחת הסיבות למעבר..

תשים לב שברוב הפעמים שהוא מסיים באחוזים גרועים זה ששומרים אותך באיזורית, מה שלא עושים הרבה ביגלל היתרון העצום שיש לך בריבאונד כתוצאה מזה.. המשחק האחרון שזה קרה היה מול נובו שעצר אותו באיזורית על 8/25 עם שומר הרבה פחות טוב כנראה.. אז קורה..

אגב באותה מידה אני יכול להגיד שבחיים ליביו הסנטר לא סיים בלוק אינסייד עם כל כך מעט נקודות או נסיונות לנקודות ואתה ראית אותו ויודע שהוא קלעי בכיר..

From: Warrior

This Post:
00
88822.23 in reply to 88822.22
Date: 5/14/2009 1:18:26 PM
Overall Posts Rated:
1010
ובנושא השיפוט, עד המחצית השנייה הופתעתי מאוד שלא סחטתי ממך כמעט עבירות ועוד בלוק אינסייד..[ובתור אחד שראה את הגבוהים שלי אתה גם יודע שעם רמת דרייב כזאת הם מחויבים לסבך כמעט כל גבוהה בעבירות]
אז אפילו יצאת די בזול היום כי היו הרבה מקרים בלוק אינסייד שאנשים הלכו לקו 40-50 פעם, גם בליגה.. ויכולים לספר לך על זה.. אז 30-33 לא כזה ביג דיל לדעתי..
זה אחד היתרונות הגדולים של הטקטיקה הזאת..

Last edited by Warrior at 5/14/2009 1:19:02 PM

From: adomole

This Post:
00
88822.24 in reply to 88822.23
Date: 5/14/2009 1:38:34 PM
Overall Posts Rated:
22
לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובה שלך. באמת שלא.
לגבי ליביו-כשתראה את השומר שלו תבין למה הוא היה כמו שהוא היה. אם הוא היה נותן הצגה הייתי מתלונן גם על זה. אני בכוונה הצבתי את זקמי עליו, יש לי את היכולות של 2 השחקנים האלה, וכשהצבתי את זקמי עליו זה היה ברור שזה מה שיקרה. הוא לא אמור לשחק יותר טוב נגדו. חד וחלק. ואנחנו עוד מדברים פה על הפרש כזה קטן שאתה לא מבין בכלל, זה לא רבע מההפרש שיש בין הקליעה של פבלס להגנה של הודג', וב"שיא" ההפתעה-גם אני שמרתי איזורית, אני קצת שובר את התאוריה שלך?
אגב-הוא ניצח בריב' למרות יתרון של זקמי שם-מה תגיד על זה?
לגבי פבלס-לשחקנים עם 11 הגנה, גם באיזורית של 3 בחוץ-הוא עשה בית ספר, הוא אוכל כאלה לארוחת בוקר.

ועזוב, הגעת 39 פעמים לקו, זה מספר שלא היה ליריבה שלי אף פעם-אבל נגיד. יאללה.

הודג' זה שחקן של 60 אחוז בליגה עם 13-16 מהקו היום. הסבר?
ואל תגיד לי נסיון\כושר, פבלס יותר מנוסה, פבלס עם כושר עדיף (יש לי את היכולות של הודג' גם.. אתה הראית לי אותו לפני שבועיים).
אתה בחצי השני הגעת לקו יותר מכל קבוצה שראיתי בכל זמני בבאזר.
רבע שלישי-ניצחת 25-16. סיימנו עם אותו מספר סלי שדה.
רבע רביעי-ניצחת 28-19. שוב-אותו מספר סלי שדה. אתה לא שיחקת יותר טוב וניצחת כמעט ב20 הפרש את החצי השני.
אבל רגע.. איפה העונשין שלי? שכחת ממנו טיפה. אולי כי הוא לא בולט מבחינת מספר ספרות כמו אצלך. 6-9 מסכן.

יענו-ניצחת 24 הפרש בקו, ואתה עוד אומר לי "יצאת בזול".
גאטן קולע 10 בראן אנד גאן כהקליעה שלו גבוהה ב4-5 רמות מההגנה של היריב שלו (אני מכיר גם את ארקונז..אשכרה היחידים שאני לא מכיר אצלך זה החדש ומרטי).

לסיכום-גם אם תתנו לי 10 משחקים, אני לא משנה שום טקטיקה ושום דבר.
מה שהיה פה מבחינתי זה בזיון. אני מרגיש שמכרו אותי. אני מוריד את צמרת ליגת העל בשביל השטויות האלה בסוף.

This Post:
00
88822.25 in reply to 88822.24
Date: 5/14/2009 1:59:55 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
עומר ידידי
לדעתי הגזמת קצת בתגובות האחרונות.
אתה לוקח את העניין רחוק מידיי.

שים לב שבחודש האחרון היו לא מעט משחקים מוזרים בארץ כולל משחקי הנבחרת.

התוכנה של המשחקים מריצה את העניין למשך 13 שניות.
ב-13 שניות כבר נקבעת התוצאה של המשחק.

להאשים את השיפוט?? זה נראה לך שפוי במשחק רשת??
ראית מכות על המגרש?
ראית עבירות שהשופט לא שרק?
מדובר במשחק רשת שאנחנו הכי אוהבים.
המון לא הגיוני כאן,יש לנו המון תלונות ואנחנו כועסים על הרבה דברים אבל בסופו של דבר אנחנו מכורים למשחק הזה.

לגבי עניין העונשין.
ראן מול לוק אינסייד.
כמה פעמים אתה מצפה להגיע לקו בטקטיקה של ראן?
לעומת זאת עופר שיחק היום פנימה שזו טקטיקה מיוחדת ללקיחת עבירות והאמת גם אם היה מגיע 50 פעם לקו לא הייתי מתפלא.
הלוק הטוב בארץ יכול להוציא 39 פעם עונשין גם מקבוצות הגנה חזקות יותר.

אני אסכם את המשחק מהנקודה שלי:
קודם כל המון שאלו אותי לגבי המשחק הזה.
לכולם אמרתי עומר ינצח ואני יאמר שוב.
אם יהיו עוד 10 משחקים עופר ינצח אולי ב-2 מהם.
קבוצה ללא ספסל לא יכולה לנצח יותר מידיי והאמת גם לא מגיע לקבוצה כזאת אבל זה סיפור אחר.
לדעתי פוש דה בול היה תורם הרבה יותר.
במיוחד לריבאונד ובמיוחד לנקודה העובדתית שהיה ידוע שעופר ישמור עם שלישייה איזורית בחוץ.

הארה: כיף לראות איך לוקחים ללב הפסדים קשים .באמת תוצאה של התמכרות.

הערה: בואו נישאר יותר מציאותיים ומפוקסים. לא צריך לתת להפסדים שכאלה לייצר השלכות כמו אני פורש וכו וכו.

אני מאוד נהנתי היום.
משחק גביע איכותי ברמה גבוהה מאוד.
עומר אתה נותן עונה גדולה וזה לא בושה להפסיד.
לעופר הרבה ברכות.ניהול משחק טוב מאוד.
סופסוף משה ברנר זוכה בגביע
:)

שיהיה המשך ערב נעים.

This Post:
00
88822.26 in reply to 88822.24
Date: 5/14/2009 2:14:19 PM
Overall Posts Rated:
11
מזל טוב לעופר על תואר ראשון
!
בסוף היום לא יזכרו שופט או עונשין...
כנראה שהמסה הפנימית השפיעה....תכלס זה לא היה עומד במבחן המציאות כי אמורים להיות איבודים לרוב אבל בבאזר זה נראה הגיוני כרגע...

אני למדתי משהו חדש על באזר
וממחר אני קונה שלושה סנטרים ומתחיל לשחק שלושה גבוהים
(אולי)

עומר יאללה לך על האליפות כל הכח ואל תשבר. גם במציאות קרה שקבוצה נדפקה והפסידה תואר שהגיע לה,.
זאת לא סיבה לפרוש זאת סיבה לתת יותר מאמץ!

Last edited by Yoni"Silent killer" B at 5/14/2009 2:15:03 PM

Advertisement