BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274869.163 in reply to 274869.161
Date: 12/6/2015 4:48:01 AM
Overall Posts Rated:
138138
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δυστυχώς για μένα η δεύτερη παρουσια μου στην κατηγορία είναι χειρότερη από την πρώτη φορά. Άνετες ήττες,ανετότατες ακόμα και σε παιχνίδια "Win or Die". Το να αλλάξω το μοντέλο διαχείρισης καταργώντας την προπόνηση και γεμίζοντας την ομάδα με σούπερ παπούδια θα με ανέβαζε κάπως αλλά η προπόνηση είναι μία σημαντική χαρά του παιχνιδιού που δε θέλω να χάσω.

Εκτός αυτού ακόμα δεν ξέρω τι να αλλάξω. Η ξενέρα έχει φτάσει ταβάνι και μάλλον οι δυνατότητες μου είναι στο ασανσερ μεταξύ Α1 και ΙΙ. Μάλλον το παιχνίδι με χαιρετάει. Και το δύσκολο είναι μετά από τόσα χρόνια να το πάρω απόφαση και να το χαιρετήσω και εγώ.

This Post:
00
274869.164 in reply to 274869.158
Date: 12/6/2015 9:42:57 AM
Overall Posts Rated:
250250
Εχω τον ίδιο γιατρό (και μαλιστα με αποκατασταση τραυματιών από τότε που παίζω Α1). Φέτος ο ορισμός της έννοιας «κουλά της μηχανής» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, από τα 10 ματς που έχω παίξει στα 6 έχω τραυματισμό. Τον runhui μου τον έβγαλε 2 βδομάδες και αυτός επέστρεψε στις 3!(Σάββατο δεν μπήκα για εντολές αλλά Παρασκευή λόγω μη ύπαρξης ιντερνετ). Ο καλύτερος μου παίκτης φέτος ο Stoyanov, και αυτός τραυματίας (ο ορισμός της πυρρειου νίκης με τον ξεφτίλαικό καθώς δεν βγήκαν μετά οι χρόνοι για κύπελλο κλπ κλπ). Ο γκριφιθ 2 φορές τραυματίες, ο κουινζι άλλη μία και χτες ο Kowol (όπου με την έξοδο τουνωρίς χάθηκε το παιχνίδι). Όσο για τις χαμένες μαντεψιες ας μην μιλήσω καλύτερα, παραπέμπω σε δηλώσεις του ΘΕΟΥ παλαιότερα. Α, τέλος τα ποσοστά του Stelaiou (τον οποίον συγχαίρω για τη νίκη του για να μην παρεξηγηθώ) στα τρίποντα δεν τα έχω δεί σε αγώνα της ομαδας μου ούτε με αντίπαλο bot! Καταλαβαίνω ότι λόγω της συνεχιζόμενης αδιαφορίας μου για το παιχνίδι έχω μείνει πίσω σε γνωσεις-μυστικά αλλά το χθεσινό όπως και κανά 2 ακόμα ματσάκια απλά ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ!!!

This Post:
00
274869.165 in reply to 274869.163
Date: 12/6/2015 5:05:53 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Κι εμενα μου αρεσει η προπονηση αλλα πλεον αυτη την χαρα την περνω απο την ομαδα της ουτοπιας!!
Δεν πιστευω οτι μπορεις να κανεις πρωταθλητισμο και να προπονεις μαζι και που τα καταφερες εως εδω με δυο καρπουζια στην μασχαλη εισαι πραγματικα ηρωας...!!!

This Post:
00
274869.166 in reply to 274869.139
Date: 12/6/2015 6:11:03 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Τελικα ο Γεροθοδωρος ειναι στην 3η θεση ακομα. Μπορει να εχω κανει καποιο λαθος και στην 10η θεση να ειναι ο Τσατσαρωνης αλλα ετσι νομιζω πως ειναι η 10αδα. Ειναι δυσκολο να τους μετρησεις ολους χωρις να σου ξεφυγει τιποτα.

1)Γιωργος Αγγελικος 80
2)Νικολας Γαγλιας 69
3)Τοτης Γεροθοδωρος 60
4)Οιδιποδας Ταραντακης 58
5)Νικος Φουσκωτιδης 58
6)Κωνσταντινος Φιλιπακοπουλος 56
7)Στρατης Πανοσοπουλος 53
8)Στρατης Κρανιδιωτης 52
9)Δημητρης Αγαλιωτης 51
10)Γιαννης Χριστουλακης 48

Ο τελευταιος μπορει να ειναι ακομα ενεργος, αλλα δεν ενδεχεται να παιξει καποιο παιχνιδι με την φανελα της εθνικης ξανα. Ισως μονο σε καποια ειδικη αποστολη

Τεράστιες μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!

Βάλε και τα φιλικά μέσα μπας και διορθωθεί η κατάσταση

Υγ: χρωστάω μπαλάκι για αυτό το ποστ. Μόλις έδωσα στο αμέσως από κάτω με τις νίκες των ομάδων στην Α1.

This Post:
00
274869.167 in reply to 274869.153
Date: 12/6/2015 6:15:39 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πολυ ωραίες προσεγγίσεις στα pre-game και ευχάριστη έκπληξη μιας και είχαμε αρεκετές μέρες να διαβάσουμε κάτι παρόμοιο. Άνοιξε και τις ορέξεις των περισσοτέρων με αποτέλεσμα να σπάσει για λίγο η σιωπή. Good job Γιώργο

This Post:
00
274869.168 in reply to 274869.155
Date: 12/6/2015 6:18:12 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ούτε ένα Χρόνια Πολλά δεν του είπες του παιδιού όμως!

ΥΓ1: πραγματικά ούτε copy paste από τον Μαμού να ήταν το παραπάνω. Βρε μπας και ο ΙΣΙ είναι ο μαμού ή μήπως ο ΘΕΟΣ είναι ο Μαμού

This Post:
00
274869.169 in reply to 274869.161
Date: 12/6/2015 6:29:10 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Δεν ξερω τι θα μπορεσει να αλλαξω ...

ξεκίνα με το username σου. Το green november είναι πιο χειμωνιάτικο τουλάχιστον και υπάρχει και ένα τραγουδάκι να σου κάνει παρέα στις δύσκολες βραδιές! (https://www.youtube.com/watch?v=SQ4a0vW0Y1o)

Περαν απο το κινητο μου... Ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν πηρε την συνθεση που εβαλα...

welcome to the club!!! Ρώτα τον Σταύρο τι μπινελίκια έχει ρίξει και μετά ρώτα και εμένα. Από το κινητό έχω πάθει νήλες σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από στησίματα την έχω πατήσει και με φλιπ και με bidwars. Μέγιστη προσοχή όταν στήνεις από το κινητό και επαλήθευση πατώντας πάλι στις εντολές για να σιγουρευτείς τι έχει πάρει και τι όχι.

Κατά τ'άλλα, είναι μαραθώνιος η σεζόν για όλες τις ομάδες Συνέχισε την προσπάθεια σου, και προσπάθησε να δεις και το αύριο. Τα πάντα ρει και τίποτα δεν τελειώνει στη σεζόν 33.

This Post:
00
274869.170 in reply to 274869.163
Date: 12/6/2015 6:36:31 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δυστυχώς για μένα η δεύτερη παρουσια μου στην κατηγορία είναι χειρότερη από την πρώτη φορά. Άνετες ήττες,ανετότατες ακόμα και σε παιχνίδια "Win or Die". Το να αλλάξω το μοντέλο διαχείρισης καταργώντας την προπόνηση και γεμίζοντας την ομάδα με σούπερ παπούδια θα με ανέβαζε κάπως αλλά η προπόνηση είναι μία σημαντική χαρά του παιχνιδιού που δε θέλω να χάσω.

Εκτός αυτού ακόμα δεν ξέρω τι να αλλάξω. Η ξενέρα έχει φτάσει ταβάνι και μάλλον οι δυνατότητες μου είναι στο ασανσερ μεταξύ Α1 και ΙΙ. Μάλλον το παιχνίδι με χαιρετάει. Και το δύσκολο είναι μετά από τόσα χρόνια να το πάρω απόφαση και να το χαιρετήσω και εγώ.

Γιατί τόση απογοήτευση? Μεσα στην παραμονή είσαι κανονικότατα. Όσο για την προπόνηση, η λογική λέει ότι από φέτος θα αυξηθιύν οι ομάδες που προπονούν λόγω των τελευταίων αλλαγών. Αν σκεφτείς επίσης ότι πάμπολλες ομάδες βασίζονται στεγνά πλέον σε γερόντια, αν προπονήσεις σωστά και έξυπνα, ίσως συμβεί το αντίθετο και όχι μόνο δεν σε χαιρετήσει το παιχνίδι αλλά αντιθέτως σε θερμοκαλωσορίσει στα ψηλά. Υπάρχει και η θετική πλευρά πάντα. Το ερώτημα είναι, προπονείς σωστά? Το οποίο ερώτημα φυσικά σε γενικότερο σύνολο μετατρέπεται στο ποια είναι η σωστή προπόνηση. Τροφή για κουβέντα.

This Post:
00
274869.171 in reply to 274869.164
Date: 12/6/2015 7:55:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εχω τον ίδιο γιατρό (και μαλιστα με αποκατασταση τραυματιών από τότε που παίζω Α1). Φέτος ο ορισμός της έννοιας «κουλά της μηχανής» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, από τα 10 ματς που έχω παίξει στα 6 έχω τραυματισμό. Τον runhui μου τον έβγαλε 2 βδομάδες και αυτός επέστρεψε στις 3!(Σάββατο δεν μπήκα για εντολές αλλά Παρασκευή λόγω μη ύπαρξης ιντερνετ). Ο καλύτερος μου παίκτης φέτος ο Stoyanov, και αυτός τραυματίας (ο ορισμός της πυρρειου νίκης με τον ξεφτίλαικό καθώς δεν βγήκαν μετά οι χρόνοι για κύπελλο κλπ κλπ). Ο γκριφιθ 2 φορές τραυματίες, ο κουινζι άλλη μία και χτες ο Kowol (όπου με την έξοδο τουνωρίς χάθηκε το παιχνίδι). Όσο για τις χαμένες μαντεψιες ας μην μιλήσω καλύτερα, παραπέμπω σε δηλώσεις του ΘΕΟΥ παλαιότερα. Α, τέλος τα ποσοστά του Stelaiou (τον οποίον συγχαίρω για τη νίκη του για να μην παρεξηγηθώ) στα τρίποντα δεν τα έχω δεί σε αγώνα της ομαδας μου ούτε με αντίπαλο bot! Καταλαβαίνω ότι λόγω της συνεχιζόμενης αδιαφορίας μου για το παιχνίδι έχω μείνει πίσω σε γνωσεις-μυστικά αλλά το χθεσινό όπως και κανά 2 ακόμα ματσάκια απλά ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ!!!

Σχετικά με τον γιατρό, η άποψη μου είναι πως ένα κοντό ρόστερ έχει ανάγκη από πολύ αξιόλογο γιατρό, αλλιώς είναι σαν να παίζει ρώσικη ρουλέτα. Οι τραυματισμοί σου είναι όντως πολλοί, είσαι άτυχος, έχεις όμως κι εσύ ευθύνη. Έχω δίκιο ή άδικο?

Πάμε στο μεταξύ μας. Δεν θα κάνω κριτική επιλογών καθόλου, απλά θα το εξετάσουμε.

Campo Stars εν. fay_stelaios 86 - 96 ((87835061))

campos 86 πόντοι σε 115.5 κατοχές (παρέα με λάθη δλδ) = 74 πόντοι στις 100 κατοχές

16/36 από ασίστ = 44% των διπόντων = 37% του σκορ του

σωστό σκορ = 106 πόντοι

stelaios 96 πόντοι σε 97.5 κατοχές = 98 πόντοι ανά 100 κατοχές

14/36 από ασίστ = 39% των εύστοχων σουτ

σωστ'ο σκορ = 85 πόντοι

Πρακτικά βλέπουμε τα εξής:

* τελικό σκορ έπρεπε 106-85 υπέρ του Κάμπου.
* πολύ σκορ πάνω σε άμυνες και για τις δύο ομάδες.

Η αίσθηση του Αστέριου ότι κάτι δεν πήγε καλά με την μηχανή είναι εύστοχη, αφού έχουμε μεγάλη απόκλιση από το πραγματικό σκορ εκατέρωθεν, ενώ και το αθροιστικό ύψος των αναφορών των δύο ομάδων είναι υπέρ του φιλοξενούμενου. Επίσης αν αθροίσουμε τα π.π και τω ν5 θέσεων και πάλι υπερισχύει. Ο stelaios δε, σκόραρε με σχεδόν 100 πόντους σε κατοχές όταν μόλις δύο παίκτες του άγγιζαν τα 100 π.π.

Με κριτήριο τα π.π. το ματσάκι δεν εξηγείται και προκαλεί δικαίως παράπονα. Μόνο ένα πράγμα μπορεί να δικαιολογήσει λιγάκι την κατάσταση. Η διαφορά διάθεσης!!!

Βασικά η εξέταση του αγώνα έχει πολλά ακόμα τώρα, ωστόσο λόγω ώρας θα τα αφήσω για άλλη στιγμή. Απλά κρατάμε τρία πράγματα για σκέψη για το επόμενο ποστ.

α) τα 48λεπτα σε ένα παίκτη πόση αρνητική επίδραση μπορούν να έχουν στην αποδοτικότητά του? Μπορεί να αδικηθεί σε σχέση με τα π.π. του και πόσο?
β) όταν μια περιμετρικά στημένη ομάδα βγάζει μεγαλύτερη αναφορά στο σκορ της έναντι στην αντίπαλη άμυνα, πόσο ψηλά μπορεί να σκοράρει?
γ) τι μπορεί να τις δώσει μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα?
δ) ΑΝ το β ευννοεί την περιμετρική ομάδα, μπορεί με την διαφορα διάθεσης και τα τρίποντα να κάνει άνω κάτω ένα ματς?

This Post:
11
274869.172 in reply to 274869.166
Date: 12/6/2015 8:46:52 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Τεράστιε μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!

Βάλε και τα φιλικά μέσα μπας και διορθωθεί η κατάσταση

Υγ: χρωστάω μπαλάκι για αυτό το ποστ. Μόλις έδωσα στο αμέσως από κάτω με τις νίκες των ομάδων στην Α1.

Χαχα ο Κυριλος μετρησα σταματησε στις 37 επισημες. Ειναι κριμα γιατι αλλη μια σεζον μπορουσε να ειναι στην ομαδα και στα 33 αλλα τοτε εφαρμοζοταν αυστηρα το προτζεκτ. Και τωρα βεβαια πανω κατω αυτο ακολουθουμε αλλα δεν θα μπορουσαμε να αφησουμε π.χ. εξω τον γεροθοδωρο με τετοιο σκιλσετ. Ακομα και τον γερμανακο.

Δυστυχως βεβαια ο αρχηγος της εθνικης 1 καλο ματσ εκανε μεχρι στιγμης με την ομαδα μου. Ειδικα στο τελευταιο με τα κουνουπια απορω πως με 19αρα περιφερειακη εφαγε 4/5 σουτακια απο τον αντιπαλο που ειχε αισθητα χειροτερη αγωνιστικη κατασταση. Πιστευω ημουν λιγακι ατυχος στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Οχι οτι θα το επαιρνα αλλα σιγουρα το μπλοου αουτ ειναι υπερβολικο με τα ρατινγκς και τα ππ100 που επιασα.

Ωραιο pre-game και post-game εκανε ο μαμου. Τον εχει αναγκη το φορουμ για να ανεβουμε ακομα περισσοτερο!!

Υ.Γ.1

Παντως μπορει να μην ειναι στην 10αδα ο Κυριλος αλλα στις νικες στην Α1 εγραψα μεχρι να μπεις και εσυ γιατι το ειχα στο μυαλο μου Με αλλες 2 νικες περνας και στην 15αδα αν θυμαμαι καλα, ενω ο μαμου στο παιχνιδι μεταξυ μας θα γινει πρωτος σε νικες στην ιστορια της Α1.

Υ.Γ.2

Σου εχουμε και μια εκληξη με τον μετεωριτη στο τελος της σεζον!!

This Post:
11
274869.173 in reply to 274869.156
Date: 12/6/2015 8:52:37 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ειναι τρομακτικη (για μενα) η ευκολια που χανω γενικα κ οχι μονο σημερα!!

ΚΟΣΜΙΔΗ ΓΥΡΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

Μπορει να τον φαω στην μαπα οταν παιζουμε μεταξυ μας αλλα πιστεψε με κι εγω το ευχομαι να γυρισει οσο πιο γρηγορα γινεται.

Τρομακτικο κενο εχει αφησει στην εθνικη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ικανος παικτης να καλυψει την θεση 4 ή 5.

Αυριο σε εναν αγωνα χωρις αυριο εχουμε εκτος Κοσμιδη-Θανο-Καλογεριδη-Σαμαρτζη-Πολιτη λογω καταστασεων και τραυματισμων. +Εναν μετριοτατο Κωσταντινογιαννοπουλο σε κατασταση

Υ.Γ.

Κι εσυ ρε ΘΕΕ τον Θανο τωρα βρηκες να τον πουλησεις?

Last edited by τεράστιος at 12/6/2015 8:53:28 PM

Advertisement