Εχω τον ίδιο γιατρό (και μαλιστα με αποκατασταση τραυματιών από τότε που παίζω Α1). Φέτος ο ορισμός της έννοιας «κουλά της μηχανής» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, από τα 10 ματς που έχω παίξει στα 6 έχω τραυματισμό. Τον runhui μου τον έβγαλε 2 βδομάδες και αυτός επέστρεψε στις 3!(Σάββατο δεν μπήκα για εντολές αλλά Παρασκευή λόγω μη ύπαρξης ιντερνετ). Ο καλύτερος μου παίκτης φέτος ο Stoyanov, και αυτός τραυματίας (ο ορισμός της πυρρειου νίκης με τον ξεφτίλαικό καθώς δεν βγήκαν μετά οι χρόνοι για κύπελλο κλπ κλπ). Ο γκριφιθ 2 φορές τραυματίες, ο κουινζι άλλη μία και χτες ο Kowol (όπου με την έξοδο τουνωρίς χάθηκε το παιχνίδι). Όσο για τις χαμένες μαντεψιες ας μην μιλήσω καλύτερα, παραπέμπω σε δηλώσεις του ΘΕΟΥ παλαιότερα. Α, τέλος τα ποσοστά του Stelaiou (τον οποίον συγχαίρω για τη νίκη του για να μην παρεξηγηθώ) στα τρίποντα δεν τα έχω δεί σε αγώνα της ομαδας μου ούτε με αντίπαλο bot! Καταλαβαίνω ότι λόγω της συνεχιζόμενης αδιαφορίας μου για το παιχνίδι έχω μείνει πίσω σε γνωσεις-μυστικά αλλά το χθεσινό όπως και κανά 2 ακόμα ματσάκια απλά ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ!!!
Σχετικά με τον γιατρό, η άποψη μου είναι πως ένα κοντό ρόστερ έχει ανάγκη από πολύ αξιόλογο γιατρό, αλλιώς είναι σαν να παίζει ρώσικη ρουλέτα. Οι τραυματισμοί σου είναι όντως πολλοί, είσαι άτυχος, έχεις όμως κι εσύ ευθύνη. Έχω δίκιο ή άδικο?
Πάμε στο μεταξύ μας. Δεν θα κάνω κριτική επιλογών καθόλου, απλά θα το εξετάσουμε.
Campo Stars εν. fay_stelaios 86 - 96 ((87835061))campos 86 πόντοι σε 115.5 κατοχές (παρέα με λάθη δλδ) = 74 πόντοι στις 100 κατοχές
16/36 από ασίστ = 44% των διπόντων = 37% του σκορ του
σωστό σκορ = 106 πόντοιstelaios 96 πόντοι σε 97.5 κατοχές = 98 πόντοι ανά 100 κατοχές
14/36 από ασίστ = 39% των εύστοχων σουτ
σωστ'ο σκορ = 85 πόντοιΠρακτικά βλέπουμε τα εξής:
* τελικό σκορ έπρεπε 106-85 υπέρ του Κάμπου.
* πολύ σκορ πάνω σε άμυνες και για τις δύο ομάδες.
Η αίσθηση του Αστέριου ότι κάτι δεν πήγε καλά με την μηχανή είναι εύστοχη, αφού έχουμε μεγάλη απόκλιση από το πραγματικό σκορ εκατέρωθεν, ενώ και το αθροιστικό ύψος των αναφορών των δύο ομάδων είναι υπέρ του φιλοξενούμενου. Επίσης αν αθροίσουμε τα π.π και τω ν5 θέσεων και πάλι υπερισχύει. Ο stelaios δε, σκόραρε με σχεδόν 100 πόντους σε κατοχές όταν μόλις δύο παίκτες του άγγιζαν τα 100 π.π.
Με κριτήριο τα π.π. το ματσάκι δεν εξηγείται και προκαλεί δικαίως παράπονα. Μόνο ένα πράγμα μπορεί να δικαιολογήσει λιγάκι την κατάσταση. Η διαφορά διάθεσης!!!
Βασικά η εξέταση του αγώνα έχει πολλά ακόμα τώρα, ωστόσο λόγω ώρας θα τα αφήσω για άλλη στιγμή. Απλά κρατάμε τρία πράγματα για σκέψη για το επόμενο ποστ.
α) τα 48λεπτα σε ένα παίκτη πόση αρνητική επίδραση μπορούν να έχουν στην αποδοτικότητά του? Μπορεί να αδικηθεί σε σχέση με τα π.π. του και πόσο?
β) όταν μια περιμετρικά στημένη ομάδα βγάζει μεγαλύτερη αναφορά στο σκορ της έναντι στην αντίπαλη άμυνα, πόσο ψηλά μπορεί να σκοράρει?
γ) τι μπορεί να τις δώσει μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα?
δ) ΑΝ το β ευννοεί την περιμετρική ομάδα, μπορεί με την διαφορα διάθεσης και τα τρίποντα να κάνει άνω κάτω ένα ματς?