JE LI MOGUĆE DA TRENIRAM 3 IGRAČA NA DVIJE POZICIJE (C/KC SA TRENEROM 6-OG NIVOA A DA NE IZGUBIM PREVIŠE TRENINGA npr.DA MI SE KOJIM SLUČAJEM PUNO PUTA NE POJAVI ZELENA STRELICA.
gle, ovisi šta ti želiš trenirati. ak želiš trenirati igrača koji će završiti jednom u repci zaboravi na 2 pozicije, ni u snovima ti to neće uspjeti. ak ćeš trenirati samo za svoju ekipu onda možeš i na 2 pozicije al neće ti to nikad ispast svjetske klase niti će dostići svoj maksimum treninga.
a sad konkretan odgovor: MOGUĆE JE DA TRENIRAŠ 3 IGRAČA NA DVIJE POZICIJE + OSTALI. KOLIKO ĆE TI SE ČESTO STRELICA POJAVITI OVISI O VISINI IGRAČA + GODINE IGRAČA. JA NEMAM ISKUSTVA S TRENEROM 6. KOD IGRAČA OD 18g I VISINE 196-204 SVAKA 3-4 TJEDNA OVISNO ŠTO TRENIRAŠ (RECIMO AK TRENIRAŠ UNUTARNJU OBRANU RECIMO DA BI TREBALO 4 TJEDNA JER TO DOST SPORO IDE (NARAVNO OPET OVISNO O VISINI IGRAČA)). A KAD UZNAPREDUJU U SKILOVIMA OČEKUJ USPORENJE NAPREDOVANJA.
Samo sam te to htio pitat jer mi je to jako važno jer bi htio uz krila nabacit još koji skill i ostalim igračima.
moj savjet, i nešt što ja radim ove sezone, ovu sezonu nadoknadi tim igračima koji trebaju još dići neki skil a uz njih treniraj još neke koje ćeš prodati na kraju sezone (savjet, tjedan pred doigravanje prodavaj, cijene lete gore sam tak) a onda od iduće sezone uzmi 3 nova i na jednu poziciju se baci. ja bi tako, al možeš i sad 3 nova pa koliko im digneš unutarnje skilove digneš al ćeš izgubiti previše ak hoćeš prava krila koja će jednom nositi dres repke a ti se ponosno šepuriti :))
ovdje imaš analizu za jednu poziciju i za dvije pozicije (brzina trninga, odprilike koliko vremenski treba za skok u skilu):
(135995.1)znači ide ti šta se trenira, pa imaš za jednu poziciju koliko tjedana treba da se povećaju skilovi koji se treniraju s tim treningom a onda isto to za 2 pozicije. budeš skužio kad malo proučiš.
naravno uzmi u obzir da je to tu navedeno za igrače koji su visine za te pozicije. nije navedeno koliko brzo skače igraču od 196 cm unutarnji šut. piše za igrača prek 2 m.
Last edited by Moa1 at 1/28/2011 1:47:32 PM