Razlog tome je bio sto mi nemamo igraca na poziciji SG ni SF koji mogu da budu na nivou dobrog reprezentativnog igraca.Po meni je bitno da selektor nadje nekog igraca koji ima potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca.Dotle, mrka kapa :(
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...Evo nasli ste me. Sta sad ??
samo ga ti treniraj i bice sve ok. imaces posle cim da se dicis.
Ja sam zgrozen ponasanjem obojice...Ne vidim sta si doprineo tom konstatacijom? Ti mislis da ja u ovome uzivam ili sta?Vidi, mi ovde ne oskudevamo u onima koji "konstatuju" ali nam fale oni koji imaju neki konstruktivni predlog tako da ako nisi imao nesto drugo - hvala ti na javljanju...I jos nesto, ja sam ubedjen da bi i ti tvoj integritet branio na isti ili slican nacin kao sto to ja radim, zar ne?
Ja sam zgrozen ponasanjem obojice...
A koliko znam ima i cwiki mozda i bolje potencijale ali treba sa njim da vidimo ...