Te peetrusega olete ikka päris udud. Sa oled alati pannud muidugi omajagu arvestustega mööda. Alates sellest, et mul mingi hetk oleks olnud mingi 12+ milli meeskonnas jne. Innustust jälgid tiba valesti ja nüüd mingi vormitrenni jura:)
Ma natuke õpetan teile siis skautimist (kuigi väga ei tahaks), sest tahaks mingit adekvaatset juttu foormis kuulda, mis põhineks ka mingil arvutusel/loogikal.
Võin saladuskatte all öelda, et pole vormitrenni see hooaeg teinud. Ilma asjata nühin seda Günterit 48 minutit mängida ja olen paar kaotust ja napikat tänu sellele saanud? Jah olen riskinud ja teatud mehed mõned nädalad hea peal istunud. See nädal oli just hea, pesci langes pingile ja palju minuteid said tüübid kellel oli vorm eeskujulik. Lootsin, et keegi neist 2 pügalat ei kukuks. Kedagi õnneks seitsme peale ei kukkunud, välja arvatud Võsu, kes sai tiba vähe mängida.
NB! Esimest korda sai LaLunaBasket ka tulude poolest nr1-ks see nädal, kuna Võru ei suutnud karikamängu võita! Mäng oli eile kindlasti põnev, kahjuks ei olnud aega jälgita kuna olin valves. Lõpp hea, kõik hea. Nüüd tuleb alles raske valik ette võtta, kas karikas või liiga. Kahjuks on mõlemad rasked ära võtta. Karikas võõrsil ja madikat suht raske liigas edestada. Playoffe võõrsil tihti ära ei võta:( Mõlemat taga ajades jääb mõlemast ilma (mõlemast ilmajäämine on ükskõik millise valiku puhul anyway reaalne:D).
Pange ässalt poikad!