BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4863.161 in reply to 4863.160
Date: 9/26/2009 7:13:12 AM
Overall Posts Rated:
33
Tohle je v pořádku, ale je potřeba myslet i na budoucnost a nejen na období 2 sezon, na které si byl zvolený.

Ked myslis, ze je ucinne nabrat mladsich ale este nedotrenovanych hracov aby ich majitel mal motivaciu ho trenovat, vtom vidim fantaziu co by teoreticky mohol priniest uspech, mozno je to trosku idealisticke ale tuto radu si vezmem a v buducnosti budem aj na to dohliadat.

s tím nesouhlasím, kdy např. máme v týmu hráče který má současně OD i PAS 1.

je to center, ktory az tak OD nepotrebuje a kontrolu lopty a ine vedlajsie skilly celkom dobre...napr. hraci s atrocious passing mavaju menej TO ako hraci napr. od 2po4 lebo sa o prihravky ani nepokusaju

To, že napíšeš, že někdo jiný tam má taky 16 hráčů jako ty, nepovažuji za odpověď na otázku, proč si myslíš, že tam má zajino 12.

Ja som len chcel poukazat nato, ze je to subjektivne a to, ze preco tam ma zajino 12 by som sa asi radsej opytal jeho.

This Post:
00
4863.162 in reply to 4863.161
Date: 9/26/2009 7:30:52 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov

Ked myslis, ze je ucinne nabrat mladsich ale este nedotrenovanych hracov aby ich majitel mal motivaciu ho trenovat, vtom vidim fantaziu co by teoreticky mohol priniest uspech, mozno je to trosku idealisticke ale tuto radu si vezmem a v buducnosti budem aj na to dohliadat.

Takhle to úplně nebylo myšleno, ale uznávám, že to, jak si to pochopil, je docela zajímavé. Rozhodně by neměl být ten rozdíl mezi těma hráčema takový, aby ho nemohl během sezony dohnat. Zvlášť v druhé sezoně cyklu, kdy nejdůležitější zápasy jsou na řadě až 9. a další týdny, není podstatné, jak hráči vypadají na začátku sezony, ale jak vypadají po těch 9 týdnech, když začíná playoff. Samozřejmě za předpokladu, že se tým do playoff dostane.

je to center, ktory az tak OD nepotrebuje a kontrolu lopty a ine vedlajsie skilly celkom dobre...napr. hraci s atrocious passing mavaju menej TO ako hraci napr. od 2po4 lebo sa o prihravky ani nepokusaju

Já mám s OD u centrů vysoce pozitivní zkušenosti a rozhodně mám na to, jestli OD potřebuje, jiný názor. Stejně tak u passingu jsou pro mě v klubu i hodnoty 2 až 4 nedostatečné, ale již z dob U21 vím, že v klubu je snazší mít hráče podle svých představ než v repre.

This Post:
00
4863.163 in reply to 4863.162
Date: 9/26/2009 8:37:52 AM
Overall Posts Rated:
154154
Jen bych poukázal na to, že v novém enginu všestranost hráčů může být potřeba méně/více než ve starém.

From: MVP24_Cz

This Post:
00
4863.164 in reply to 4863.153
Date: 9/27/2009 8:30:38 AM
Overall Posts Rated:
3636
zdravim,

chtel bych se castecne vratit k "diskuzi" kterou meli mezi sebou Docend24 a Punk Floyd. Přišlo mi ale logicke chilku pockat az vychladnou horke hlavy - proto to zpozdeni.

2. Je Floydovou zásluhou, že hráč, nadějný z hlediska U21 i seniorského NT, nezbotoval. Transfer list i soupisku U21 může sledovat každý, absolutně tedy nechápu, proč je Floyd obviňován ze zneužívání našich dat a krádeže(!!). A veřejně tady vyhlašuji, že pokud o hráče z hledáčku U21, který je na TL, projeví zájem manažer, u kterého JE záruka, že jej bude adekvátně trénovat, nebude z naší strany inzerován na transfer threadu. to by mohlo mít za následek pouze nesmyslné zvyšování ceny, případně způsobit to, že skončí v neprověřených rukách třeba někde v cizině.

S tim se da najednu stranu souhlasit, ale na druhou stranu to zavani sebestrednosti. Proc si sakra chlapi myslite ze jste vhodnejsi ke treninku mladyho hrace nez nekdo jinej? Pokud manager tretilogovyho tymu za nej vynalozi vetsinu svych volnych financnich prostredku tak je obrovska sance ze se bude venovat jen a jen jemu. Jednoduse nebude mit moc jiynch hracu co by dal trenoval. Narozdi treba od Floyda, kterej ma preci jen sirsi kadr a musi se venovat vice hracum. Nebavim se ani o tom ze tim pekne kurv.... trh hry a obirate majitele hracu o penize z "bid war".

PS: pokud jsem nekoho zminil tak to bylo an ukazku, nebylo to mysleno jako osbni invektiva.

From: Amare

This Post:
00
4863.165 in reply to 4863.164
Date: 9/27/2009 8:55:45 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Asi jsem se nevyjádřil úplně jasně. Nikdo z nás samozřejmě nechce komukoli bránit v koupení hráče, který se mu líbí. Něco takového dělat nechci, a samozřejmě ani nemohu. Trh s hráči je veřejně přístupný, není problém hledat hráče, jaký se mi líbí, chci-li hráče českého, odfiltrovat si to.
Řekl jsem jen to, že hráče, který by zbotoval (nenávratně zanikl) a je zachráněn tím, že ho dám na soupisku U21, za určitých okolností (pokud o něj má zájem prověřený manažer) nebudeme inzerovat na transfer listu. Majitel toho hráče neexistuje, čili o žádné peníze při absenci "bid war" nepřijde. A další manažeři, kteří o hráče stojí, mají možnost sledovat TL, event. soupisku U21. A přihazovat, pokud jim peníze stačí. Nikde není psáno, že ho nakonec dostane ten, kdo se o něj první přihlásí.
Samozřejmě, nikdy není 100% záruka, že daný manažer se o hráče bude lépe starat, než jiný. Ale jako trenér U21 jsem raději, když mám v tomto ohledu vysokou pravděpodobnost, než když ne.

This Post:
00
4863.166 in reply to 4863.164
Date: 9/27/2009 10:31:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Dám ti příklad, budeme já a Ty mít zájem o stejného hráče (a nebude to free agent, čili nebude bez majitele a peníze někdo dostane). Já ti napíšu a zeptám se Tě, kolik za něj jsi ochotný dát, napíšeš mi, že až 2M, já budu ochoten jít jen na 1,5M. Když ti rovnou půjdu z cesty a budeš mít štěstí, třeba se Ti ho povede získat za 1,2M. Kdybych bidoval až do 1,5M, tak ho dostaneš za 1,55M. Opravdu Ti půjde více o to, aby jeho původní majitel dostal o 350k více než o to, že Ty by si těch 350k ušetřil?

Last edited by rwystyrk at 9/27/2009 10:31:52 AM

This Post:
00
4863.167 in reply to 4863.166
Date: 9/28/2009 4:33:09 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tudle dohodu plne chapu. Me jde o to ze kdyz zjisti ze dejme tomu nejakej hrac zbootuju a nedaji o tom nikde zminku, tak ja nemam velkou moznost se (alespon te domluvy) zucastnit. Kazdej den neprojizdim TL, ale spickovy 18klety hrace mam zajem vzdycky :)-.

This Post:
00
4863.168 in reply to 4863.167
Date: 9/28/2009 4:40:47 AM
Overall Posts Rated:
1212
Na fóru se o něm mluvilo, takže i pokud neprojíždíš Transfer thread, tak sis ho mohl všimnout.

From: Amare

This Post:
00
4863.169 in reply to 4863.167
Date: 9/28/2009 4:58:53 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
že hráč zbotuje zjistíme při pravidelném procházení naší databáze kandidátů U21 (přes 200 hráčů), kde se koukáme i na datum posledního přihlášení jejich majitelů. takového hráče je možné zachránit před zánikem jen tím, že se umístí na soupisku některéno z NT - seniorského nebo U21. V seniorském je díky téměř plné soupisce jen jedno volné místo, já jich mám ještě 6, ale samozřejmě nemůžu celých 6 zaplnit těmito hráči-boty. Většinou jsou mladí a za U21 hrát nemohou (resp. mohou, ale nemají na to skilly). Vyházet je taky momentálně nemůžu, abych si uvolnil ruce, protože hrajeme "ostré" kvalifikační zápasy, a každý vyhazov znamená zhoršení nálady týmu. Proto nemůžu takto zachraňovat každého lepšího hráče, ale jen opravdu ty budoucí hvězdy, které mají šanci na U21 nebo seniorský NT.
Protože nemůžu vyloučit zranění některého z hráčů na soupisce, nebo nutnost doplnění kádru U21 z jiných důvodů (zamýšlená taktická varianta nebo nízká forma), mám pro botující hráče max. ještě 2-3 místa, takže je potřeba opravdu dlouho rozmýšlet, zda to udělat. Radíme se o tom kolektivně. Teď jsme třeba museli nechat zbotovat 21-letého hráče, který by se hodil většině z nás (mě teda určitě), ale protože neměl šanci na NT, musel si hledat jiné zaměstnání. I tenhle tlak na místa na soupisce U21 byl jeden z důvodů, proč nechápeme naplnění soupisky NT hned na začátku sezony, protože tyhle záchranné práce zůstaly jen na nás. Ale to už bych nechtěl znova rozviřovat, je to stejně házení hrachu proti zdi. Nějak prostě teď musíme přežít kvalifikaci, potom před přátelskými zápasy, kdy už na náladě nesejde, soupisku uvolním a bude to veselejší.
Abych to shrnul - na TL se nedostanou všichni hráči, kteří botují, ale jen ti ze soupisek NT. Ty sám tedy nemáš šanci např. sledováním TL tyto hráče objevit. A nema smysl o tom davat vedet, protoze hraci, kteri na soupisce NT nejsou, proste zmizí.

This Post:
00
4863.170 in reply to 4863.169
Date: 9/28/2009 6:31:38 AM
Overall Posts Rated:
3030
Tipnete si dnesni vysledek a nejlepsiho hrace :-) ze zapasu U21

Last edited by Nightwalker at 9/28/2009 6:31:55 AM

This Post:
00
4863.171 in reply to 4863.170
Date: 9/28/2009 6:45:01 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
no, já jen doufám, že nejlepší hráč bude někdo z našich :-))

Advertisement