sau incheiat si meciurile din div II (de sambata,dar am fost ocupat). absolut nici o surpriza.
II.1 Boston si Jibou au echipe solide, oricare din ei poate promova. Spre viitorul lui Boston ar fi bine sa nu promoveze (decat daca sta asa cum promoveaza), ptr ca ar fi pacat sa arunce munca de 5 sezoane de antrenament si sa se ambitioneze sa ramana in RBBA, cum a facut in trecut si si-a "ratat" unul din jucatori (o sa fie un jucator bun probabil, dar nu extraordinar ca primul). Oricum se vede ca Jibou e usor favorit si prin prizma celor 2 meciuri de acasa si cu o echipa cu jucatori batrani cu mai multa experienta.
II.2 Reghin e favorit desi Atomics vine cu un sac de experienta din RBBA. daca tinea mortis sa promoveze se pregatea inainte de PO, dar cred ca a joaca la: "daca e sa fie bine, daca nu, oricum sezonul urmator nu are cine sa ma opreasca" si are dreptate. in afara de South Town restul au inceput sa vanda si CSU nu are rezultate chiar daca are o echipa echilibratata.
II.3 Sincer sa fiu daca Danube nu a fost oprita de Star4ever (2 fosti RBBA-isti), Purmo care nu are nici experienta si nici echipa, vad ca va ramane eternul finalist. Daca nu schimba ceva si sezonul urmator va fi la fel. Plus ca sezonul acesta danube arata ca o echipa care poate ocupa un loc de PO chiar si in RBBA. Aici zic ca meciul va curge intr-o singura directie, fara absolut nici o supriza (poate doar 2 sau mai multe accidentari sa-l deraieze pe Danube).
II.4 E clar ca Carbo va matura cu Zulus care e o echipa previzibila. Probabil disputa se va termina in 2 meciuri ca si in II.3.
pe scurt favoritii din punctul meu de vedere sunt Jibou (cu jumatate de gura), Reghin (tot cu jumate de gura), Danube (99%) si Carbo (99,9%).
As prefera sa vad la noi in conferinta rosie pe Reghin, Jibou si Carbo. Danube arata prea bine si are jucatori care au jucat bine sezonul trecut in RBBA, si unul care joaca criminal de bine Franco Cirinei
(22678828) chiar in RBBA, pe cel putin 2 pozitii.