olimpija... TI SI RESNO BOLAN...mentalno pa to...
Ne zastopim stavka ,če je slučajno meni namenjen.
Ker pa slutim ,da gre za članek pa dodam ..Na žalost smo se združili z drugo firmo v kateri pa so vsi od prvega do zadnjega Neslovenci. Vlada Borut Pahorja ali po domače direktor postavljen pod to vlado jih je vrgel v SP. In med njimi so tudi srbi in hrvat je .... Vsi dobijo ,ko plačajo tistega ,ki jim vodi knjige za SP za 8 urni delavnik 200 evrov (predno so šli v SP so dobili 1000 evrov za isto delo) tisti ki delajo nadure 2 po 350 evrov ter tisti ,ki vsak dan delajo po več nadur 600 evrov. Glej ,če te resnica moti povej zakaj dnevnik tega ne objavla,.ker je resnica taka pod levico se imajo boljše Neslovenci ,ki napredujejo in slabše vsi tudi Neslovenci ,ki ne napredujejo.....tudi srbi tudi Hrvatje in Črnogorci ,ki imajo zasedena vsa skoraj vsa zgornja mesta v državi nisem ponosen na to a tako je in ker se mi zdi , da po odnosu ,ko se pač selektor U21 ne logira ,da imam opravka s podobnim razmišlanjem vse naredim ,da zmagam na volitvah ....Namesto ,da se ukvarjate z mojimi članki dosežte že enkrat ,da bo klub ,ki se je že dvakrat pritožil ,da ima treniranca za igrat ,ki ga je treniral 4 leta da igra.
lp