Még egy megjegyzést engedj meg én nem döngetném ennyire a mellem, ha alapból 100k-val erősebb kerettel (500* vs 400) így elintéztél, ahogy. Ez természetes volt, azt gondolom és ezt mondtam a döntő előtt is, hogy nem látok sanszot a feljutásomra (akkor még ép volt az Ecs-éd) Szóval máskor szerényebben ünnepelj.
* ebben nincs benne sérült embered, ahogy nálam sincs benne Arnold a 400-ban
A többire, attól, hogy racionális vagyok pénzzel, az miért zavar téged? Les.om alapból a pénzt, de ha a mai döntőt veszem minden ész érv a pluszpénz mellett szólt. Gondolom te is így tettél, nem? Nem jött jól plusz pénz??? nem ez a +200-300k fog agyoncsapni vagy egekbe emelni mint ahogy a feljutási 1 misivel is kitörölhettem volna, mert elköltöm.
Dzsevaszt kérdezd meg a piacról ő szajkózza , h szar. Ja, hogy ezt mindenki fejébe beleveri közben?? Ezt nem biztos, hogy kéne... Engem is csőbe húz meg sokakat.. különben meg jó emberre van igény, csak pénz kell Ennyi. Tucatból meg van bőven, azok az olcsójánosok. Az edzés elől veszik el a helyet, ez bökheti a csőrét talán.
Azon múlt a feljutás, a tegnapit ha behúzom teljesben megvan, de nem akartam feljutni
Nem is a mai eredmény bánt, hanem a mikéntje, hogy ennyire csalóka ratinggal ki tudtak hozni sima buktára.
Szevasz, mondom vegyél vissza az arcból,mert ez így túl antipatikus nekem. A gratulációmra nem is mondtál semmit sem...
Részemről lezártam a beszélgetést
Még 1* gratulálok, azt csinálsz fent,amit akarsz, de kérlek ne rugdoss bele másokba a győzelem után - pl belém-, mert az csúnya dolog.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/6/2014 5:46:55 PM