BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott V.

Magyar válogatott V.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270099.160 in reply to 270099.159
Date: 9/18/2015 12:02:19 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Nem vitatkozom. Szellemekkel pláne.

HUNGARY!
From: newsea

To: Cimi
This Post:
00
270099.161 in reply to 270099.155
Date: 9/18/2015 1:26:13 AM
Overall Posts Rated:
110110
Te senkivel se vitatkozol soha. Mind1, hogy rólam vagy nem rólam van szó. Sose csináltad. Beledugod a földbe a fejed és mész a magad útján. Az ember háta mögött meg nyüszögsz, meg irogatod a dolgokat. Szemtől szembe képtelen vagy az egyenes beszédre. Így volt ez a múltban is mindenki mással. Nem várok mást tőled most sem.

Szezon közben egy teljesen esélytelen játékos behívása pont akkor amikor az illető ellen kupameccset játszol nem egyenlő azzal, hogy végig nézed a játékosokat szezon előtt. Megvan a pontos story közben. Egy 28 éves centert ha minden jól megy Pylyp Ovcharenko-t hívtad be az NT-be közvetlenül a meccsetek elötti napokban. A fórumon még beszéltek is róla, ott olvastam. Gratulálok hozzá. Undorító húzás volt!

És akkor:

A csapattal nem kedvedre kell szórakozni hanem managelni kell. Ez sok mindennel együtt jár, amit tőled nem láthattunk halhattunk az elmúlt szezonokban. Főled időt és odaadást kíván ez a munka és megfelelő kommunikációt a közösség és tulajok felé.

1. a játékosok kezelése, managerekkel való kommunikáció

Volt pár NT játékosom. Soha itt még nem olvastam és levélbe sem küldtél annyit sem, köszönöd a tulajoknak, a nevelőknek, az eltartóknak a munkát. A hála szezon végén annyi volt, hogy egyik napról a másikra kidobáltad a csapatból a játékosokat leszarva azt, hogy minuszos lesz-e vagy sem a klub egyenlege ez miatt. Soha nem írtál egy levelet sem arról, a jövőben számíthatok-e arra, hogy a játékosom bekerül a csapatba vagy sem. Ez folyamatosan lutri volt. Ennyivel legalább megtisztelhetted volna a tulajokat. Vendabalnak nem kevés játékosa volt a keretben, egyik hétről a másikra kitetted ha jól tudom mindet onnan, sejthetem mekkora anyagi kárt okozva neki ezzel. Ő ezt megírta nekem. Azt is írta az egyik oka ez volt annak, hogy eladott játékost. Nem mi voltunk az egyetlenek akik így jártak a szezonok közepén. Ezzel háláltad meg a közös munkát. Érdekesség képpen megjegyzem mindenkinek, Gonda és a te játékosaid sose voltak kitéve a keretből. Nem is értem.

kommunikáció 2:

Megvetettél velem méreg drágán egy játékost, mert ha kiöregszik az elötte lévő generáció, csapattag lesz. Azóta se játszott 1 percet sem az NT-ben. Én meg szezonokig eltartottam a semmiért, zabálta a 180k-t hétről hétre. Így lehet félig taccsra tenni egy jól működő csapatot. Soha többet nem hallottam róla tőled semmit. Persze ez téged nem érdekelt. Sultz vagy Plotár esetében annyit nem írtál nekem, hogy köszönöd, többet nem számítasz rájuk. Képtelen vagy az egyenes kommunikációra. Hímelsz hámolsz bármivel kapcsolatban. Hányinger

3.

Az NT-vel semmi kézzel fogható dolog nem történt szezonok óta. A nyaggatásom miatt lett hírdetés, a nyaggatásom miatt lett bármi odaszórva az NT oldalára. Nevetséges a marketingje a csapatnak. Ezt az ember elnézné ha a szekér nem úgy menne ahogy, de te csak panaszkodsz mindenre, tőled nem látunk semmi pluszt. A munkád gyümölcse az ahol most tart az egész. Voltak scoutjaid régebben. Annyit se böfögtél oda soha nekem, köszönöm a segítséget vagy valami. Neked minden magától értetődő igaz? Mindenki azért van, hogy ti kedvetekre szórakozzatok a szabadidőtökben a csapattal, hiszen ez egy játék. Játszadozzatok a saját csapataitokkal meg mással is..., ne az NT-vel amivel 440 felhasználót képviselsz.

4.

Hetekig nem veszed a fáradtságot hogy ideposztoljatok bármit a csapatról. Mi történik, mi van a csapat háza táján stb. stb! Lehet azt is érdekelné, aki amúgy nem nézi meg, vagy nem követi. De szívesen olvasna arról, hogy éppen hogy állunk.

Meg lehet nézni, mennyi posztot tettetek be arról, hogy válogatott esélyes van az átadón, mennyi játékosnak kerestetek tulajt az elmúlt szezonokban. Volt, hogy hetekig hánykolódott valaki a piacon, és annyit sem írtatok, fapapucs. Nem veszitek a fáradtságot arra sem, hogy 2-3 naponta átnézzétek a piacot?

5.

Továbbra is érdekelne, mennyi 19 éves tehetséggel vettétek fel a kapcsolatot az elmúlt 2 szezonban. Elkezdjek írni a tulajoknak megkérdezzem?

This Post:
33
270099.162 in reply to 270099.161
Date: 9/18/2015 1:27:53 AM
Overall Posts Rated:
110110
5.

Továbbra is érdekelne, mennyi 19 éves tehetséggel vettétek fel a kapcsolatot az elmúlt 2 szezonban. Elkezdjek írni a tulajoknak megkérdezzem? Kértem, hogy írjatok ezügyben mi a helyzet, ez a ti asztalotok. Volt bármi kommunikáció töletek ezügyben? Nem érdekelt a téma azóta se bennetek.

6.

3 szezon óta nem írtál nekem egy levelet sem. Ennyire fontos neked az utánpótlás. Azt se tudod mi van az u21-el. Ez a legalja, hogy NT manager létedre nincs heti 5-10 perced megnézni megkérdezni mi van a srácokkal, mi van az utánpótlással a scoutokkal stb. stb. Ha mi valamit elszúrnánk, az alapjaiban tenné tönkre a lehetőségeidet a nagycsapatnál. Még se érdekel téged, hogy mi van a kicsiknél. Az érdektelenség elmond mindent arról, hogy viszonyulsz a dolgokhoz.

Ez az, amit az ember lát a dolgaitokból nyilvánosan.

Meg azt, hogy:

31. szezon EB csoportkör 4. lett a csapat
30. szezon 39. helyezés az vigaszon, be se jutottunk a rájátszásba
29. szezon EB csoportkör 4. helyezés
28. szezon vigaszágon legjobb 16 (ez talán elfogadható eredmény volt)
27. szezon EB csoportkör 4. hely.

Minden mást teljesen titokban láthatatlanul csináltok vagy nem csináltok, a kutya se tudja, kommunikáció nulla.

Még a 3. helyre se tudtad behozni a csapatot az EB-n és úgy csináltok itt vendaballal, mintha minden rendben lenne. Ezek után elmondásod szerint kapunk egy jó sorsolást amivel javíthatunk a helyzetünkön - szerintem végre megkaptuk minden idők leggyengébb sorsolását ami az NT-nél volt- és ezt mindjárt a bemelegítésnél két vereséggel abszolváljuk. És ti úgy tesztek, mintha itt minden tökéletes és tuti frankó lenne, ez a világ legtermészetesebb dolga. Még nektek áll feljebb, ahelyett, hogy elnézést kérnétek a gyalázatos hétfői teljesítményünk után.

Én kérek elnézést tőletek, hogy ezek után fel mertem emelni a hangomat, és nemtetszésemnek hangot mertem adni.

És hogy az NT gyalázatos szerepléseihez az én személyemnek mi köze van, azt nem tudom. De aki akarja tutira megtalálja a közös szálat az NT nulla szereplése és a személyem között. Biztos miattam kaptatunk ki hétfőn is. Meg a múlt héten is. Mindennek én vagyok az oka ami az NT-nél történik. Csak tudnám ti mit csináltok ha ez így van.

Last edited by newsea at 9/18/2015 1:32:36 AM

From: Cimi

This Post:
00
270099.163 in reply to 270099.162
Date: 9/18/2015 2:32:15 AM
Overall Posts Rated:
146146
Az életemre esküszöm,hogy soha senkit nem hivtam be azért a válogatottba,hogy előnyt szerezzek. Erre megesküszöm. Én vagyok undoritó?

Amikor téged megválasztottak kapitánynak beszéltünk skypon elmondtam,hogy teljesen elhatárolodok ettől a dologtól mert undoritonak tartom. Pontosan tudod miről van szó.Ez a stílus nem ismerős senkinek? Csak azért indultam újra mert nem volt más. De eszem ágában sincs újra megtenni.

This Post:
00
270099.164 in reply to 270099.162
Date: 9/18/2015 2:41:22 AM
Overall Posts Rated:
146146
Engem nevezel csalonak ez már durva. Ha nem csinálod ezt a húzást Dzsevasz akkor nem lett volna ilyen dolog ezt érrsd már meg. Engem ez taszít és utálom az ilyet ráadásul szabálytalan.

From: Mikhail

This Post:
33
270099.165 in reply to 270099.163
Date: 9/18/2015 2:45:28 AM
Overall Posts Rated:
188188
Csak azért indultam újra mert nem volt más.

Ne legyél mártír. Volt más jelölt én úgy láttam.
Szedd össze gárdát és gyerünk tovább! Még megy a hajó, csak a vitorla törött. Tessék evezni együtt.

This Post:
00
270099.166 in reply to 270099.163
Date: 9/18/2015 3:22:04 AM
Overall Posts Rated:
110110
Nem én írtam:

Nem hiszem, hogy ezen van mit magyarázni. Az epszilon elleni kupameccsed előtt az előző szezonban, behívtad a 6os formában lévő akkor 28 éves játékosát. 28 évesen nem kapott edzést gondolom, ha igen akkor se sokat számított. A fizetése alapján közel sem válogatott szint. De ha véletlen befért volna, akkor sem hiszem, hogy nem várhatott volna még 1 hetet, mert abban a formában használhatatlan volt bármennyire is kellett az ember. És az all-star utáni hét nem annyira az év eleje már. Ez egyértelműen saját előnyszerzés céljából volt, bárki-bármit mond.

:D

This Post:
00
270099.167 in reply to 270099.164
Date: 9/18/2015 3:33:15 AM
Overall Posts Rated:
110110
Tehát továbbra is marad az álláspontod, hogy az NT szerepléséért én vagyok a felelős. Mond már meg mi közöm van nekem az NT-nél folyó dolgokhoz. Fejtsd ki bővebben kérlek! Miattam nem csinálod a dolgokat rendesen, miattam veszít a csapat most már zsinórban kétszer. Mellesleg volt két másik induló is, az egyiket szépen visszaléptetted. Gondolom mennyire nem akartál kapitány lenni, ha sikerült vendaballal megbeszélni azt, hogy lépjen vissza a jelöltségtől a javadra. Gondolom megkeresett és kényszerített rá, hogy elindulj és ő vissza tudott így lépni a javadra. Mennyire nézed még itt hülyének az embereket? Engem meg az taszít és azt utálom amit az elmúlt szezonokban csinálsz vagy nem csinálsz itt a csapattal. Mindezt te is büntetlenül teszed meg. És én nem csalóztalak le, ilyent nem írtam. Csupán leírtam, hogy amit tettél az undorító volt. Ezt leírta más is, nem csak én. Gondolom olvastad.

Látszik, hogy semmi mással nem tudtok foglalkozni, csak azzal, ki vagyok vagy ki nem. Ettől tuti sikeresebb lesz a csapat. Semmi más nem érdekel bennetek, pedig volt jó pár dolog itt megfogalmazva. Elmondhatnád azok a dolgok miért úgy történtek ahogy.

This Post:
00
270099.168 in reply to 270099.165
Date: 9/18/2015 3:34:17 AM
Overall Posts Rated:
146146
Leültem egy kávé mellé és elgondolkoztam.
Hogy csalással vádoltak itt meg nagyon rosszul esett mert ez nem igaz és erre megint megesküszöm.
Az pedig,hogy ezt az állítja aki más név alatt elindúl a kapitányi posztért és ezzel megtévesztve mindenkit egy teljesen más embernek adja ki magát az én értékrendemben elfogadhatatlan.

Mindenkitől akit valaha megbántottam elnézést kérek.
Én mindig nyerni akartam és ezért mindent megtettem. Sokszor hibáztam ez biztos és még sokszor is fogok. De nekem mindig is az volt a célom,hogy nyerjünk. Aki személyesen ismer az tudja,hogy ilyen vagyok.

Amikor elindultam a választáson és láttam,hogy Vendabal is elindúl azonnal visszaléptem. Elkezdtem vele beszélni skypon és elmondtam milyen játékosok vannak milyen edzéseket kértem milyen taktikákat szeretek mi a baj és mi a jó a csapatban. Ekkor Vendabal azt mondta ezt neked kell csinálni továbbra is mert neked ez az életed. Ez nagyon jól esett és akkor beszéltük meg,hogy közösen csináljuk. Ö nagyon vágja ezt a j
játékot és sokat tanúltam tőle.

De itt most betelt a pohár és elegem lett. Ez egy játék ami nem vérre megy ezt ne felejtsétek el.

This Post:
00
270099.169 in reply to 270099.158
Date: 9/18/2015 3:37:13 AM
Overall Posts Rated:
110110
Mert megbeszéltük és sajnos ő valahogy nem működött jól soha. Vendabal játékosa volt ő nagyon sokat tud róla és arra jutottunk nem kell erőltetni. Rúfusz és Drugics hasznosabb.

Hja ilyen formával éppen a remek alján biztos hasznosabbak voltak erre a meccsre, mint az a játékos aki totális csúcsformába volt a meccs előtt. Jöjjenek még ilyen szösszenetek várom.

This Post:
00
270099.170 in reply to 270099.166
Date: 9/18/2015 3:40:24 AM
Overall Posts Rated:
146146
Igen lehet behívtam akkor őt mint mellette kb 150 játékost mivel nem volt tétmeccse a válogatottnak és megnéztem ki,hogy áll. Mondtam nem néztem neveket csak egy lista és fizetés alapján néztem. Ránéztem láttam kiraktam. Minden emberrel megcsináltam.

Neked semmi közöd nincs a válogatott kudarcához nem értem miért gondolod. Neked ahhoz van közöd,hogy szemétkedsz és beszolsz. Ráadásul mi vagyunk az undoritoak és csalok.

Akkor felteszem a kérdést itt és most. Newsea csapatát a volt Soproni hópárducok tulajdonosa Dzsevasz vezeti aki elötte volt a szövetségi kapitány? Tehát te Dzsevasz vagy?

Advertisement