BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > מבזקי חדשות

מבזקי חדשות

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

This Post:
00
195807.163 in reply to 195807.162
Date: 6/24/2013 4:10:36 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
דווקא הפגיעה בשוק לא כזו בעיה רצינית בעיני כי זה בהחלט עוזר לדינמיות, אם כי מצד שני זה יגרום לכך שהאימונים יהיו שווים פחות ויהיה פחות משתלם לאמן. (לא שזה היום משתלם ברמות מדהימות.. אבל בכל זאת..).

From: 1melond

This Post:
00
195807.164 in reply to 195807.163
Date: 6/25/2013 3:46:13 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
חכו חברים, אנחנו רק בתחילת המהפכה הלא שיוויונית בעליל הזאת.

אני מנסה לחזות את הנולד:

הנפגעים הראשונים והעיקריים הם קבוצות עם שחקנים בעלי שכר גבוהה100-150+

השוק של השחקנים הנ"ל צונח ולא תוכלו יותר להחזיר את סכום הקניה.

הסיבה היא שכבר אין להם ערך מוסף! פעם היית מוכן לקנות שחקנים עם משכורת גבוהה היית מסתכל על הסקילים,גיל,דיאמאיי ושם על כף המאזניים כנגד המחיר שדורשים האם הוא באמת שווה.

היום, אתה קונה סוג של חתול בשק. אם אותו השחקן בכושר 8 לדוגמא (שיכול לקרות לכל קבוצה שאפילו עשתה כושר משחק בשישי) יורד ישר במעמד הקניה ל-6 המשמעות היא-חוסר אפקטיביות בשבוע הקרוב (לפחות) וחובה לעשות אימון כושר משחק. + נקודה מעניינת נוספת.

עכשיו חברים תסתכלו גם על הדקות ששיחקו השחקנים האלה בשבוע הקלנדרי האחרון.
לרוב - מי שמתכנן למכור שחקנים מראש "טוחן" את השחקן בדקות שבועיות מה שכנראה יוריד עוד בכושר משחק שלו ביום שישי!!!
והחישוב:
פלוני אלמוני כושר משחק 9 נרכש ברביעי בערב אחרי ששיחק 96 דקות שבועיות.
יירד לכושר 5!!!!!! אחרי יומיים!!!! אבסורד!!!!!!

עכשיו, כל מה שבניתי פה הוא תקף לכל השחקנים בשוק.
אבל הנפגעים לדעתי הם: שחקנים בעלי שכר גבוהה. (2 רמות כושר משחק זה עולם ומלואו)0

המרוויחים "בינתיים": קבוצות שמסודרות עם סגל מתחילת עונה.
אבל גם להם יש מה לדאוג! ברגע שהם יתחילו עם השינויים הכל יתחיל להתחרבש.

עוד כמה אנקדוטות שהייתי רוצה לחדד.

הראשונה היא - שבתחילת העונה( שבוע הראשון שכולם באותו כושר משחק)לא הייתה ירידה בכושר וגם לדעתי בעתיד לא תיהיה כי זה יוביל לחוסר שיוויוניות.
המשמעות היא - לא מספיק שבתחילת עונה השוק רותח! עכשיו הוא יהיה רותח רותח רותח!!!!
אז כאלה שמעוניינים במכירה\קניה הערכו מראש בהקדם ואל תגידו לא אמרתי:)

השניה היא - קבוצה אשר לא מאמנת שחקנים משיקולים כאלה ואחרים ועושה במהלך העונה אימוני כושר וסיבולת לרוב, יכולה וצריכה

להביא שחקנים ביום חמישי בערב.
הסיבה הפשוטה היא שלא משנה באיזה כושר הוא נמצא הוא ירד באחד לפחות! אל דאגה, אפשר לתקן זאת מחר(שישי)0
מה שהיה שונה לגמרי אם הייתם מביאים שחקן ביום שישי לדוגמא שעבר אימון בקבוצה הקודמת שלו ועכשיו יורד לו עוד 2 סקילים בכושר משחק.

עוד מעט גם בעולם יבינו את זה ויתחילו יותר להשתמש ביום חמישי הגדול!

זהו סיימתי את השארותיי. מקווה שנהנתם.:)

אגב,
לא היה יותר פשוט לעשות את אותו החוק, אבל שקיומו יחל בשליש השני\השלישי של העונה?!?!?!
ככה הם היו נלחמים מול מה שהם רצו מלכתחילה מבלי לפגוע בעוד דברים "על הדרך" ודעתי האישית היא שזה פיתרון פגז והוגן לכל הדעות!
דניאל.

From: Tzachi

This Post:
00
195807.165 in reply to 195807.164
Date: 6/25/2013 6:29:41 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני לגמרי מסכים איתך - התחלת החוק מהשליש השלישי של העונה (כלומר מתחילת הסיבוב השלישי - מול קבוצות הבית שלך), ואם רוצים קצת קודם (למרות שלדעתי זה לא נכון) אז מיד לאחר שבוע האולסטאר. לגבי יום חמישי אני לא מסכים - אין הבדל גדול אם קונים בשלישי\רביעי\חמישי\שישי עד 12 שחקן - ככה שמדובר פה על חצי שבוע בערך - ולכן אני לא מאמין שהמחירים בחמישי יהיו גבוהים מהמחירים בשני\שלישי.

This Post:
11
195807.166 in reply to 195807.165
Date: 6/26/2013 4:54:34 PM
Hapoel Naan
III.3
Overall Posts Rated:
1515
דווקא הפעם אני חייב לצנן את ההתלהבות
לא רק שהחוק הזה מצויין, הוא אפילו לא מספיק טוב
אני בעבר הצעתי ששחקן חדש יגיע תמיד עם כושר משחק 1

יש לכך המון יתרונות על המשחק

1. הרבה יותר מציאותי ששחקן חדש לא יתרום לקבוצה עד שילמד לשחק עם הקבוצה
2. אני אישית לא אוהב את כל החילופים תוך כדי עונה למען ניצחון אחד
3. עדיף שמי שרוצה להצליח יבנה קבוצה טובה ולא יחליף שחקנים לפי משחק
4. הורדת הכדאיות של טריידים קצרים היא חיונית לבריאות המשחק
5. אני ממש אבל ממש לא מבין איך זה פוגע בשווי של שחקן
6. אני ממש אבל ממש לא מבין איך זה פוגע בכדאיות האימון
7. נהפוך הוא, אם אי אפשר להרוויח מטריידים אז יותר משתלם לאמן

דעתי בלבד

This Post:
33
195807.167 in reply to 195807.166
Date: 6/27/2013 1:20:27 AM
Overall Posts Rated:
1616
יש הגיון להורדת כושר המשחק לאחד, הרי קבוצות קונות שחקנים מבוגרים עם משכורת סביב ה 200 לצורך משחק הגביע והמשחק במוצ"ש, ולאחר מכן, משחררים אותם. הורדת שתי רמות בכושר המשחק לשחקנים מסוג זה עדיין לא מבטלת את השפעתם המכרעת. אני מניח שעולה השאלה: אז למה אלו הקונים שחקנים, לפעמים, לכמה עונות גם ייפגעו מהירידה בכושר? אז קודם כל, ברור לגמרי שיש כאן בעייתיות, אך עם זאת, אם משתמש רוצה שחקן לתקופה ארוכה, הוא יקנה אותו גם בכושר אפס. בנוסף, אפשר לשער שמחיר השחקנים יירד עקב כך, שזה מעין פיצוי.
עניין נוסף, שאני מניח שהרבה יחלקו עליי, זה ביטול אימון כושר המשחק. אופציה זו גורמת להפחתה משמעותית בחשיבות אופציות אחרות במשחק כמו אימון, שמירה על דקות משחק שבועיות, והרחבת האולם. אני מבין שלא כולם חייבים לאמן צעירים או להשקיע בדראפט, אבל אימון כושר משחק,כביכול, "מעודד" אי שימוש ומראה על חוסר חשיבות במאפיינים שאמורים להיות חשובים במשחק. יתרה מזאת, להערכתי, היכולת לחרוג די בחופשיות ממסגרת הדקות השבועית, זו הנחה משמעותית מאחד "הסיבוכים" שגורמים לקושי ועניין במשחק; כל זה בלי להזכיר את אימוני הכושר בזמן הפלייאוף. לגבי האולם, רוב המשתמשים מסתפקים באולם של עד 25 אלף, למרות שאפשר עד 40 אלף, בערך. אני מבין שאימון הכושר לא משפיע ישירות על שדרוג האולם, אבל אימון כושר מוביל לסגל קצר, ועל כן, לא צריך אולם מעבר לגודל המקובל כיום. ביטול אימון כושר המשחק יגרום למשתמשים להשקיע יותר באולם; אני מבין שזה רק תוצר לוואי, ואולי זה פתרון קצת מלאכותי, אך עדיין זה מאפיין במשחק שלא ממומש. דרך אגב, לגבי האולם, היו הרבה דיונים על תקרת שכר; לדעתי, ההגבלה בהרחבת האולם זו תקרת השכר. הייתי מרחיב גם על זה, אבל לי אין כוח יותר לכתוב, ואני מניח, שלכם אין כוח יותר לקרוא.
רק לציין, שכל עוד כושר משחק אפשרי, זה סופר לגיטימי להשתמש בזה, כמו גם בקניית שחקנים רק לגביע ולמשחק הסופ"ש, לצערי.

This Post:
00
195807.168 in reply to 195807.167
Date: 6/27/2013 2:53:26 AM
Overall Posts Rated:
9999
אין למה לבנות אולם בגודל 40 אלף
כמעט באף מסגרת לא יגיע קהל שמתקרב לזה
גם במחירי מינימום

This Post:
00
195807.169 in reply to 195807.168
Date: 6/27/2013 3:32:13 AM
Overall Posts Rated:
1616
מכל ההודעה הזאת, זה מה שבחרת להתמקד עליו? חבל.....זה פיספוס של כל מהות ההודעה. מעבר לזה, דיברתי על השאיפה ליותר מ 25 אלף, וזה כן יהווה השפעה.

From: sexes

This Post:
00
195807.170 in reply to 195807.167
Date: 6/27/2013 3:34:33 AM
Overall Posts Rated:
4141
ביטול אימון כושר משחק יהיה מבורך
אך יחד עם זאת יש להוריד את משכורות השחקנים
במיוחד אלו בעלי המשכורות המנופחות
מה שהכי מרגיז פה זה שגם אם השינוי הוא חיובי
אין שום הודעה מסודרת מראש עליו
אני למשל על השינוי של ירידת כושר משחק של השחקנים
לא ידעתי עד להודעה הרשמית בתחילת העונה
אי אפשר לבצע מהלכים כל כך משמעותיים במשחק בלי
לאפשר למנהלים להיערך לזאת
עכשיו כל שינוי שרוצים לבצע כדי להתאים את הסגל לרוח החדשה
של המשחק גובה מחיר כבד מאוד בעונה הנוכחית

לגבי האולם אני לא מצליח למלא אפילו 18000 בעונה הרגילה
כך שאני לא רואה טעם להגדיל
גם אם מורידים מחיר כדי למלא יותר קהל
הביטוי של זה בהכנסות לא כל כך משמעותי
כי מצד אחד באים יותר ומצד שני משלמים פחות
ולא ראיתי השפעה משמעותית בהכנסות

From: Oakley

This Post:
00
195807.171 in reply to 195807.170
Date: 6/27/2013 3:47:58 AM
Overall Posts Rated:
1616
להערכתי, במידה והיה לך אולם גדול יותר, היית יכול להשקיע יותר במשכורות שמוביל ליותר ניצחונות, וכך הלאה.
אולי זו הייתה טעות מצידי לעלות את נושא האולם. כושר המשחק לשחקן שנקנה, וביטול האפשרות לאמן כושר משחק, זה העיקר. אפשר דיון שלם לגבי האולם כמו שינוי החישוב שגורם לקהל לבוא, הגברת הביתיות ככל שמגיע יותר קהל, וכאלה....פחות רלוונטי לדיון הזה.

From: Ehud

This Post:
00
195807.172 in reply to 195807.170
Date: 6/27/2013 5:04:47 AM
Overall Posts Rated:
274274
דווקא היה עדכון על זה עוד בעונה שעברה. בחדשות בעונה שעברה רשמו שזה שינוי שיכנס החל מהעונה.

אני מסכים וגם בעד שעדיף לבטל את אימון כושר המשחק.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: sexes

To: Ehud
This Post:
00
195807.173 in reply to 195807.172
Date: 6/27/2013 5:41:10 AM
Overall Posts Rated:
4141
אני מסתכל על דף העידכונים ולא רואה פוסט אחד
שמרמז על השינוי הזה

Advertisement