Mondtam én egy szót arról, hogy te mennyire voltál kritikus ww-vel, vagy cimivel szemben? Nem. Akkor meg ne terelj. Én a te időszakodról és Domiéról beszélek. Elkövetted ugyanazokat a hibákat, mint Domi, többször is, mint ő. Soknak tartod a vereségeit? Neked egy szezon alatt több volt, mint neki 2,5 szezon alatt. Csűrheted-csavarhatod, de akkor is ez az igazság.
Mikhailos témában én beszélek el? Te nem vagy képes felfogni még öt szót sem. Leírta egyértelműen, hogy jó a laza? Leírta. Leírt olyat, hogy normálozni kell? Nem, csak te következtetsz erre, mert már megint jobban akarod tudni, hogy ki mit mondott, mint az illető maga. Leírta, hogy ne beszélj baromságokat, mert ő ilyet nem mondott? Igen. Akkor meg minek erősködsz, hadd tudja már ő, hogy mit mondott és hogy értette. Itt is csak kiforgatod mások szavait, annak ellenére, hogy egyértelműen leírta, hogy nem úgy van, ahogy te mondod.
A barátságos meccs azért nem számít, mert az semmit nem befolyásol. Jó játék ugyan a BB, de azért a FIBA még nem jegyzi a BB-s csapatokat a rangsorában. De ha már beleszámolod a barikat, akkor meg hét. Azért az nem semmi, hogy 6 év főiskola után még az is gondot okoz, hogy elszámolj hétig.
Portugál meccset miattam ne magyarázd. Elmondtad, hogy a vereséget nem lehet megmagyarázni. Akkor meg ne magyarázd. Elszabtad. Miattad kaptunk ki egy nyerhető meccsen. Ugyanúgy, mint a görögök ellen, hagytad magad átverni és veszélybe sodortad a továbbjutásunkat, ami végül csak rajtad kívülálló okok miatt jött össze egyáltalán. Ráadásul állításod szerint a spanyol meccs miatt adtad fel gyáván a görög meccset, végül az a meccs sem lett meg. Nincs mit magyarázni ezen.
Igazad van, a sikert nem kell magyarázni. Kint vagyunk a második körben? Kint vagyunk. Ha a te 1-4-ed siker volt, akkor idén is az lesz. Ha meg egynél több győzelmünk lesz, máris túlteljesített téged.
Az hogy te a 16. szezonban ugyanazt érted el, mint Domi a 24.-ben, az miért dícséret neked? Gyengébb kerete volt, te magad mondtad. Az idei keretnél meg a 16. szezonbeli nem volt másfélszer gyengébb, nézd csak meg az értékeléseket.
Kértél legenda 215+ centis centert és nem kaptál? Ne felejtsd el, hogy tőlem kértél folyamatosan tanácsot pénzügyekben, pontosan tudom, hogy álltál akkor anyagilag. Miből vetted volna meg, ha esetleg becsúszik egy olyan? Még egy millád sem volt, nemhogy 3-4, ami egy olyan játékoshoz kell. És már bocs, de nem csak abból lehet U21-est nevelni, tudom, mert én sem olyanból csináltam, sőt a mostani keret sem olyanokból áll. Miért nem állsz neki egy szupersztárnak, vagy legalább húzóembernek, ha már annyira tenni akarsz?
Zimmermannt előttem húztad ki? Na és akkor mi van? Ez csak azt jelenti, hogy előtted végeztem. Miért lenne ez nekem gond? Hozzáteszem, ha végignézed, kiket edzettem eddig, rájönnél, hogy Zimmermann-féléket sosem edzettem, első időkben BD-t edzettem, azóta meg csak centereket. Zimmermann meg egyikbe sem fért volna bele, tehát igazából valószínűleg ő nem is volt ott az első választottam, de ha véletlenül ő jut nekem, akkor is egyből eladtam volna.
Engem nem az zavar, hogy utólag okoskodsz, hanem az, hogy még utólag is hülyeséget mondasz. Ha nem egyezkedünk, normál-mots lett volna, amire te azt írtad, hogy akkor nem szólnál egy rossz szót sem. Igaz, ugyanitt lennénk, rosszabb ts-sel, de szerinted az jobb. Hát gratula.
Ha éppen annyira érdekel, a most edzett fiataljaim ECS-im fognak passzt edzést kapni még 208 centivel is.
Félek szembesülni a "bizonyítékaiddal"? Vezesd elő őket, ne rajtam követeld, hogy én kérjek skilleket olyan játékosokról, akik nem tartoznak rám. Milyen alapon kérhetném én el bármelyik kerettag skilljét amúgy?
Egyébként azt áruld már el nekem, ha év elején háborogtál, hogy milyen szar ez a keret, meg most is felhozod, hogy 10-es passznál magasabb nem volt, akkor miért is lett volna ennek a keretnek kötelező az első hely a világranglista első helyezettje előtt?
Don't feed the troll