BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 30 - Η μοναξιά του χρόνου

Σεζόν 30 - Η μοναξιά του χρόνου

Set priority
Show messages by
From: tapoutos 7

To: manu
This Post:
00
266735.162 in reply to 266735.157
Date: 2/2/2015 12:12:11 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
θα τον δω τον ινδονησιο στο παρκε :)
υ.γ. ξερουν απο μπασκετ στην ινδονησια

This Post:
11
266735.163 in reply to 266735.161
Date: 2/2/2015 12:59:43 PM
Overall Posts Rated:
250250
δυστυχώς ισχύει αυτό που λές, κ εγώ ξενερώνω με τα μη ανταγωνιστικά πρωταθλήματα (γιαυτό έφερα παράδειγμα κάποια στιγμή την Ιταλική Α1, δες περυσι τι έγινε στον μπλε), αλλά καμιά φορά αλλιώς τα προγραμματίζεις κ αλλιως σου ερχονται..
Πχ εγώ είμαι ήδη στα 685κ μισθούς με 6+1+1 ρόστερ (όπου 1=τραυματίας κ 1=μεταγραφή με πεσμένη αγ. κατάσταση), να όμως που τηλεοπτικό κ εισητήρια έπεσαν κατακόρυφα σε σχέση με πέρυσι κ είμαι παγιδευμένος, δλδ ακόμα κ αγορά να κάνω παλι δεν θα μπορώ για κάποιο διάστημα να είμαι ανταγωνιστικός κ στα 3 ματς.. Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δλδ..
Οπότε έγινα κ εγώ μέρος του προβλήματος (δεν είναι απολογητικό το ποστ, απλά ρεαλιστική απεικόνιση)
Και να φαντασείς φέτος έλεγα θα γίνει χαμός αφού "έβλεπα" Δον κ Ματσα να συμμετέχουν ενεργά όχι μόνο στο φόρουμ αλλά κ αγωνιστικά, επίσης περίμενα τον Σπάρταν να θέλει να προχωρήσει κ στο ΒΒΒ αλλά αυτός πάει ανάποδα, τελος πάντως δεν ξέρουν τι ζητάνε κ για αξιοπρεπές 3αρι (μετάνιωσα τελικά που πούλησα τον Αντιτς, έπαιζε άλλη μια σεζόν άνετα) κ κάπως έτσι διαμορφώνεται η Α1.. προς το παρόν..

This Post:
00
266735.164 in reply to 266735.159
Date: 2/2/2015 1:31:11 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ντροπη και αισχος,
Γιωργο παιδι μου γιατι μπλεκεις τον ΟΣΦΠ Ζωγραφου με ολους αυτους...;

Ανεβηκαμε,διωχνουμε την γερουσια,πηραμε παιχτη 230.000 μισθο πεταμενα δολλαρια,εχουμε κανει bid σε παιχτακι 1.75 απο σημερα το πρωι και παμε με 750+ μισθους και 7,65 παιχτακια να παρουμε το πρωταθλημα απο τον Σταυρακα,σε παρακαλω να ανακαλεσεις !

Οι εποχες που τανκαρε ο ΟΣΦΠ περασαν ανεπιστρεπτι ηρθαμε να πεταξουμε ολο το μαρουλι....

Υ.Γ Αστεριε ασε την κλαψα και ριξε τα 3 μυρια του πιτσιρικα μεσα.... :)

This Post:
11
266735.166 in reply to 266735.162
Date: 2/2/2015 1:37:18 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
και μιας και βρηκα λιγο ελευθερο χρονο ας δωσω κανενα προγνωστικο για αυριο για να περασει η ωρα:
CRETE-Xeftilaikos---ενδιαφερον ματσακι στην Κρητη αναμεσα στον πρωτοπορο του μπλε ομιλου Crete και στον Ξεφτιλαικο. Και οι δυο ομαδες εχουν υποχρεωσεις στο κυπελλο με ανεργες ομαδες, πιο ευκολο εργο εχει ο Crete ο οποιος αναμενεται να κερδισει το ματσακι στην εδρα του . Οποτε το ενδιαφερον θα περιοριστει στην μονομαχια των δυο ψηλων του δικου μας Πολιτη και του Ινδονησιου Zainuri Syaiful.
Campo Stars-olimpiakos zwgrafou--- το ντερμπυ του μπλε ομιλου!δυο απο τις πιο πληρεις ομαδες της Α1. Ο Καμπος δεν κατεβασε ομαδα, κατα τη γνωμη μου ορθα, την προηγουμενη αγωνιστικη σε βαρος του μαμου, φιλοδοξει να κερδισει τα δυο επομενα ματσακια (πρωταθλημα-κυπελλο). Και αν στο κυπελλο θα εχει ευκολο εργο κατι τετοιο δεν αναμενεται αυριο. Ο Ζωγραφος απο την αλλη σε καμμια περιπτωση δεν θεωρειται νεοφωτιστος αφου διαθετει εμπειρια απο το προηγουμενο περασμα του στην Α1 οσο και απο τον παγκο της εθνικης νεων. Ενισχυμενος απο τον τιτανομεγιστο Καλογεριδη ελπιζει να σπασει την εδρα του Καμπου. Λογω αδυναμιας στο πουλεν μου θα πονταρω στο διπλο του ζωγραφου!
Arivatanokoutsogerakas-spartans team---ο πρωταθλητης των τελευταιων σεζων εχει ευκολο εργο απεναντι στον Γκετο και συνεχιζει το σαφαρι εντοπισμου παικτων.
Tiptoners-Atsalakotoi B.C.---τις δυο ομαδες τις δενει ενας παικτης. Ο πρωην παικτης του μαμου και ο νυν του Sosti o Abel Gaya. Ο μαμουδιαρης οχι μονο ξεζουμισε οικονομικα τον Tiptoner θα κερδισει κι το μεταξυ τους παιχνιδι. Εκτος και αν ο Gaya ετσι θυμωμενος που ειναι απο τη μεταγραφη του δεν μεταλλαχτει σε Air Jordan και παρει μονος του το ματσακι ή εκτος στα πλαισια της συμφωνιας της συγκεκριμενης μεταγραφης ο μαμου το χαρισει. Επειδη ομως αυτα δεν γινονται σε αυτη την Α1 ο μαμουδιαρης θα κερδισει κανοντας αποφασιστικο βημα προς την σωτηρια.
Thrylos BC-Aris b.c.t---Ο πρωτοπορος της φετινης Α1, δηλαδη εγω, αντιμετωπιζω τον μοναδικο πρωταθλητη που ανεδειξε το ελληνικο bb, τον αξεπεραστο, τον παντοτινο (*) MATSA (*). Βεβαια το οτι τον εχω πελατακο, αφου την προηγουμενη σεζον, τον κερδισα και τις δυο φορες δεν λεει τιποτα. Αυριο θα με κερδισει αφου στο ακουσμα της ειδησης οτι στην ομαδα του θρυλου παιζει ο τιτανομεγιστος Drahomír Drogba o Gkloumis εκανε κακακια, ειναι πασης γνωστο οτι πασχει απο το συνδρομο του ευερεθιστου εντερου. εκτος και αν η στρογγυλη τραπεζα αποφασισει κατι αλλο στην συναντηση στις 00:00.
I.C.I. BC-bilaris---ωραιο ματσακι στον κοκκινο ομιλο. Λογω εδρας κυριως γινεται ενδιαφερον αφου αν το ματς γινοταν στην εδρα του bilARI θα νικουσε πανηγυρικα πιθανοτατα, κυριως λογω καταστασεων, αφου η ποιοτητα του ροστερ του Θεου ειναι αδιαμφισβητητη. Παρολα αυτα εξαιτιας της αδυναμιας που εχω στο κιτρινο χρωμα θα πονταρω υπερ του BILAΡΗ.
Tromokrates-Olympiakos 2007---Οι τρομοκρατες υποδεχονται στην γιαφκουλα τους τον Δον. Το σαββατο πετυχαν μια τεραστια νικη αλλα αυριο την εχουν ασχημα. Ο Δοντας ο οποιος θελει να διαλυσει τους ψιθυρους θα διαλυσει και την παρεα των Τρομοκρατων.
fay_stelaios-Tsouik---Ο Στελιος δεν θα αντιμετωπισει προβλημα αυριο και θα νικησει τον σαριθιν ο οποιος μοσχοπουλησει τους πολυ καλους κατα τα αλλα παικτες του. Αν υπαρχει πιθανοτητα καποιος ελληνας μανατζερ να κατακτησει καποτε το Β3 δεν θα ειναι αλλος παρα ο γκουρου του ελληνικου bb ο μεγαλος sarithin. Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει με τιποτα
Καλους αγωνες αυριο χωρις τραυματισμους και παρεξηγησεις!

This Post:
00
266735.168 in reply to 266735.167
Date: 2/2/2015 2:19:18 PM
Overall Posts Rated:
250250
τι σημαίνει τανκάρω? αλήθεια δεν έχω καταλάβει (μπορεί να το έχω κάνει κ δεν το ξέρω), σώζομαι νωρίς κ προπονώ 1-2 θέσεις σταθερά όλη τη σ εζόν, ή μαζεύω χρήμα κρατώντας μικρό ρόστερ, ή μήπως κ τα 2 (από αυτό να καταλάβετε πόσο ανίδεος είμαι με τις νέες ορολογίες στο ββ)

Μαμου κ Τάσο άν έχετε κάτι αξιόλογο να προτείνετε σε ΣΦ κάτω των 30, κ με μισθό κάτω των 85κ, ευχαρίστως να τα σπάσω τα 3Μ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι και κανά 2 που κυνήγησα ξέφυγαν το Σ/Κ αλλά κ σήμερα..

From: str77
This Post:
00
266735.170 in reply to 266735.169
Date: 2/2/2015 7:55:41 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Κ εμενα με ξενερωνει το τανκαρισμα κ δεν το εχω κανει ποτε, αλλα ισως για αυτο να αργησα τοσο πολυ να ανεβω στην Α1. Γουσταρω τον ανταγωνισμο κ να ειναι ολα τα παιχνιδια ντερμπι, αλλα εκει που εχουν παει οι τιμες πλεον ο μονος τροπος να χτισεις ενα καλο ροστερ ειναι το τανκαρισμα. Εκτος αν ισχυει το αντιστροφο κ επειδη πολλες ομαδες τανκαρουν εχουν ανεβει οι τιμες τοσο ψηλα.

Θελω να κανω ακομα μια μεταγραφη αλλα δεν υπαρχουν λεφτα. Εκανα λαθος στις τιμες των εισητηριων κ τα κερδη ειναι περιορισμενα. Πηρα πρωτη φορα δυνατο PR κ δεν ηξερα τι τιμες να βαλω. Γενικα χρησιμοποιω 10αρι ροστερ αλλα φετος δε βγαινω. Ειχαμε πτωση κ στο τηλεοπτικο, λιτοτητα κ στο ΒΒ

This Post:
00
266735.171 in reply to 266735.166
Date: 2/2/2015 8:07:24 PM
Overall Posts Rated:
10001000
fay_stelaios-Tsouik---Ο Στελιος δεν θα αντιμετωπισει προβλημα αυριο και θα νικησει τον σαριθιν ο οποιος μοσχοπουλησει τους πολυ καλους κατα τα αλλα παικτες του. Αν υπαρχει πιθανοτητα καποιος ελληνας μανατζερ να κατακτησει καποτε το Β3 δεν θα ειναι αλλος παρα ο γκουρου του ελληνικου bb ο μεγαλος sarithin. Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει με τιποτα
Καλους αγωνες αυριο χωρις τραυματισμους και παρεξηγησεις!

o Nεκτάριος να μετράει θέλει και μόνη περίπτωση να το δει ανταγωνιστικά ελαφρώς είναι αν πραγματικά μοιάζει πολύ δύσκολο. Είχαμε μια ευκαιρία να τον απολάσουμε, αλλά τα περσινά πρέπει να τον ξενέρωσαν αρκετά εώς πολύ και αναφέρομαι στο σημείο που κατηγορήθηκε ο ίδιος. Κατά κάποιο τρόπο ο sarithin είναι ο πνευματικός μας πατέρας στο μπάζερ. Ψαχούλευε την μηχανή, μετρούσε, και μοίραζε ανιδιοτελώς γνώση σε όλη την κοινότητα. Μακάρι να τον απολαύσουμε στον Β3 μελλοντικά και κυρίως ευχομαι από καρδιάς να τον δούμε να κάνει πρωταθλητισμό στην Α1.

Με την ευκαιρία της ανόδου στην Α1 θα μετρήσω την συμπεριφορά των ''κυκλικών'' ρόστερ σε συνθήκες με μειονέκτημα ισχύος >50%

Ποια per συνθλίβονται;
Στον λόγο σκορ τι τιμές πετυχαίνουμε;
Η τοπική υπεροχή σε δευτερεύοντα μέχρι τι ποσοστό επιθέσεων μπορεί να απορροφήσει;

.....και διάφορα άλλα χαροκαμένα ερωτήματα

Γραμμή προς γραμμή, λέξη προς λέξη, έψαχνε ακριβώς τα παραπάνω πέρσι. Χαρά μου να δω τον κόσμο δημόσια να τον ρωτάει πως πήγαν οι μετρήσεις τώρα που ολοκληρώθηκα μάλλον κι αυτό το κομμάτι έρευνάς του.

ΥΓ: μπαλάκι για το ποστ αυτό. μου θύμισες παλιές καλές εποχές στην ΙΙΙ

Advertisement