Evo sutra zadnje kolo u prvom dijelu , sa ekipama iz naše konfe.Nakon toga slijedi sućeljavanje sa šutljivom konfom.
Dat ćemo prijedlog da se ova naša protivnićka konfa više ne zove
Moćnih 8 , nego Šutljivih 8
Evo parova za sutrašnje kolo i ofrlje prognoze.....jer mi je već dosta ,samom sebi pisati prognoze, jer se vi oćito ne želite pridružiti i svi me polako ignorirate.......sramite se,mene ovak starog ignorirati...........:::::))))
24.7.2010 18:00:00 dugave Mala Truba
--još uvijek nisam siguran u moju pobijedu, jedino ak se i sutra truba ne logira bum siguran da nebum zajebal
24.7.2010 18:00:00 KK Plutoni KK Lokarda
--lokarda dobiva, i to laganicom , može pluton i trgati mislim da nema šanse
24.7.2010 18:00:00 ZG-Nomads Mervin
--hm,hm, na mervinu sam sve prognoze do sada fulal, pa hajd da i ovaj put fulam, evo ja dajem prednost
Nomadijusu strućnom specijalistu
, jer je ipak moj rival i nadam se da bu pobijedio u gostima, jer to i meni paše , Nomade ja sam uz tebe,nadam se da buš osvjetlal obraz 3-1 lige.....
24.7.2010 18:00:00 Critters SANAC
--derbi kola, sukob 1 i 2 na tablici, poznavajući njihove prijašnje međusobne susrete di je uvijek pobijeđivao domaćin, dajem laganu prednost Sancu, jer mi više paše da pobijedi Sanac nego crit.....sori crit, ali ipak sam iskren do kraja...........nadam se da bu tak i bilo i da bum konaćno pogodio sve pobijednike...
i molim vas da ako pogodim sve pobijednike , ovaj moj post ocijenite sa 5 loptica zbog truda kojeg sam ispoljio da vas motiviram na pisanje
pozz svima ,i sretno u sutrašnjim utakmicama i neka pobijede bolji, i oni koji daju koš više a prime koš manje...he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!