... prvo si odabra krivu taktiku .... kontra Vucka je zakon 3-2 obrana .... da 3-2 presing zona na vanjske, jer Plenkovic sam nista ne moze ... ako pogledas njegove pobjede, uvik su mu ih donosili vanjski, iako je on forsira igru na Plenkovica, iz sjene je unistava iz vani ... to je kljuc ... jer i da stavis svu obranu na centra, ovaj mu je prejak i nisi nista napravio ... a napad bi , prema profilu tvojih igraca odigra run and gun ... imas vanserijske igrace na vanjskim pozicijama i odlicnu rotaciju, tako bi izdrza cilu utakmicu ... steta steta ... ima si super sansu, jer Vucko nema sanse kontra Angelsa, ali ti si vec ima, mozda i jedini u ovom momentu ... za mene je ovo iznenađenje, ali cestitke Vucku, pokaza je se kad je gorilo, i zato svaka cast majstore ...
... sad draft, pa ko koga ... vriume je da mi nesto konkretno uleti .... i da samo da napomenem vrhunac ove kaoticne sezone ... ozljeda Aveline, ozljeda Gracic .... neke stvari se ne mogu kupiti novcem ... za sve ostalo tu je jebeni GAME ENGINE ...
... Thunder drzi se, virujen u te ....
... Pogrebnik cestitke na fenomenalnoj sezoni, bio si najvece i najugodnije iznenađenje 2. lige ... svaka ti dala ...
... sta se tice nase lige, odlican posa od Muhe, bez obzira na kiks u zadnjoj ... bravo i za Tinmara, velik skok .. Vucko je dugo spava, pa se ukaza kad je bilo stani-pani , a sta rec, to je bit cile igre ..Angels sretno dalje, bilo je zadovoljstvo ... Hakleri, Aguero, Siga, Shepson jako dobre sezone ...
... Alkar Sinj ... razocarenje ... nevjerovatne stvari su se pocele desavat poslije all stara ... neobjasnjivo velik pad, prevelik da bi to bilo slucajno ... ali izvuka san pouku, sad ce mo pametnije ... neznam zasto ali zadnjih pola sezone i trening mi je zakaza, nisan sve skupa dobio 5 skilova, iako iman trenera 6 ... prilicno cudno i nevjerovatno ... ali valjda ce mi GE vratit na draftu ...
... sretno u finalu Vucku i Angelsu ...