Nista tu nije pomesano, tu je sve tacno onako kako treba.
Tebi je mozda ok da sledis put za koji mislis da je neispravan, za mene nije, o tome sam pricao.
Izgleda da si pricao to zato sto ti mislis da ce onaj ko izgubi slepo da prati selektorove ideje? A ja se ne sacam da sam to ikad igde rekao, naprotiv ...
I da te podsetim, ne raspravlja se ovde o tome da li kotoor ume da postavlja taktiku ili ne i da li ume da trenira igrace ili ne. To je on dokazao da ume. Nego je stvar u tome da je ispalo da je dokazao i to da ga ne zanima da pomogne da reprezentacija postize bolje rezultate jer on misli da SS ne radi kako treba ... Pa ako cemo da nastavimo da obrcemo teme, onda da se zapitamo zasto je svim protivnicima SS (osim mene) bitniji sukob sa SS nego pomaganje reprezentaciji ?? Ako sve "protivnicke" kandidate ne zanima da pomazu da reprezentaciji bude bolje sada kako da im verujemo da ce da ih zanima to u naredne 2 sezone?
Problem je jako jednostavan: BB jeste igra ali se sa reprezentacijom ne treba igrati i sujeti tu nema ni mesta na pomocnim sedistima a kamoli u VIP lozama ... zato seletor treba da bude neko ko je dokazao da je zainteresovan da reprezentacija postize bolje rezultate a ne neko ko je protiv ovih ili onih kandidata ...
Tu naravno mozemo da se slazemo ili ne u misljenjima ali mislim da ces da se slozis da je najbolje nista da se ne prepusta slucaju nego da se ide proverenim metodama.