pazi, uzivao ti ili ne uzivao i ja sam zgrozen. Verujem da je cwiki doprineo mnogo vise ovim sto je napisao nego sto ste i ti i samuraj.
Posto i samuraj kaze da ga niko nije kontaktirao za Jablana o njegovom napretku, ja dolazim do zakljucka da kod nas i nema nekog skautinga. Moje pitanje: da li postoje menadzeri pri reprezentaciji koji traze igrace, kontaktiraju menadzere potencijalnih reprezentativaca, prate napredak igraca iz nedelje u nedelju, ili se sve svodi na to da se uputi apel i ceka da se neko javi sa potencijalnim reprezentativcem? Na ovo pitanje ocekujem odgovori i U-21 selektor.
A posto zelis konstruktivan predlog, evo jedan.
Dobrovoljno se javljam, da batalim svoj klub, da ispadnem u II, ionako nemam neke rezultate ove sezone i onda da uzmem 500 i nesto ovih aktivnih klubova kod nas, da pretresem svaki i u svakom kod koga ima potencijalnih igraca za repku, da dosadjujem svakodnevno menadzeru tog kluba dok se on ne smiluje da mi kaze sve potrebne informacije o igracu. A posle toga ubedjivacemo se oko treninga, prodaje i sl..........Evo ukoliko je ovo potrebno, krecem jos koliko sledece godine