Jokzilla - Gök Tengri 2
AvanGuard - Camilispor 1
Southeast Warhawks - Arel 2
Düzce Lakers - MİSLİSPOR 2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice 1
NEJİ - KIDISPOR 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom 1
StallionS of Hell - Errdemir67 2
Bu hafta ki tahminlerim. Kısaca değerlendirirsek.
Jokzilla - Gök Tengri : Jokzilla yani takımım :) istediğim seviyede değil , 2-3 haftaya kadar form tutmasını öngörüyorum. Gök Tengri formu ile bu maçı rahat kazanır diye düşünüyorum.
AvanGuard - Camilispor : AvanGuard çok rahat kazanmasını bekliyorum. Camilispor geçen hafta birkaç oyuncu transfer etsede ligden düşecek takım. AvanGuard 20-25 sayıdan az kazanmaz.
Southeast Warhawks - Arel : Birbirine denk takımlar gibi kağıt üzerinde gözüküyor. Arel daha iyi seri yakaladı ve ev sahibi avantajı ile Arel dedim ama her sonuca açık bir maç. İddacılar dikkat etsinler bu maça :)
Düzce Lakers - MİSLİSPOR : Yorumlamaya bile gerek yok , sadece kaç fark olur onun için tahminde bulunulabilir.Banko2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice : Haftanın diğer zor maçı, Genç Basketbolcuların ne yapacağı belli olmuyor, iyi yönetildiğini düşünmüyorum ama Fame Of Justice takımının oyuncu kalitesinin düşüklüğünden dolayı 1 dedim.
NEJİ - KIDISPOR : Yorumlamaya bile gerek duyulmayan bir maç. Emeklilerin takımı KIDISPOR bu maçı çok rahat kazanır. KIDISPOR sezona savunma takımı kuruyorum , taş gibi savunma sloganları ile başlayıp son zamanlarda bu kadar sayı yemesi biraz manidar geldi bana. Kazanıyor mu kazanıyor, yarında kazanacak mı banko kazanacak ama savunma takımı kurup bu kadar sayı yemesi düşünmdürücü. Benim düşüncem savunma takımı da kursan atacak oyuncun olması lazım. Rakipler sayıyı atarlar hocam , sen daha fazlasını atacak oyuncun olması lazım. Belki de KIDISPORda daha fazlasını atacak oyuncular vardır :) Bu maç banko 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom : Yalıncak bu maçı kazanacağını düşünüyorum ama herkesin tahmin ettiği gibi olacağını düşünmüyorum. hatta son çeyreğe kadar başa baş giderse şaşırmam.
StallionS of Hell - Errdemir67 : iki 6. sırada ki takımlardan Errdemir67 oyuncu kalitesi ile kazanmasını bilir. Zhang Siong Heng'dan daha etkili bir oyun bekliyorum artık. Parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum. StallionS of Hell içinde söyleyeceğim menajeri birşeyler yapmalı yoksa seneye 4. ligde şampiyonluğa oynamak zorunda kalacak, Çanlar StallionS of Hell için çalıyor. Dikkat etmek lazım.