BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Mladi Orlovi (Sezona 10)

Mladi Orlovi (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111749.163 in reply to 111749.162
Date: 10/20/2009 6:57:47 PM
Overall Posts Rated:
7676
ipak si pogazio svoje reci da moj bircanin nikad nece zaigrati u mladoj repki....:)

A ne, izvini mali veseljache, ali to su bile tvoje rechi! Flavius nikad nije imao nishta protiv Birchanina, a ti si rekao da on nikada nece zaigrati za repku dok je on selektor! Nemoj da izvrcesh stvari!

This Post:
00
111749.164 in reply to 111749.162
Date: 10/20/2009 7:31:02 PM
Overall Posts Rated:
122122
ipak si pogazio svoje reci da moj bircanin nikad nece zaigrati u mladoj repki....:) flavijuse , sad znas zasto U21 nije pobedjivala
...
Eeeee, pa ne igra se uvek sa ovako teskim protivnikom pa da mora Bica u igru ;)
I stvarno bre, sto si ga pustio da igra u repki kad si vec rekao da nece da igra u repki dok ne udje u A reprezentaciju?

Fair play!!!
This Post:
00
111749.165 in reply to 111749.163
Date: 10/20/2009 9:38:09 PM
Overall Posts Rated:
113113
ipak si pogazio svoje reci da moj bircanin nikad nece zaigrati u mladoj repki....:)

A ne, izvini mali veseljache, ali to su bile tvoje rechi! Flavius nikad nije imao nishta protiv Birchanina, a ti si rekao da on nikada nece zaigrati za repku dok je on selektor! Nemoj da izvrcesh stvari!

aj sad malo prelistaj forum pa ces naici na minimum 2 posta u kojima doticni selektor govori da dok je on na celu U21 ni jedan moj igrach nece igrati, znaci da ne izvrcem stvari vec govorim istinu!!!

e crni je to selektor koji je spao na to da mu jedan veseljak vadi situaciju u repki

This Post:
00
111749.166 in reply to 111749.165
Date: 10/20/2009 11:37:38 PM
Overall Posts Rated:
5757
treba da te je sram

jel smo posle rasprave na forumu razmenili par mailova, jel treba da vadim i izbacujem poruke iz bb maila ovde nakon rasprave sa foruma, pa sacuvao sam ih u jpg. Jer ono sto je izreceno u bb meilovima je apsolutno ponistilo sve ono sto je napisano na forumu

ja razumem zajebanciju i prihvatam je, ali ti sada pokusavas da me ocrnis i predstavis kao nekoga ko ne drzi do svoje reci, a to prelazi granicu. nije uredu. dovoljno je sto kao selektor moram prvi da se savijam i tamo gde sam u pravu i tamo gde nisam, zato nemoj da zloupotrebljas to.

This Post:
00
111749.167 in reply to 111749.165
Date: 10/21/2009 3:06:29 AM
Overall Posts Rated:
7676
aj sad malo prelistaj forum pa ces naici na minimum 2 posta u kojima doticni selektor govori da dok je on na celu U21 ni jedan moj igrach nece igrati, znaci da ne izvrcem stvari vec govorim istinu!!!

Imash tu Buma, pa ga pitaj ko sve pamti. A sad me nece mrzeti i da nadjem te postove.

Secash se ovih svojih izjava?
svi igraci kk Veseljaci od ove nedelje bice trenirani samo za potrebe kluba iako kako i sam znas u ekipi postoje jos kandidata za u21 repku.Srbija je zivela do sad bez mojih igraca zivece i od sad, a ti si izgubio jednog aktivnog igraca saradnika.

dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.

Zatim sledi zaokret u razmishljanju nakon nasheg poraza od Kiprana
tako vam i treba kad ne date super sili Bircaninu da igra

A iz prethodnih postova je ochigledno da mu ti nisi davao da igra.

Sve shto sam nashao da je Flavius rekao o Birchaninovom daljem statusu
I jos jednom da ponovim, izbacivanje Bircanina, kao i jos nekih igraca iz reprezentacije, koji su bili u njoj zadnjih par utakmica nije konacna odluka, ali obzirom da si resen, Bircanin nece biti u reprezentaciji.

Shto je opet posledica TVOJE reshenosti da on ne igra za repku, kao shto se i vidi na kraju rechenice. Zato nemoj da me zajebavash...

This Post:
00
111749.168 in reply to 111749.167
Date: 10/21/2009 7:53:32 AM
Overall Posts Rated:
113113
Aj da te zajebavam, posto ti nisi ja cu okaciti flavijusove postove
I jos jednom da ponovim, izbacivanje Bircanina, kao i jos nekih igraca iz reprezentacije, koji su bili u njoj zadnjih par utakmica nije konacna odluka, ali obzirom da si resen, Bircanin nece biti u reprezentaciji.

Ukoliko i dalje zelis da tvoji igraci budu unutrasnje pitanje tvoga kluba, ja se sa time slazem. Nema nikakvih problema. Bice tako kako si odlucio. Cenim i postujem sto si mi to rekao. Jer za razliku od tebe i dalje postoje oni "ograniceni" menadzeri koji ne zele cak ni da odgovore na poruke koje sam im poslao. Te stoga, U21 reprezentaciju nece zanimati vise tvoji igraci.

Zato sto mi se moze tako

Ovim postom si postao prvi menadzer u BB Srbiji koji je izgubio pravo, da od mene kao selektora, trazi da mu polozim racune. Pokazao si svoju zrelost i da si ovde samo radi provokacije i vredjanja, a trudio sam se i da ti udovoljim i da ti odgovorim najbolje koliko sam znao i umeo i da to bude argumentovano. Medjutim, imam osecaj da bi taj tvoj cinizam ostao i da se osvoji titula evropskog prvenstva. A cak sam bio i spreman da ti dodelim i specijalni tretman, za razliku od drugih menadzera, pa da dobijas ta je*ena obavestenja sto ti toliko znace, ali sada, nisam spreman toliko nisko da se spustim, pa makar to bilo i na stetu BB Srbije. Tako da ja, ovim postom, prekidam svaku komunikaciju sa tobom

dobro ti je poznata MOJA resenost da moji igraci ne zaigraju u selekciji U21 dok je flavijus na celu, to sto sam ja izgladio odnose sa njim da se ne bi prepucavali na forumu ne znaci da sam od svog stava i odustao. Koliko se secam prosle nedelje kad me je pitato na chatu za vreme odigravanje tekme da li cu mu poslati skilove igracha , odgovorio sam da ne zelim i ponovio mu da ne zelim da Birchanin uopste igra u U21 a on ga je ubacio samovoljno bez moje saglasnosti!!!!

Last edited by veseljak at 10/21/2009 7:54:04 AM

This Post:
00
111749.169 in reply to 111749.168
Date: 10/21/2009 9:07:24 AM
Overall Posts Rated:
5757
Aj da te zajebavam, posto ti nisi ja cu okaciti flavijusove postove

Ukoliko i dalje zelis da tvoji igraci budu unutrasnje pitanje tvoga kluba, ja se sa time slazem. Nema nikakvih problema. Bice tako kako si odlucio. Cenim i postujem sto si mi to rekao. Jer za razliku od tebe i dalje postoje oni "ograniceni" menadzeri koji ne zele cak ni da odgovore na poruke koje sam im poslao. Te stoga, U21 reprezentaciju nece zanimati vise tvoji igraci.

Zato sto mi se moze tako

Ovim postom si postao prvi menadzer u BB Srbiji koji je izgubio pravo, da od mene kao selektora, trazi da mu polozim racune. Pokazao si svoju zrelost i da si ovde samo radi provokacije i vredjanja, a trudio sam se i da ti udovoljim i da ti odgovorim najbolje koliko sam znao i umeo i da to bude argumentovano. Medjutim, imam osecaj da bi taj tvoj cinizam ostao i da se osvoji titula evropskog prvenstva. A cak sam bio i spreman da ti dodelim i specijalni tretman, za razliku od drugih menadzera, pa da dobijas ta je*ena obavestenja sto ti toliko znace, ali sada, nisam spreman toliko nisko da se spustim, pa makar to bilo i na stetu BB Srbije. Tako da ja, ovim postom, prekidam svaku komunikaciju sa tobom

dobro ti je poznata MOJA resenost da moji igraci ne zaigraju u selekciji U21 dok je flavijus na celu, to sto sam ja izgladio odnose sa njim da se ne bi prepucavali na forumu ne znaci da sam od svog stava i odustao. Koliko se secam prosle nedelje kad me je pitato na chatu za vreme odigravanje tekme da li cu mu poslati skilove igracha , odgovorio sam da ne zelim i ponovio mu da ne zelim da Birchanin uopste igra u U21 a on ga je ubacio samovoljno bez moje saglasnosti!!!!

ovim neke stvari izvlacis iz konteksta, a ni to nije lepo.
druga stvar, menjas misljenje svaki dan, u jednom trenutku se zezas, a sada se ispostavlja da si ozbiljan, pa mi je malo tesko da te pohvatam.
trece, ako nemas kontakte sa mnom imao si ih sa drugim clanovima strucnog staba, a to je isto.
cetvrto, da li zelis da okacim bb mailove koje smo razmenili nakon "sranja" po forumu, a u njima se govori o tvojoj resenosti

This Post:
00
111749.170 in reply to 111749.169
Date: 10/21/2009 9:23:29 AM
Overall Posts Rated:
113113
prvo ne izvlacim iz konteksta vec samo kopiram tvoje postove sa foruma.
drugo, za razliku od tebe koji si dosledan oko svojih stavova ja jedini menjam svoje misljenje :) samo smesak , mislim sta rescji :))
jedini kontakt sto se tice drugih clanova struchnog staba je Dzeri i on zna vrlo dobro moj stav i misljenje.
cetvrto, sto se mene tice kaci sta god ti je volja samo se nadam da kad budes kacio moje poruke da ces okaciti i svoje, ili zelis da ja to uradim :)

znas koji je tvoj najveci problem i problem advokata U21 sto od saljivog posta napravite celu pricu, pa kad ste toliko ozbiljni kako ja da se postavim prema vama, da vas za*ebavam jos vise ili ozbiljno da vam odgovorim???

taj famozni post od kog je krenulo glasi
ipak si pogazio svoje reci da moj bircanin nikad nece zaigrati u mladoj repki....:) flavijuse , sad znas zasto U21 nije pobedjivala

Last edited by veseljak at 10/21/2009 9:38:30 AM

This Post:
00
111749.171 in reply to 111749.170
Date: 10/21/2009 9:42:11 AM
Overall Posts Rated:
5757
prvo ne izvlacim iz konteksta vec samo kopiram tvoje postove sa foruma.
drugo, za razliku od tebe koji si dosledan oko svojih stavova ja jedini menjam svoje misljenje :) samo smesak , mislim sta rescji :))
jedini kontakt sto se tice drugih clanova struchnog staba je Dzeri i on zna vrlo dobro moj stav i misljenje.
cetvrto, sto se mene tice kaci sta god ti je volja samo se nadam da kad budes kacio moje poruke da ces okaciti i svoje, ili zelis da ja to uradim :)

kada si kopirao moje postove, trebao si da kopiras i svoje, izmedju mojih, jer tada stvari izgledaju malo drugacije.

naravno, ostao si u kontaktu sa Dzerijem, a to je to. To si mi i napisao u odgovoru, na moju poruku upucenu tebi. I pored toga, sto si napisao da nastavljas saradnju sa dzerijem, koji je clan strucnog staba, napisao si i da ne zelis nesporazume i da pruzas "ruku pomirenja i pun vid saradnje". I nemoj samo da mi kazes da sam to odbio. Ja ovo sada vidim kao nesto cime dokazujes da zelis nesporazume. Ispravi me ako gresim.

A ja na zalost moram da menjam svoja misljenja, jer su ona direktno povezana sa tvojim promenama misljenja.

This Post:
00
111749.172 in reply to 111749.170
Date: 10/21/2009 9:45:19 AM
Overall Posts Rated:
5757
znas koji je tvoj najveci problem i problem advokata U21 sto od saljivog posta napravite celu pricu, pa kad ste toliko ozbiljni kako ja da se postavim prema vama, da vas za*ebavam jos vise ili ozbiljno da vam odgovorim???

taj famozni post od kog je krenulo glasi

Ja sam ti rekao, nije uredu, da mi kazes da sam pogazio svoju rec, a da ti posle kazes kako si ostao dosledan tome da ne zelis da bircanin igra za repku. Pa na sta to lici. Jel to zajebancija???

This Post:
00
111749.173 in reply to 111749.172
Date: 10/21/2009 9:57:57 AM
Overall Posts Rated:
113113
a nego sta je nego zajebancija...ajde ne budi toliko smesan coveche... nikad ti neces ukapirati da se dobro zezam.
daj prestani da se toliko lozis i sve bukvalno i ozbiljno shvatash sto ja napisem.

Volim....ne ne...OBOZAVAM...ne ne....UZIVAM u tome da te przim i bockam sa postovima dok se ti lozis do LuDiLa :)))

kad stavim smajli u post :)))) onda se zajebavam....skonto :)))

ps. moram da ti kazem al da niko ne cuje (dragi moj flavijuse nemoj nase ljubavne poruke da postas na forum da ne otkrivas nashu emotivnu vezu )

Last edited by veseljak at 10/21/2009 10:01:24 AM

Advertisement