Dođoh kući umoran i rekoh sebi da ću na miru pogledatii All Star ali ne lezi vraže :)
Poštovani ferra88,
Uz svo dužno poštovanje ja se zaista do sada nikada nisam obraćao kao prema "retardiranom djetetu". To su teške riječi za koje nemaš argumenata.
Ja ne precjenjujem/potcjenjujem ni svoj, a bogami ni tuđi intelekt. Čak šta više, uvjek sam skloniji precjenjivanju drugih ljudi/trenera nego potcjenjivanju (u strahu su velike oči :))
"a vi ostali veliki strucnjaci kad vas neko pita nesto napisete par stvari uopsteno koje se vec mogu pronaci na forumu ako se potrazi".
Zaista ne razumjem na koga se ovo odnosilo. Svako ko se meni obratio dobio je i adekvatan odgovor. Istina, nije mi se puno ljudi obratilo, ti pogotovo, tako da ne mješamo "babe i žabe", tj ova rečenica nema nikakvog smisla. Imenuj javno ljude kojima šta zamjeraš a ne ovako.
I na kraju, ja nisam zaista dao nikakav "savjet" selektoru. Ja sam iznio svoju kritiku ili svoje viđenje stvari. Ništa lično, kritiku bi dobio i moj prijatelj Muljito kojeg poznam više od 14 godina da je napravio onakve greške. Ja znam da sam bio oštar, ali nekada je šok terapija najbolji lijek.
Drago mi je sa su se ljudi krenuli javljati temu U21 nakon višesedmične poprilično ustajale atmosfere.
Biti "fosil" nije ni tako loše vjeruj mi. Na basketu brzine više nema, ali je ostala snaga za borbu ispod koša :):):)
PS Ja se nisam brinuo za tvoje zdravlje, ali već kad ga spomenu da li je sve OK?