Hát Wade bizony odateszi magát, de félek, így sem ő fogja kapni. Tavaly sem az kapta, aki megérdemelte volna (Paul), hanem akinek kapnia kellett (Kobe). Szerintem ez idén is így lesz és LeBron lesz az MVP.
1. Számomra ez egy pillanatig sem volt kérdés, dehát én fanatikus vagyok (do you believe in Magic?)
2. Szét kéne kergetni az egész csapatot és Stat köré felépíteni egy újat... Már persze, ha hajlandó még Kerr-rel dolgozni, azután hogy kiakasztották a nyakába az eladó táblát
3. Már milyen kultuszt? A sajátját? Ugyanezt az image-et építi évek óta :D
4. Félek, hogy O'Neal még az alapszakasz vége előtt lesérül, vagy elfelejt játszani... Ezt kapjuk tőle évek óta
5. Hát tényleg nincs mit írni... Go Ariza!
6. A Spurs még meglepetéseket fog okozni, szerintem ők játszák a konferenciadöntőt a Lakers ellen és nem is biztos, hogy veszítenek. Páratlan év van, ne feledd :D
7. LeBron mindíg megállíthatatlan, de majd meglátjuk, mire mennek, ha egy CSAPATTAL kerülnek szembe (nem véletlen a nagybetű). Szerintem a Lakers, a Celtics és a Spurs tuti leveri őket. Nincs elég playoff tapasztalat, majd talán jövőre.
8. Én meg a Hornetsben, ha mindenki egészséges. Ja és a Pistonsban, de csak akkor, ha Iverson többet nem lép pályára :D