No i właśnie wychodzi twoja hipokryzja. Wtedy nie chciałeś ze mną dyskutować, bo to ja przychodziłem z nowym i musiałem udowadniać (z czym się nie zgadzam, bo po prostu zmieniły się reguły w buzzerbeaterze, więc należało od nowa zweryfikować wszystkie tezy, bo w wyniku zmian w silniku stały się one nieaktualne).
Tymczasem teraz ty przychodzisz z nowym i... twierdzisz, że to inni muszą udowadniać, że ich stare opinie są prawdziwe ;-)
BTW:Byłbyś tak łaskawy, by rzucić jakimś linkiem, albo cytatem? ;-)
Nie chce mi się szukać za ciebie, ale pierwszy z brzegu link, nie ma żadnej wzmianki o tym, że wiek nierównomiernie wpływa na skille:
http://www.buzzerbeater.wgz.cz/coach-height-and-age-affec...Wystarczy też ściągnąć dowolny program i sprawdzić jak działa.
Nie przypominam sobie, żebym na czacie się o coś wykłócał. Pamiętam tylko dyskusje na temat znaczenia kolejności treningu.
Dokładnie, ale dodatkowo pisałeś, że jako skaut zalecasz najpierw trening skilli głównych bo tak jest lepiej. Tymczasem dwie wiadomości wyżej stwierdziłeś, że to boki należałoby trenować na początku. A więc twoja teoria oraz postępowanie przeczą sobie. Z teorii wynika, że najpierw należałoby trenować boki (sam to napisałeś kilka wiadomości wyżej). Tymczasem jako skaut zalecałeś trenować skille główne. To co jest błędne? Teoria czy działania skauta? Bo obie te rzeczy nie mogą być poprawne równocześnie.
Zresztą tobie nie zależy na poprawności ani na znalezieniu prawdy. Zależy ci tylko na negacji tego co napiszę na każdym kroku. I dlatego dyskusja nie ma sensu.
Jak napiszę, że czarne jest czarne, to będziesz się wykłócał, że czarne jest białe.
Poza tym moja wiedza i doświadczenie cały czas ewoluują..
I to jest dowód na to, że poprzednie poglądy były błędne.
Nie zaśmiecaj już wątku.