Nakon par prijateljskih utakmica dolazimo do sledeceg zakljucka: rezultati reprezentacije mnogo zavise od forme igraca jer igraci kao sto su
Petar Danilovski
(4127177)Dime Agushev
(2646684)Kristijan Ognjankovski
(4831187)trenutno nemaju kvalitetne zamene na svojim pozicijama.
Evo malo komentara o svakom:
Kristijan Ognjankovski
(4831187)Je cele sezone bio u dobroj formi i za to sve pohvale zasluzuje bobans (njegov vlasnik) jer je pritom i podigao nekoliko skillova ovom centru. Jako koristan u napadu unutra i u odbrani. Mana mu je dosta izgubljenih lopti pa bi bilo dobro da se poradi na dodavanju i tehnici naredne sezone
Petar Danilovski
(4127177)Igrac koji je nazalost cele sezone bio u losoj formi pa zato nisam smeo da ga ubacujem u igru jer bi zbog jakih skillova na JS i JR preuzimao dosta suteva i promasivao jer je bio u losoj formi. Pogledajte utakmicu protiv Srbije pa cete videti koliko dobro moze da odigra Danilovski ukoliko bude u formi
Dime Agushev
(2646684)Takodje kuburio sa formom tokom sezone. Inace vrlo dobar univerzalac na pozicijama PG/SG/SF. Probao sam da ga rotiram na svim tim pozicijama i svuda se dobro pokazao. Jedan je od igraca koje bih ja voleo da imam i u svom timu
Naravno, ovde se spisak ne zavrsava jer su i svi ostali koji aktivno ucestvuju u odrzavanju forme reprezentativcima zasluzili sve pohvale.
Naredne sezone ocekujem par pojacanja ili rezervnih igraca koji ce doci iz mlade reprezentacije i ovih dana cu kontaktirati selektora U21 u vezi tih igraca koji ce da pojacaju A tim
Pozdrav za sve
Nemanja