Jinak aby to tu nezapadlo. Jsem rád, že si někdo všiml, že výkony jdou nahoru. Nicméně pořád jsme někde na půli cesty, musíme vytrvat, abychom nakonec dosáhli kýženého cíle. A samozřejmě se může stát, že ještě na té cestě zakopneme a ne všechny výsledky budou takové, jaké bychom si představovali.
Před 2 sezonama jsme dostali docela náročný los, kde z 8 zápasů snad jen Korea byla lehkým soupeřem. Navíc jsem tehdy docela experimentovat s taktikama, jelikož nebyla moc spokojenost komunity s tím, že hráváme skoro pořád to samé. Doufám, že už většina pochopila, že je potřeba hrát to, na co máme hráče (pomalu se blížíme tomu, že by se i v těžkých zápasech občas dalo zahrát něco jiného).
Tuhle sezonu jsem dostali 5 snadných soupeřů (4 už máme za sebou). Ale z těch těžkých zápasů jde vidět určitý pokrok, Řecko jsme i bez Hány dotlačili venku na stejný přístup do prodloužení, před 2 sezonama jsme s ním prohráli doma na stejný přístup. Rusko jsme doma porazili celkem s přehledem na stejný přístup, zatímco před 2 sezonama nám venku nestačilo CT na normal.
Co se týče kádru, tak spousta hráčů, co byli před 2 sezonama v NT, už byla nahrazena nadějšíma. Už v repre neuvidíte Slezáčka, Žaluda, Šimáka, Baňobreho, Žáčka, Lindnera. Portavales a možná i Vozka dají vale NT nejspíše tuhle sezonu. Což je prakticky půlka týmu.
Pořádným prověřením síly tohoto týmu bude ME příští sezonu. Uvidíme, jaké dostaneme soupeře, ale měli bychom se porvat o první 2 příčky a postup do další fáze, ale procházka růžovou zahradou to rozhodně nebude. A dalším pak (v případě, že se nás nebude týkat MS) turnaj útěchy za 2 sezony, tam byl bych rád, abychom patřili k favoritům na celkový triumf a požadatelství ME v sezoně 17 (ale samozřejmě udělám všechno proto, abychom se o to pokusili už tuto sezonu, ale myslím, že k těm top favoritům asi patřit nebudeme, spíše k černým koňům playoff).