BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.161 in reply to 269235.160
Date: 5/26/2015 3:35:09 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ευχαριστώ για τις σύμβουλες,αλλά δεν είναι η 1η φορά που ο πάνσοφος θέλει να μας φάει όλους λάχανο και κυρίως εμένα!!

Υπάρχει σχέδιο μεταμφίεσης-εξαφάνισης των ''στόχων'' του Κοτίδη,για όσο χρονικό διάστημα ο γέροντας είναι φουντωμένος για να μην έχουμε άλλα!!Συνήθως ο γέροντας ηρεμεί όταν καταναλώσει επαρκή ποσότητα αλκοόλ και έρθει στα ίσια του!Επίσης υπάρχει πάντα ο λαμπρός επιστήμων DR. Ηρεμόγλου,αυθεντία στις ''ασκήσεις ηρεμίας'' που τον ακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο για να ελεγθούν οι αυθόρμητες-επικίνδυνες αντιδράσεις του! :@

Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα κινδύνου και πες στους μαυροπουκαμισάδες ότι δεν πρόκειται να με εντοπίσουν... :P

ΥΓ: Το ματς του κυπέλλου είναι όντως επικίνδυνο και έχει την προσοχή μας!Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο!Αν τυχόν όμως αποκλειστουμε,θα πούμε στον Κοτίδη ότι αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο μάνατζερ manu και θα σε κατηγορήσουμε ως υπεργκαντέμη!!! *-:)

This Post:
00
269235.167 in reply to 269235.166
Date: 5/27/2015 8:41:00 AM
Overall Posts Rated:
170170
o Μανος ειναι σιγουρα πιο κοντα στην κατασταση που επικρατει στο τμημα του Ζωγραφου,απλα τα γραμματα ομως...
Και γι αυτη την εβδομαδα θα ειναι + ο ισολογισμος μας αν συνεχιστει το σερι λοιπον των επιτυχιων τοτε πιθανη αυξηση στα εισιτηρια θα μας δωσει καμμια βδομαδουλα σε βαθος χρονου παραπανω και ισως προκανουμε τον στοχο του κυπελλου ή εστω οσο πιο ψηλα, για το πρωταθλημα ουτε λογος, απλα και με την πωληση ενος παιχτη ακομα και απ την 6η θεση θελω να ελπιζω οτι με πλεονεκτημα εδρας στα πλει αουτ θα εχω τυχη,απλα και αγαπημενα λοιπον η αποφαση παρθηκε εδω και καποιες αγωνιστικες ή θα καναμε το βημα παραπανω μιας και το παιχνιδι μας ειχε δωσει οτι ηταν να μας δωσει στην μετριοτητα και στην προσοχη στα οικονομικα ή ρισκο και να παμε για κατι παραπανω...ε υπερισχυσε το 2ο και θα κανω μια προσπαθεια για υπερβαση και οτι τυχει,το πολυ πολυ να πεσω κατηγορια αυτη ή την αλλη σεζον....και λοιπον ? ?

This Post:
00
269235.168 in reply to 269235.166
Date: 5/28/2015 1:18:37 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τώρα θέλεις να πιστέψω ότι η δυνατή που έφαγα δεν ήταν κανονισμένη από σένα και τον Κοτίδη??? :?

Είναι τυχαίο ότι πριν 2 μέρες ανέφερες ότι θα έχω θέμα απόλυσης αν αποκλειστώ?Το οργανώσατε καλά με τον Κοτίδη,αλλά δεν σας έκατσε... :P

This Post:
00
269235.170 in reply to 269235.169
Date: 5/28/2015 1:31:36 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εχε χαρη που ο Τρελιαρης δεν εβαλε την διπλη προβλεψη που του ειχαμε δωσει στο χαρτακι
γιατι τον κυνηγουσαν κατι τρελογιατροι να τον κανουν καλα και δεν προλαβε να δωσει εντολες... [ }:>]

Πάλι καλά να λες δηλαδή!!!χαχαχαχαχαχαχααα!!!

Την ζημιά μου την έκανε πάντως,αλλά να ξέρεις ότι αυτη η προβοκάτσια σας δεν θα περάσει έτσι!!!Οι παίχτες είναι ενήμεροι για το τι συνέβη και έχουν εντολή να βαράνε στο ψαχνό για αντίποινα όταν σας υποδεχθούμε με το καλό.... :D

Advertisement