Μα φίλε μου, αν υποθέσουμε ότι κάποιος που παίζει ήδη δύο χρόνια το παιχνίδι βρίσκεται στην τελευταία κατηγορία ώστε να ανταγωνίζεται ένα νέο χρήστη, εξ αντικειμένου θα έχει ένα αβαντάζ, αφού θα έχει +2 χρόνια εσόδων και προπονήσεων έναντι του αντιπάλου του, άρα και πιθανότατα πολύ καλύτερο ρόστερ.
Φίλε LA-fay_stelaios, δεν έχω παίξει ποτέ, ούτε ξέρω πώς λειτουργεί το χατρικ.
Αντιλαμβάνομαι αυτό που μου λες και το σκεπτικό σου.
Ως προς το πρώτο θέμα συμφωνώ μαζί σου. Ομως το όλο ζήτημα το προσεγγίζω καθαρά με βάση τη διαφοροποίηση που μπορεί να υπάρξει στα αποτελέσματα αγώνων, με βάση ΚΑΙ τον χρόνο που παίζουν μαζί οι αθλητές.
Πατώντας λοιπόν στον προβληματισμό σου περί ατομικών μπόνους σκιλς, θα μπορούσε να υπάρχει ομαδικό σκιλ, ας πούμε "ομοιογένεια/χημεία ρόστερ" που θα μπορούσε να επηρεάσει σε ποσοστό 10% την έκβαση ενός αγώνα, χωρίς τις παρενέργειες που προκύπτουν όπως εξήγησες από τα μπόνους σκιλς στο χατρικ.
Στο θέμα των συστημάτων, θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει πάλι ένα ομαδικό σκιλ πχ "αφομείωση συστημάτων" που να λειτουργεί με την ήδη υπάρχουσα λογική στην προπόνηση θέσεων. Να υπάρχει μεγιστοποίηση της απόδοσης σε συνθήκες αγώνα, όταν μια ομάδα παίζει 1-2 συστήματα κατ'εξακολούθησιν και σε βάθος χρόνου και το αντίθετο όταν μια ομάδα αλλάζει συστήματα σαν τα πουκάμισα. Φυσικά, όπως ισχύει και τώρα,η αποτελεσματικότητα των συστημάτων που επιλέγεις να παίξεις, θα υπόκειται και στο κατά πόσο συμβατά με αυτά είναι τα ατομικά προσόντα των παικτών του ρόστερ.
Σας ευχαριστώ και τους δύο, για τις απαντήσεις και την επιχειρηματολογία σας.