זהו עוד ניסיון נוסף להביא דוגמא נוספת (שאפריך גם אותה), כאשר מנגד אין עדיין תשובה לשאלה הבודדת שנשאלתם. קצת מוזר שאחרי 160 פוסטים זה לא נענה אפילו פעם אחת. לא?
אחת, הסכמתי איתך שצריך להכניס שינוי כזה, אם כי עדין יותר ממה שאתה מתכוון.
עדין יותר במובן של - לעקר אותו מתוכן.
זאת פרשנות שלך, אני הוספתי 2 תיקונים משלי
שתיים, זה כסף וירטואלי לעזאזל ואתה טוען שכשזה נוגע לכיס זה כואב, זה די מצחיק.
האם יש צורך להסביר את המונח מטפורות? אם כן אני אסביר.
כששינוי שמוצע פוגע במישהו, צפוי שלרוב (להוציא את אהוד ששומר על קיום הדיון) אותו אחד יעמוד על רגליו האחוריות.
[ואני יודע שאין לך רגליים אחרויות. זה ביטוי]
לפחות עכשיו אני רגוע שאתה לא מודאג ממצבי הכלכלי, מצד שני, למה שאנשים יגנו כל כך על משחק וירטואלי, אולי הסיבה היא שהם רוצים שהוא יישאר טוב. או שבגלל שהמאמנים האלה נמצאים בטופ אז אין להם זכות דיבור וזכות לדעה נגדית?
שלוש, תחרות זה דבר שכולנו אוהבים, אני רוצה עוד מתמודדים, לא פחות מתמודדים.
עוד מתמודדים חלשים ממך, בגלל הבעייה שתוארה
.
הנה סילוף לדוגמא, אני לא אמרתי שאני רוצה מתמודדים חלשים, זה אתה אמרת, אני דווקא רוצה מתמודדים כמה שיותר חזקים, אני מהמאמינים ברוצה להיות הטוב ביותר, תתמודד עם הטובים ביותר.
וכיוון ששאלת, הנה התשובה, קרי הפרכה נוספת לטיעון שהעלית, כשמנגד אני מחכה עדיין לתשובה בודדת.
התשובה - הקבוצה שהבאת לא, אני אחזור - לא!, הצטרפה בעונה 10. היא הצטרפה בעונה 3. בעונה 10 היא שינתה את שמה. אהוד, אנא תקן אותי אם אני טועה, (או לחילופין אשר את דבריי).
איך אני יודע? כי הפונט של ההיסטוריה שלה לא שונה, אלא רק שמה!
למיותר לציין, שרק חיזקת את הנקודה שלי ולא להפך בדוגמא הנ"ל.
ועל כן - תודה
.
בבקשה, מודה שהתבלבלתי, אבל עדיין עברה קבוצות שהתחילו בעונה 1 ו-2, אה, שכחתי שכשאתה רוצה זה לא משמעותי וכשאתה רוצה אחרת זה כן משמעותי.
אם כי אני בטוח שאני יכול למצוא דוגמאות אחרות כמו שנתנו לך בגלובלי לפני שנעלו לך את הדיון, בצדק יש לומר.