3o Κάποιο παίχτες με αγωνιστική ποιότητα δεν θα μπορούν πλέον να αγωνίζονται σε λίγκες που δεν ''αρμόζει'' στην ποιότητά τους. Αυτό θα περιορίσει κάποιες αυτοκαταστροφικές επιλογές από τους newbies και φυσικά τις φάρμες των εθνικών ομάδων.
Επίσης προς την θετική κατεύθυνση είναι το ότι κάποιοι παίχτες δεν θα μπορούν να αγωνίζονται σε λίγκες πολύ υποδεέστερες της αξίας τους.
Θα αποφύγουμε έτσι να ξενερώνουν κάποια άπειρα παιδιά που παίρναν οικονομικές νάρκες στην ομάδα τους και θα περιοριστεί ευτυχώς και το farming των εθνικών ομάδων.
Εδώ υπάρχουν κάποια ''σκοτεινά'' σημεία κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα καθορίζεται το υποδεέστερο. Εάν π.χ είναι οικονομικό το κριτήριο μόνο (μισθοί) τι γίνεται με τα SF;
Θέλω και αυτό να το δω στην πράξη αλλά είναι ελπιδοφόρο ότι οι BB-ήδες κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.
θεωρώ τελείως άδικη την συγκεκριμένη αλλαγή...δυστυχώς έτσι θα το παρατήσουν ακόμα περισσότεροι χρήστες το παιχνίδι..
και αυτό γιατί οι χρήστες των Α1 και πάει λέγοντας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να
αγοράζουν τέτοιους παίκτες...των χαμηλότερων κατηγοριών όμως που αποταμιεύουν ένα σωρό χρήματα για να αγοράσουν ένα τέτοιο παίκτη για να τους βοηθήσει, άσχετα αν δεν, τους στερεί το δικάιωμα...
οι μεγαλύτεροι όμως χρήστες μπορούν να αγοράσουν ανα πάσα στιγμή ένα παίκτη με πολύ χαμηλότερο μισθό και να δώσουν ακόμα και 900 χιλ προκειμένου να τον αποκτήσουν...δλδ εγώ στην ΙΙΙ δεν θα μπορώ να αγοράσω ένα διεθνή παίκτη των 150.000 μισθό αλλά ο Μάτσας πχ όποτε θέλει μπορεί να αγοράσει ενα 28άρη με 38.000 μισθό και να με κοντράρει άνετα , κάνοντας και οικονομική υπέρβαση , εάν του κάνει ο παίκτης, κάτι που δεν μπορώ εγώ...
είναι σαν να λέμε ότι δεν θα βλέπαμε ποτέ τον Σισέ ή τον Ριβάλντο στην Ελλάδα, τον Ανελκά οι Κινέζοι κλπ κλπ κλπ...και πιο μπασκετικά τον Ντομινίκ ή τον Έντι Τζόνσον...
η πιο σωστή κίνηση για μένα είναι το σάλαρι κάπ...
Last edited by patriot75 at 10/27/2013 10:15:55 AM