Првиот дел од постот веројатно се однесува за мене, па да ти кажам дека никогаш не сум гласал по нарачка ниту подржувам таков начин на избирање селектор. Единствено што ме интересира кај кандидатот пред да гласам е што направил како резултат досега и какво искуство има во играва. Сеуште не се познавам со никој лично во играва ниту би дозволил некој да ме натера да гласам за некој што мислам дека не е добар кандидат. Тогаш мислев а и сеуште мислам дека george е подобар избор од тебе, се проби до елитата, помагаше околу репрезентациите, не се караше со другите менаџери како тебе едно време кога се скара со сите што бевме во У21 скаутинг тимот под водство на тогашниот селектор bobans.
Можеби ти се падна тешка второлигашка група, ама биди упорен, работи правилно со својот тим и ќе ја дочекаш својата шанса за влез во елитата или пак за селектор.
А за тренингот повеќе од Xsago, он кажа општо и можеби не мислел на тебе, јас може само да те охрабрам да продложиш со правилниот тренинг на Bitka Trajkovski.