Hvala Mare

zaista lepa i prilicno ubedljiva pobeda. Nije mi cilj da zvucim skromno, ali ovo je pobeda svih menadzera koji su zrtvovali sezone i sezone sa svojim ekipama da bi napravili igrace za nacionalni tim - stasava generacija koju je zaista lako voditi. Bez obzira na konacan plasman (a cilj je jasan i vec odavno istaknut), stvarno je milina imati na raspolaganju ovakav dijapazon odlicnih igraca da je prava muka kojih 12 odrediti za mec, a o petorci da ne pricam...
Australiju smo dobili odbranom i skokom, sto ne znaci da vec u narednom mecu nase oruzje nece biti sut za tri ili broj asistencija. Ono sto mene posebno raduje su bacanja koja su danas bila jako dobra (25/32) i skoro nerealan broj rampi za nas protiv ekipe ovog renomea (4).
(http://www.buzzerbeater.com/match/41779/boxscore.aspx)Sta nas ceka dalje? Pa, prvo cemo sacekati da se kompletira kolo, ali ako se ne varam vec smo obezbedili plasman u narednu rundu. Naime, od ekipa koje su imale skor 4-2, poraze su danas zabelezili Irska, Gruzija, Island, Madjarska i naravno Australija, dok se neke ekipe sa identicnim skorom sastaju medjusobno kasno nocas (npr. Brazil i Cile), te smo sigurno medju prve 32 ekipe. Poslodnje runda donosi egzoticno gostovanje u Maleziji, koja je danas u laganom ritmu dobila Island u gostima na CT domacina. Dakle, neophodan je oprez, iako ce to biti jako tezak mec posto nas gotovo izvesno ocekuje CT domacina kome visi prolazak u narednu fazu takmicenja.
Za kraj samo da izrazim zaljenje sto na chatu nije bilo jos nekoga osim Markovica i mene (Dildo se logovao u pauzama od ispijanja Zajecarca, izgleda da mu je net zavisio od nivoa piva u flasi), jer ovi momci zaista zasluzuju vece interesovanje Zajednice.
Zivela Srbija!!!