P****, N****, B*** man itāļi, neviens vairāk manā komandā nebūs, un tās piezīmes, piepildījās ar uzviju, ko Armiin teica 6. piezīmes abiem līderiem. Kā tā var neveikties pirmais REAL, tad Rouzs izdomāja beigt sezonu, kas nozīmē, ka Buļļi uzvarēt NBA ir palikušas niecīgas un tagad šis

Cik var neiet sportā ?
Es neteiktu negaidīti, pirms spēles izredzes vērtēju 50:50, laikam ar aizsardzības taktiku nošāvu greizi, bet tas tikai aizbildinājums, būs jāmēģina aiznākošsezon atkal mēģināt uzvarēt līgu,
Tev vairs alga vispār nebūs jāmaksā šosezon, lai arī kādus spēlētājus pirktu, visizdevīgāk es pat īsti nemācēšu pateikt, teorētiski tagad vajadzētu būt, kad vairs nav jēgas pirkt spēlētājus lielākajai daļai komandu. Bet tā domā daudzi !
Mavericks#41 - tavs teorētiskais starta piecinieks uz III līgas fona izskatās diezgan labs, domāju, ka mans start 5 šogad nebija tik labs, bet derētu padomāt par maiņu, tev uz maiņu nenāks pārāk labi spēlētāji, bet vēl ir laiks - tākā ...
Līdz ar šodienas zāģi izskatās būs pagrūti cīnīties ar tevi, jo notiks neliela sastāva tīrīšana, bet nedomā, ka ka būs viegli ...
chubaki - Nākošsezon tev ir visas iespējas, no mūsu puses par vienu konkurentu uz uzvaru līgā būs mazāk tākā lai veicas.
Esmu par to, lai uzvar komanda no mūsu puses, vienalga kura, bet no mūsējām !
Starp citu izpārdošana ! ! !
Last edited by LA-Attack Beast at 5/1/2012 12:28:14 PM