BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 22. Sezon

22. Sezon

Set priority
Show messages by
From: Kemal
This Post:
00
231394.163 in reply to 231394.2
Date: 1/26/2013 1:03:01 PM
Overall Posts Rated:
5555
rezalet faul attığımız bu maçta kazandığımız için mutluyum gerçekten. Dediğim gibi rahat ol çıktığım gibi isteklilikten de kazancım oldu. Her maç sürpriz bir skorer çıkıyordu bu maçta da veyis e kısmetmiş. Maçın son 1 dakikasına girerken yanlış hatırlamıyorsam 118-111 veya 118-113 önde girmiştik ama muhteşem faul yüzdemle Atakan hemen dengelemişti ve maçı uzatmaya taşıdı. Uzatmada ilk sayıyı üçlük olarak yiyince moralim bozuldu doğrusu ama neyseki sonradan takımım toparladı ve maçı kazandı. Son 5 saniyeye girerken heyecan bitmesin diye Meneses 2 de 1 attı serbest atışları ve o Ventrella nın üçlüğü benim için baya yavaş aktı sonuç olarak kazandık ve bunun için mutluyum.

This Post:
00
231394.164 in reply to 231394.163
Date: 1/26/2013 1:30:40 PM
Filtre Kahve
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Bizim konferansta ilk 3 değişmedi. Grkm neredeyse MKE'yi yeniyormuş ama 4 sayı farkla bitmiş maç. Sırada ben varım MKE'nin karşısında. Sezon başındaki yenilgiyi telafi edersem konferans liderliğinde iş averaja bakacak.

@Orlando Tebrikler. Konferans liderliğin de bir sürpriz olmazsa kesinleşti gibi... Sizin maç bitmeyince merak edip son anlara bakmıştım. Zlatanovic'in tek sayısını maçın son saniyesinde serbest atıştan bulması ilginçti. Maçın adamı ilan ediyorum kendisini, noktayı o koydu ne de olsa :)

@Edirne bu sefer rahat bir galibiyet almışsın ama önceki kayıpları ne kadar telafi eder şüpheliyim.

@ScottReal Sana bir mağlubiyet daha aldırdım, üzgünüm, umarım bundan sonraki maçlarda toparlanırsın, pivotunda iş var ama biraz daha pişmesi gerek sanki.

@Pau, batının yükselen takımı Bereke BT'yi yenip otur oturduğun yerde, play-off potasındakiler diğer takımlara benzemez demiş.

@xİstanbullsX takımı yenileyebilirim ama bu play-off potasından düşmemi gerektirmez deyip rahat ol çıktığı maçta bizim konferanstakilerin canını yakan yenişehir'i yenmiş. Yeni transferi Fazekas'ın ilk maçında 51 sayı atması etkileyici ama yanına destekleyecek bir iki isim daha olsa fena olmayacak gibi.

@Cau yeni pivotun takıma ısınmış görünüyor. 19'da 16 isabetle 39 sayı 23 rb daha ne yapsın dedirtecek cinsten. 133 sayı atıp yenmişsin. Daha güzeli FC Talas'ın yenilmiş olması tabii. Dördüncülükteki yerini sağlama almışsın.

Last edited by filtrekahve at 1/26/2013 1:46:04 PM

This Post:
00
231394.165 in reply to 231394.164
Date: 1/27/2013 4:56:47 AM
Overall Posts Rated:
1818
@filtrekahve - ne güzel yöntem bu, sevdim ben bunu bende kullanırım bundan sonra müsaadenle:-)

Pivotumdan memnunum ziyadesiyle... Kendine denk uzunlar karşısında ezilmiyor. Karşısına zayıf bi uzun denk geldiği zaman da parçalıyor sağolsun. Bi kf transferi yapamadım ya ona yanıyorum... Seneye inş.

P.off yolunda işim hiç kolay değil. Bence ligimin en güçlü 2. takımı ile oynayacağım önümüzdeki maç. 2 maç üstüste çz çıkmıştım isteklilik yerlerde. Bu hafta normal çıktık ama rahat ol çıkamayınca yükselmiyor pek... Yine de kolay teslim olmayacağım. Sanırım p.off a kimin kalacağı FC talas ile yapacağım son maçta belli olacak. Zaten P.off ilk turda Admirals karşısına -ben dahil- kim çıkarsa ezip geçecek.

Buradaki maçları incelemedim ama son dakikalarına baktım atakan - orlando maçının. Haftalar önce söylediğim gibi bu sezonun sonunu Orlando mutlu bir şekilde bitirecek gibi.

This Post:
00
231394.166 in reply to 231394.3
Date: 1/29/2013 1:05:38 PM
Overall Posts Rated:
5555
Bu hafta maçların değerlendirilmesini yaparken haftanın maçından başlamak istiyorum:

@Filtre Kahve-MKE ORHANGAZİ: Maçın son saniyesine yetiştim ve bu bana yetti. Maçın ilk çeyreğini 10 sayı geride tamamlamasından sonra hızlı bir toparlanma süreci ve o 10 sayıyı eritip maçı uzatmaya götürebilecek kadar yaklaşmasına rağmen Dolenc'in son saniye basketi yıktı.Gerçekten basketbolda olabilse (maçın tamamını izlemesemde) hakkı beraberlikti diye rahatlıkla söylerim. filtrekahve hocam canını sıkma ve merak etme bu maç liderliği kaçırsanda önemli olan playoff unutma.

@GrkM #7-TavSanLı METEORS: Fazla bir şey söylemeye gerek yok skor ortada.GrkM playoff yolunda önemli bir adım atsa da 2 maçlık farkı kapamak onun için zor olabilir ama imkansız değil son 2 maçından birini en azından kazanmaya bakman lazım ama. TavSanLı METEORS için bir şey söylemek gerekirse yeni bir takım transfer yapmadan playoffa katılmasına gerek yok.Şansı olmaz çünkü gelecek sezonu düşünmeye başlamalı.

@Pau Gençlik spor-ATAKAN: Hayal kırıklığı yaratan bir karşılaşma.Çekişmeli olması beklenirken 38 sayılık bir fark Pau Gençlik spor'a yakışmadı.ATAKAN'da bir maçlık aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor.Evinde bu takım allstar takımından farksız.

@Emiryıldızıspor-ScottReal: Alt sıraları ilgilendiren bir karşılaşma ScottReal çok geç geri döndü ama yine de 28 sayılık bir galibiyet kendisine getirir diye düşünüyorum ama kkm oynamaktan kaçınması zor.

@xİstanBullsx-Galatasaray: Bu maçla ilgili söyleyeceğim tek şey tekrar yapılanma hiç yaramadı. Bu sene playoffta büyük ihtimalle ya Galatasaray'ı ya da Bereke BT' yi göreceğiz.

@FeNerBaHÇe B.K-Bereke BT: Bereke BT playoff için iddialı olduğunu gösterdi.Geçen maçtaki mağlubiyeti telafi edeceğini hissettirdi.

@ORLANDO MAGİC-yeni şehir spor kulübü: Bu maçı da kazanarak playoffa 1. sıradan gireceğimi sağlama aldım. Yeni Şehir Spor Kulübü'nünde kkm den kaçınamaz ama en alt sıraya da düşmez.

@Edirne Gençlik-FENERBAHÇE OZAN: Edirne Gençlik beklentileri karşıladı ve aldığı yenilgilerden sonra hem kendisi hem de taraftarı derin bir oh çekti. FENERBAHÇE OZAN' da ScottReal'ın oyuna geri dönmesiyle kkm oynayacağını düşünmüyorum

Last edited by Kemal at 1/29/2013 1:06:03 PM

This Post:
00
231394.167 in reply to 231394.166
Date: 1/29/2013 3:04:14 PM
Filtre Kahve
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Maçın son saniyesine berabere girmiş olabilirim ama MKE benden daha iyi oynadı. Maçta hep gerideydim ve tam yetişmişken son saniye basketiyle yenildim. İlk maçta beni ÇZ çıkıp yenmişti, bu kez ben aynısını yapmak istedim ama anlaşılan benim oyuncular strese gelemiyor, son saniyede verdiler maçı. Normal çıksaydım kazanma ihtimalim daha yüksek olabilirdi belki. Form ve isteklilik açısından iyi durumdaydı takım.

Bugün senin maçta coşan Caredda'yı 14'te 2'de tutup çok iyi iş çıkardılar, pivotum 17 ribaund ile kendi kariyer rekorunu egale etti ama bu oyunun adı boşuna buzzerbeater değil, böyle şeyler olabiliyor. Oyuncularımın hepsini alnından öpüyorum. Playoff'ta tekrar karşılaşırsak maçı alacaklarına eminim.

Son maçlarda bir sürpriz olmazsa MKE birinci olarak bitirecek gibi. Eğer Grkm kalan maçlarda dördüncülüğe çıkamazsa da ilk turu çok rahat geçer. Benim yenilmem asıl Edirne'ye yaramadı, birinci olma şansı azalmış oldu bu skorla...

This Post:
00
231394.168 in reply to 231394.167
Date: 1/29/2013 3:45:09 PM
Overall Posts Rated:
11
Ligin sonlarına doğru ligimizin forumu böyle işlek hale geldi. Bu çok iyi umarım hak eden kazanır. Uzun bir şey yazamayacağım çünkü internetim yoktu ve fazla gözlem yapamadım tekrar başarılar...

This Post:
00
231394.169 in reply to 231394.167
Date: 1/29/2013 3:45:23 PM
Overall Posts Rated:
5555
Edirne 1. de olsa 2. de olsa 3. de olsa fark etmez.Çünkü üçünüzde birbirinize yakın takımlarsınız doğal olarak çokta fark etmez.Caredda konusuna gelince Lamagna'nın sakatlanmasından dolayı oldu yoksa o kadar coşamazdı :D MKE ORHANGAZİ'de ne güzel sakatlamış Payten'i hala iyileşemedi adam :D Sakatlanma süresi yazmasa sezonu kapadı derim :D

This Post:
11
231394.170 in reply to 231394.2
Date: 1/30/2013 1:27:49 PM
Overall Posts Rated:
5555
arkadaşlar daha önce yapmıştım eğlenceli olmuştu belki burada da deneyebiliriz Basın toplantısı şeklinde forumda maçlardan sonra düşüncelerimizi aktarabiliriz Sanki maç sonrası basın toplantısı yapıyormuşuz gibi ilk örneği de ben vermek istiyorum.

''CESAR PAYTEN İYİLEŞTİ''

ORLANDO MAGİC'in pivotu Cesar Payten 2 haftalık bir aradan sonra tekrar takımla çalışmalara başladı.Cesar Payten hatırlayacağınızı gibi MKE ORHANGAZİ karşılaşmasında el bileğini kırmış ve 4 maç birden kaçırmıştı.

Menajer Kemal bu konuyla ilgili olarak:
-''Cesar'ın takıma dönmesi gerçekten çok güzel oldu uzun rotasyonu bakımından bir sıkıntımız şu an için yok.Cesar'ın sakatlanmasından sonra transfer olan Li'nin beklenilenden çok daha iyi bir performans sergilemesi bizim açımızdan muhteşemdi.Tecrübeli bir takımımız var ve bu sezon 3. lige tekrardan geri dönerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.Son 3 sezondur iyi bir performans sergilemiyoruz ve hep bir düşüş içerisindeyiz ama bu sezon her şey daha farklı ve oyuncularım sezon sonunda bunu herkese gösterecek.'' diye konuştu.

31 yaşındaki pivot Cesar Payten ise takıma dönmenin harika hissettirdiğini Li ve Paulo'yla forma savaşını kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

36 yaşındaki Paulo ise bu takımın en yaşlı oyuncusu ve kaptanıyım kanıtlamam gereken bir şey yok artık.Önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz.Amway Arena'da taraftarlarımıza sahada muhteşem bir takım göreceklerinin garantisini verebilirim.

Selim Süha Seyyal'ın ise takımla ilişkisi kesildi.Bu konuyla ilgili açıklama yapmayan Kemal'in neden Selim'in sözleşmesini fesh ettiği bilinmiyor.

This Post:
00
231394.171 in reply to 231394.164
Date: 2/1/2013 9:41:41 AM
Overall Posts Rated:
00

@xİstanbullsX takımı yenileyebilirim ama bu play-off potasından düşmemi gerektirmez deyip rahat ol çıktığı maçta bizim konferanstakilerin canını yakan yenişehir'i yenmiş. Yeni transferi Fazekas'ın ilk maçında 51 sayı atması etkileyici ama yanına destekleyecek bir iki isim daha olsa fena olmayacak gibi.

Hocam yanlışın var, ben rahat ol çıkmadım. Arkadaş benim de canımı yakmak istemiş ve çz çıkmış :) Zor da olsa yenmeyi başardık. Fazekas gerçekten güzel performanslar sergilese de özellikle savunmada çok güçsüzüz. Takımı yenileceğim derken güçlendirmeyi kastetmedim. Ekonomi çok kötü olduğu için, sadece geliri yükseltmek istiyorum. 800bini direk salona yatırdım. Bundan sonraki maçlarda sürpriz yapmaya çalışacağız. Amacım 5. bitirmek ama bereke varken bu zor görünüyor. Ufukta ScottReal ile KKM var gibi..

This Post:
00
231394.172 in reply to 231394.171
Date: 2/1/2013 11:34:03 AM
Overall Posts Rated:
5555
hocam takım başarılı olmadıkça salona bassanda parayı değişmez az kişi gelir başarısız olduğun için önce takımı güçlendirmeliydin taraftarını çekmek istiyorsan

This Post:
00
231394.173 in reply to 231394.1
Date: 2/3/2013 3:31:56 AM
Overall Posts Rated:
5555
@Galatasaray-ORLANDO MAGİC: Maçı evimizde kazanmışız.Bizim için güzel bir sonuç ama playoff oynamak isteyen Galatasaray için ilerde önemli olabilecek bir kayıp.

@ScottReal-Edirne Gençlik: Edirne Gençlik'in evindeki bu galibiyet sürpriz sayılmaz ama daha az farkla bitebilirdi.

@yeni şehir spor kulübü-Pau Gençlik spor: Playoff potasında geçen hafta kaybettikleri yeri bu hafta geri kazanarak playoffta olacağını hissettirdiler. yeni şehir spor kulübü'de kkm maçları için hazırlanması lazım.

@ATAKAN-FeNerBaHÇe B.K: Fenerbahçe'nin kkm oynaması averaja da bakarsak zor gözüküyor son 4 maç kala.

@Bereke BT-xİstanBuLLsx: İstanBuLLs kazanması şaşırtıcı değil ama gerçekten 20 sayılık bir galibiyet beklemiyordum.Playoff veya en azından 5. lik hesapları yapan transferlerle canlanan Bereke BT bu mağlubiyetle kkm oynar.İstanBuLLs'ta 4. lüğü Galatasaray'a kaptırabilir.İstanBuLLs'un kalan maçlarına bakarsak playoff oynaması zor sırayla ligin 2.si, 3.sü ve 1. siyle oynayacaklar.Çok zor bir fikstür onlar için

@FENERBAHÇE OZAN-Grkem #7:Grkem playoff oynayacak kapasiteye sahip ve oynayacaktır.FENERBAHÇE OZAN ise artık düştü diyebiliriz.

@MKE ORHANGAZİ-Emiryıldızspor: MKE ORHANGAZİ'nin 1. liği bırakacağını sanmam.Playoff'a 1. girse de rakipleri çok zor olacak.

@TavŞanLı METEORS-Filtre Kahve: TavŞanLı METEORS playoffa gitmesi için kendi sonuçlarından çok GrkM #7 min alacağı sonuçlar önemli.GrkM son 2 hafta Filtre Kahve ve Edirne Gençlik'le oynayacak.Birini kazanırsa işi bitirir ve playoffa kalır.

Last edited by Kemal at 2/3/2013 3:34:25 AM

Advertisement