BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.163 in reply to 281726.158
Date: 11/25/2016 8:43:15 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
χαχαχα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σχεδον καθολου το ροστερ του ΘΕΟΥ. Βεβαια αφου κερδισε το ουδετερο παιχνιδι του κυπελλου ισως ειναι δυνατοτερη ομαδα.

O πάνσοφος γέροντας Κοτίδης διαφωνεί με αυτό και θέλει να μιλήσει με επιχειρήματα: 1)O άμπαλος προπονητής μας έχασε πρόβλεψη ρυθμού και έτσι μείωσε ένα δυνατό μας όπλο,όπως την περιφερειακή άμυνα της ομάδος! , 2)Στο ματς αυτό χάσαμε με τραυματισμό στο 26ο λεπτό τον Μιλίκιν,ο οποίος είναι η σημαντικότερη απειλή μας σε εσωτερικά, 3)είχαμε τον Τομέι με κατάσταση 6 και ήταν ουσιαστικά άχρηστος!

Απο την αλλη ομως εχεις πιασει 13αρες αμυνες στα ρατινγκς :P

Εντός,με διαφορετικό ενθουσιασμό και πιάνοντας μια πρόβλεψη!Δεν είναι το ίδιο εκτός!Εκτός ίσως αν πάμε 2-3 παρατάσεις και φουσκώσουν τα ratings! :-)

Επειδη ξερω τους περισσοτερους παικτες σου θα ματωνω καθε φορα για να βαζω καλαθι :P

Επειδή ξέρω και εγώ όλους τους δικούς σου εκτός από το 4αρι, λογικά θα έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί οι παίχτες σου δεν έχουν καθόλου επιθετικά σκιλλ!Άσε που είναι και εντελώς μονοδιάστατοι με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον κακόμοιρο τον Ιαφέτα!!Δεν σε βλέπω δυστυχώς να βάζεις πάνω από 50!!! :-)

ΥΓ: 14k+ DMI σε 6,5 ουσιαστικά παίχτες!Και όλοι 9 κατάσταση εκτός του Μαγκαλάες!Ο Κοτίδης ρωτάει αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μαγκαλάες!Αυτόν τρέμει λέει πιο πολύ,γιατί δεν ξεχνάει ότι ο συγκεκριμένος μας είχε κάνει μια φορά κηδεία!!! :-)

This Post:
11
281726.164 in reply to 281726.163
Date: 11/25/2016 9:36:54 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
O Κοτίδης λέει ότι εάν βραβευτεί ο Αλέξανδρος7,θα αρνηθεί να παραλάβει το βραβείο του...

Οποτε δεν τιθεται κανενα ζητημα θα βραβευτει ο Κοτιδης μπροστα σε ολο τον κοσμο

Welcome to the club!!Εγώ έχω συνηθίσει πια,αλλά με τόσα γεροντάκια τι να περιμένω!

Τα περισσότερα μέσα σε μια σεζόν τα έχει κάνει ο μαθουσάλας 37χρονος Tardy!Αν θυμάμαι καλά είχε 114 σκιλ όταν τον αγόρασα πριν 4 μήνες περίπου και τώρα έχει 98!Βέβαια αυτή την εβδομάδα δεν έκανε pop down,αλλά φήμες λένε ότι μάλλον δεν θα ξεκινήσει βασικός!

Χαχαχαχα 16 ποπ νταουν σε μια σεζον! το κακο ειναι οτι εγω μεχρι τωρα ειχα συνολο 4 απο την αρχη της σεζον. Και ηρθαν αλλα 4 σε μια μονο Παρασκευη. Το 4αρι μου παντως ειναι 34χρονων και ο μοναδικος που δεν εχει χασει κανενα μεχρι τωρα πουθενα

O πάνσοφος γέροντας Κοτίδης διαφωνεί με αυτό και θέλει να μιλήσει με επιχειρήματα: 1)O άμπαλος προπονητής μας έχασε πρόβλεψη ρυθμού και έτσι μείωσε ένα δυνατό μας όπλο,όπως την περιφερειακή άμυνα της ομάδος! , 2)Στο ματς αυτό χάσαμε με τραυματισμό στο 26ο λεπτό τον Μιλίκιν,ο οποίος είναι η σημαντικότερη απειλή μας σε εσωτερικά, 3)είχαμε τον Τομέι με κατάσταση 6 και ήταν ουσιαστικά άχρηστος!

Αυτα δεν τα ηξερα. Δεν το παρακολουθησα το παιχνιδι οποτε ναι ισως δεν εχω δικιο σε αυτο που ειπα.

Επειδή ξέρω και εγώ όλους τους δικούς σου εκτός από το 4αρι, λογικά θα έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί οι παίχτες σου δεν έχουν καθόλου επιθετικά σκιλλ!Άσε που είναι και εντελώς μονοδιάστατοι με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον κακόμοιρο τον Ιαφέτα!!Δεν σε βλέπω δυστυχώς να βάζεις πάνω από 50!!! :-)

ΥΓ: 14k+ DMI σε 6,5 ουσιαστικά παίχτες!Και όλοι 9 κατάσταση εκτός του Μαγκαλάες!Ο Κοτίδης ρωτάει αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μαγκαλάες!Αυτόν τρέμει λέει πιο πολύ,γιατί δεν ξεχνάει ότι ο συγκεκριμένος μας είχε κάνει μια φορά κηδεία!!! :-)

Οι δικοι μου εχουν πολλα σκιλς αλλα ειναι μονο 6,5 οπως ειπες . Με μια αποβολη με φαουλ με εναν τραυματισμο μπορει να αρχισει να γερνει απο την αλλη πλευρα το παιχνιδι. Και δυστυχως οι 3 απο τους 5 βασικους κανουν φαουλ.

Ο μαγκαλχαες δεν θα ξεκινησει μαλλον γιατι ειναι ο μοναδικος με 8 κατασταση. Αλλα μπορει ερχομενος απο τον παγκο να κανει το ματσ της ζωης του

This Post:
00
281726.165 in reply to 281726.164
Date: 11/26/2016 6:35:29 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οποτε δεν τιθεται κανενα ζητημα θα βραβευτει ο Κοτιδης μπροστα σε ολο τον κοσμο

Γαμώτο!!Ήθελα και εγώ ένα βραβείο!!! :-)

Χαχαχαχα 16 ποπ νταουν σε μια σεζον! το κακο ειναι οτι εγω μεχρι τωρα ειχα συνολο 4 απο την αρχη της σεζον. Και ηρθαν αλλα 4 σε μια μονο Παρασκευη. Το 4αρι μου παντως ειναι 34χρονων και ο μοναδικος που δεν εχει χασει κανενα μεχρι τωρα πουθενα :P

Εγώ πέρσι είχα 10 pop down την εβδομάδα του τελευταίου τελικού με τον Μάνο,όταν είχα κάνει το διπλό!Αλλά τελικά δεν μου στοίχισαν και πήρα το 2ο ματς στην έδρα μου!

Οι δικοι μου εχουν πολλα σκιλς αλλα ειναι μονο 6,5 οπως ειπες :) . Με μια αποβολη με φαουλ με εναν τραυματισμο μπορει να αρχισει να γερνει απο την αλλη πλευρα το παιχνιδι. Και δυστυχως οι 3 απο τους 5 βασικους κανουν φαουλ.

Βασικά νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχω ελπίδα στο ματς!Μάλιστα είχα ήδη δώσει εντολή να δημιουργηθεί μια τεχνητή ένταση στο ματς,έτσι ώστε να αποβληθούν και οι 5 βασικοί από κάθε ομάδα!Κάτι σαν αυτό ας πούμε:

https://www.youtube.com/watch?v=7cTZsqxPVHo

Νομίζω αν τα καταφέρναμε,τα 2α μας με Tardy,Ah,Krizief,Cujko και κυρίως τον κυρ-Μήτσο θα νικούσαν τα δικά σου!!Δυστυχώς ο Κοτίδης απαγόρεψε μια τέτοια αναμπουμπούλα(αν και συνήθως τις γουστάρει τέτοιες καταστάσεις),επειδή λέει δεν είναι σωστό αφού με βραβεύει ο Τεράστιος!(Κάτι ξέρεις εσύ που τον βραβεύεις!!!) :-)

Ο μαγκαλχαες δεν θα ξεκινησει μαλλον γιατι ειναι ο μοναδικος με 8 κατασταση. Αλλα μπορει ερχομενος απο τον παγκο να κανει το ματσ της ζωης του :)

Ουφ!!Ένα φόβο τον είχε ο Κοτίδης,μην τυχό ξεκινήσει βασικός!!Αυτόν τρέμει πιο πολύ!! :-)

This Post:
22
281726.166 in reply to 281726.165
Date: 11/26/2016 10:45:30 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Βασικά νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχω ελπίδα στο ματς!Μάλιστα είχα ήδη δώσει εντολή να δημιουργηθεί μια τεχνητή ένταση στο ματς,έτσι ώστε να αποβληθούν και οι 5 βασικοί από κάθε ομάδα!Κάτι σαν αυτό ας πούμε:

(https://www.youtube.com/watch?v=7cTZsqxPVHo)

Νομίζω αν τα καταφέρναμε,τα 2α μας με Tardy,Ah,Krizief,Cujko και κυρίως τον κυρ-Μήτσο θα νικούσαν τα δικά σου!!Δυστυχώς ο Κοτίδης απαγόρεψε μια τέτοια αναμπουμπούλα(αν και συνήθως τις γουστάρει τέτοιες καταστάσεις),επειδή λέει δεν είναι σωστό αφού με βραβεύει ο Τεράστιος!(Κάτι ξέρεις εσύ που τον βραβεύεις!!!) :-)

Χαχαχα εγω περα απο την πλακα παντως πιστευω θα ειναι ενα πολυ κλειστο παιχνιδι που θα κριθει με μικρη διαφορα ποντων.

Αυτην την στιγμη που μιλαμε απαγγελονται τα κατορθωματα του Κοτιδη απο την μερα που γεννηθηκε. Ξεκινησαμε νωρις για να προλαβουμε και στις 6-30 να αρχισει ο αγωνας...

This Post:
11
281726.167 in reply to 281726.166
Date: 11/26/2016 12:07:20 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Νομιζω οτι μετα τον τραυματισμο του Μαργκαλεφ το παιχνιδι τελειωσε.

2ος σερι τραυματισμος στα πλει οφ.

Last edited by τεράστιος at 11/26/2016 12:13:26 PM

This Post:
11
281726.168 in reply to 281726.167
Date: 11/26/2016 12:14:25 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Κανουμε παραπονα στον Αλεξανδρο7 για αντιαθλητικη συμπεριφορα απεναντι στην ομαδα μας.

Ηθελε και βραβειο... Καλα που βραβευσαμε τουλαχιστον τον πανσοφο

This Post:
11
281726.170 in reply to 281726.167
Date: 11/27/2016 6:02:02 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Νομιζω οτι μετα τον τραυματισμο του Μαργκαλεφ το παιχνιδι τελειωσε.

Βλέπω σε αυτό το σημείο της αναμέτρησης,ήσουν σούπερ αισιόδοξος για την έκβαση της!! :-)

Συγχαρητήρια σε σένα και τον Ξεφτιλιακό για την συμμετοχή στους τελικούς και σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!Είναι ωραίο που κάθε σεζόν έχουμε νέο πρωταθλητή και νομίζω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό!

ΥΓ: Δυστυχώς και για τους 2 σας,ο Κοτίδης μετά το τέλος του ματς έχει εξαφανιστεί,παίρνοντας μαζί και το τρόπαιο του πρωταθλητή!!Εντάξει,παίξτε για να το κερδίσετε,αλλά δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα σας το δώσει κιόλας στο τέλος,καθώς ακούστηκε να λέει (στο κύπελλο) φεύγοντας : ''ΠΑΛΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ!!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑ ΧΩΡΙΣΕΙ!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ....MY PRECIOUS''!!!!!!!!!!!!!!!!!''

ΥΓ2 : Νομίζω ότι αρχίζει να τα χάνει και να μοιάζει σε αυτόν.... http://3.bp.blogspot.com/-NiB4WLA_lfQ/UUvOO7_JF7I/AAAAAAA...

This Post:
11
281726.172 in reply to 281726.170
Date: 11/27/2016 8:54:35 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Περιμενα οτι αφου το ματσ ηταν στους 4 εκεινη την στιγμη και θα επαιζε για 28 λεπτα ο μαγκαλχαες +τα 4 φαουλ του κολοκυθοπουλου απο τοσο νωρις πιστευα οτι θα το παρεις το ματσ.

Αν εβγαινε με φαουλ ο Κολοκυθοπουλος θα εφτανα να παιζω στο τελος με 5 παικτες (3 βασικοι και 2 αλλαγες)

Συγχαρητήρια σε σένα και τον Ξεφτιλιακό για την συμμετοχή στους τελικούς και σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!Είναι ωραίο που κάθε σεζόν έχουμε νέο πρωταθλητή και νομίζω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό!

Σε ευχαριστω πολυ. Αν και σιγουρα σε αυτο εχει συμβαλει και η οικονομικη κριση του παιχνιδιου γιατι καμια ομαδα δεν μπορει να ειναι στο προσκηνιο για πολλες συννεχομενες σεζον ,οπως παλαιοτερα, χωρις να χρειαστει να κανει ανανεωση.

ΥΓ: Δυστυχώς και για τους 2 σας,ο Κοτίδης μετά το τέλος του ματς έχει εξαφανιστεί,παίρνοντας μαζί και το τρόπαιο του πρωταθλητή!!Εντάξει,παίξτε για να το κερδίσετε,αλλά δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα σας το δώσει κιόλας στο τέλος,καθώς ακούστηκε να λέει (στο κύπελλο) φεύγοντας : ''ΠΑΛΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ!!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑ ΧΩΡΙΣΕΙ!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ....MY PRECIOUS''!!!!!!!!!!!!!!!!!''

Χαχαχαχαχαχα πρεπει να του υποσχεθεις το Β3 για του χρονου για να το αφησει!!

Last edited by τεράστιος at 11/27/2016 5:12:50 PM

This Post:
33
281726.173 in reply to 281726.169
Date: 11/28/2016 5:40:46 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Λιγες ωρες εμειναν για τον 1ο τελικο απεναντι σε εναν μανατζερ που ηταν θεμα χρονου να παιξει (και) για τον τιτλο του πρωταθλητη Ελλαδος.

Θυμαμαι την πρωτη μου σεζον στην εθνικη που ηξερα τοτε 3 παικτες σου(Κοσμιδη-Πολιτη-Σινετοπουλο). Ολες αριστες επιλογες και αν προσθεσω και τον Ζοταλοπουλο που ηρθε αργοτερα εδειχνε οτι οι τιτλοι δεν θα αργησουν να ερθουν.

1 κυπελλο και τουλαχιστον μια συμμετοχη σε τελικους ειναι ο μεχρι τωρα απολογισμος αυτης της φουρνιας. 2 διεθνης παικτες φετος και ενας μεχρι περυσι(Ζοταλοπουλος) Το ροστερ αγγιζει τις 780 χιλιαδες και ειναι το ακριβοτερο της Α1. Με 10 ''υπολογισιμους'' παικτες.

Απο την αλλη η ομαδα μου με 3 διεθνης φετος και εναν που ηταν μεχρι περυσι(Τουρνας) θα κανει την 1η της αποπειρα να κερδισει εναν τιτλο του πρωταθλητη. Ειχα δηλωσει σε προηγουμενο ποστ οτι αφου σηκωσα τοσο πολυ τους μισθους αν κλεισει η χρονια χωρις τιτλο θα ειναι αποτυχια. Εμεινε μια τελευταια ευκαιρια αφου στο κυπελλο ελειξε αδοξα η πορεια νωρις. Ροστερ 7 ''υπολογισιμων'' παικτων.

Στοιχεια αυριανου αγωνα.

1)Παιζουν οι 2 ακριβοτερες ομαδες της Α1
2)Ποτε δεν εχω κερδισει τον Ξεφτιλαικο εκτος εδρας
3)2 Θεσσαλονικεις μανατζερ αντιπαλοι και μαλιστα γειτονακια!
4)Και οι 2 ομαδες ειχαν εντος εδρας απολογισμο 10-1 στην κανονικη διαρκεια(Μανος-ΘΕΟΣ οι ηττες μας)

Η διψα και των 2 μας για τιτλο ειναι μεγαλη αλλα δυστυχως μονο ενας θα πιει απο την πηγη στο τελος

Καλους τελικους να εχουμε και να τους ευχαριστηθουμε

Last edited by τεράστιος at 11/28/2016 7:00:55 PM

Advertisement