5.
Továbbra is érdekelne, mennyi 19 éves tehetséggel vettétek fel a kapcsolatot az elmúlt 2 szezonban. Elkezdjek írni a tulajoknak megkérdezzem? Kértem, hogy írjatok ezügyben mi a helyzet, ez a ti asztalotok. Volt bármi kommunikáció töletek ezügyben? Nem érdekelt a téma azóta se bennetek.
6.
3 szezon óta nem írtál nekem egy levelet sem. Ennyire fontos neked az utánpótlás. Azt se tudod mi van az u21-el. Ez a legalja, hogy NT manager létedre nincs heti 5-10 perced megnézni megkérdezni mi van a srácokkal, mi van az utánpótlással a scoutokkal stb. stb. Ha mi valamit elszúrnánk, az alapjaiban tenné tönkre a lehetőségeidet a nagycsapatnál. Még se érdekel téged, hogy mi van a kicsiknél. Az érdektelenség elmond mindent arról, hogy viszonyulsz a dolgokhoz.
Ez az, amit az ember lát a dolgaitokból nyilvánosan.
Meg azt, hogy:
31. szezon EB csoportkör 4. lett a csapat
30. szezon 39. helyezés az vigaszon, be se jutottunk a rájátszásba
29. szezon EB csoportkör 4. helyezés
28. szezon vigaszágon legjobb 16 (ez talán elfogadható eredmény volt)
27. szezon EB csoportkör 4. hely.
Minden mást teljesen titokban láthatatlanul csináltok vagy nem csináltok, a kutya se tudja, kommunikáció nulla.
Még a 3. helyre se tudtad behozni a csapatot az EB-n és úgy csináltok itt vendaballal, mintha minden rendben lenne. Ezek után elmondásod szerint kapunk egy jó sorsolást amivel javíthatunk a helyzetünkön - szerintem végre megkaptuk minden idők leggyengébb sorsolását ami az NT-nél volt- és ezt mindjárt a bemelegítésnél két vereséggel abszolváljuk. És ti úgy tesztek, mintha itt minden tökéletes és tuti frankó lenne, ez a világ legtermészetesebb dolga. Még nektek áll feljebb, ahelyett, hogy elnézést kérnétek a gyalázatos hétfői teljesítményünk után.
Én kérek elnézést tőletek, hogy ezek után fel mertem emelni a hangomat, és nemtetszésemnek hangot mertem adni.
És hogy az NT gyalázatos szerepléseihez az én személyemnek mi köze van, azt nem tudom. De aki akarja tutira megtalálja a közös szálat az NT nulla szereplése és a személyem között. Biztos miattam kaptatunk ki hétfőn is. Meg a múlt héten is. Mindennek én vagyok az oka ami az NT-nél történik. Csak tudnám ti mit csináltok ha ez így van.
Last edited by newsea at 9/18/2015 1:32:36 AM