Kyve, tebi svaka čast kako animiraš zajednicu i kakve rezultate praviš. Kapa do poda.
Vidim, vjetovatno i Kolumbiju uzimaš.
Budućnost reprezentacije, malo je reći svijetla. BiH je No.1 u BB. Zahvaljujući tebi u velikoj mjeri.
Mislim da si loš taktičar i rado ću glasati na idućim izborima za nekog drugog.
Francuz je samo bio sretan.
Forum niie privatno vlasništvo.
malo si kontradiktoran sam sebi...
zajednica animirana, forum aktivan, rezultati super, budućnost reprezentacije svijetla... velikim dijelom mojom zaslugom... jer sjetimo se kakav je forum bio i gdje su repke bile kad sam prvi put preuzeo u21...
no svejedno kažeš da sam loš taktičar, i da bi netko drugi bio bolji izbor... poštujem mišljenje, svako ima pravo da misli šta hoće... mene samo zanima tko bi radio sve ovo što ja radim, na način koji ja radim?
lako je taktizirat kad se ima s čim... na top nivou nije dovoljan samo vrhunski LI tim kao što mi imamo, treba imati i ostalog... mi (zasad) još nemamo to ostalo... jaka NT je projekt od 10-15 sezona...
kad sam tako loš taktičar, što me nisi pobijedio u oba finala kupa koja smo igrali prije par sezona? nisi imao s čim, jel tako?
e tako je meni kad trebam pobijediti Španiju, Francusku i ostale na isti trud...
meni se čini da ste ti i Francuz u 5 deka, obojica sretni kad BiH izgubi...