BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
33
264933.165 in reply to 264933.164
Date: 4/15/2015 7:47:09 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Asa cum m-am obisnuit de sezonul trecut sa mai facem o analiza a meciurilor din RRBA din PO si RL, cand si a posibililor candidati la RBBA.

Dupa primele meciuri de PO, deja se vede un candidat la finala, eu dorind sa nu sacrific antrenament pentru acest trofeu in sezonul curent.
Cat despre conferinta albastra as zice ca Pistons e favorit, dar Indiana jucand cu efort mai mic in meciul anterior inca ramane un adversar dificil.
Daca vom vedea o finala Pistons Nankatsu, vom vedea o reeditare a cupei singura diferenta fiind cea de forme si de teren. sansele sunt in favoarea lui Pistons, dar nu sunt covarsitoare.
Daca vedem o finala Indiana Nankatsu sansele as zice ca sunt egale, chiar daca Indiana are avantajul terenului in 2 meciuri.

La RL parerea mea e ca zarurile sunt aruncate si vor retrograda atat South town cat si Justice cel din urma pierzand agonizant in prelungiri. Iar incepe sa domine conferinta albastra in zona retrogradarii ca pe vreme echipelor constantene.

II.1 finala indidscutabila intre Boston si Jibou. Cele 22-0 o recomanda pe Jibou echipa castigatoare. parerea mea e ca asa se va si intampla. Bostonul inca nu a terminat cu antrenamentul.

to be continued

This Post:
00
264933.166 in reply to 264933.165
Date: 4/15/2015 3:57:18 PM
Overall Posts Rated:
345345
In RBBA orice e posibil, zic eu. Insa totusi as miza pe conferinta albastra. Din simpatie, mi-as dori sa castige Remus, insa ramane de vazut. Are un adversar foarte greu.

In II.1 sunt eu cu Jibou NRG. Si aici este foarte strans. Cred ca il pot surprinde, din cauza formelor, insa nu cred ca pot sa fac fata in RBBA cu ce am acum, mai ales daca pic din nou in conferinta albastra. In orice caz, voi da tot ce am mai bun. Cred ca promovarea ajuta financiar mult mai bine decat sa raman in II. Posibil sa ma insel. Daca promoveaza Jibou, vine cu echipa tanara si puternica.

Intre II.2 e super strans din nou. Ramane de vazut daca Atomics are un plus de experienta si pregatire dupa sezonul din RBBA.

Din II.3 si II.4 cel mai probabil este ca revin in forta Carbo si Dacian. Ceea ce s-ar putea sa dea peste cap planurile multora(zic eu). Doi manageri cu experienta care vin din spate nu trebuie neglijati.

In orice caz, bafta si tie! Poate poti face o surpriza

This Post:
11
264933.167 in reply to 264933.166
Date: 4/15/2015 11:41:20 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Multumesc de incurajare, dar nu e cazul sa ma imbat cu apa rece. daca era motorul din sezonul trecut era posibil, in acest moment nu e. Daca analizam un pic vom constata ca echipele orientate spre exterior au mers bine sezonul acesta. Pistons, Indiana si Nankastsu sunt spre exterior si uite cine a jucat finala cupei si cine joaca si in semifinale. Eu am mers mai departe pentru ca am jucat cu brigada care e de interior. Sa se uitam la Defenders care nu a facut mare lucru in timpul sezonului. La final isi ia exterior si bate brigada fara extrema.
Daca motorul jocului era implementat sezonul trecut iti garantez ca Indiana matura cu toata lumea, dar asta e a fost un pic in contra timp.
Aresul s-a fript vanzand din exterior si crezand ca merge ca in sezonul trecut sa ai doar interior puternic. Nu zic pe final i s-a accidentat si pivotul, dar in timpul sezonului s-a zbatut pentru locul II, in comparatie cu alte sezoane care era candidat la locul I.

II.2 Nu cred ca vor fi suprize. Raman la parerea exprimata anterior.

II.3 batatie intre dacian si vio_br. sincer nu stiu care castiga. purmo pare iar un adversar puternic, ramane de vazut daca iese din tiparul etern pierzator.

II.4 zulus e in finala. Probabil si Carbo dar 4Ace poate face surpirze. in orice caz favorit e carbo datorita experientei. ramane de vazut

This Post:
11
264933.168 in reply to 264933.166
Date: 4/16/2015 12:16:57 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
In II.1 sunt eu cu Jibou NRG. Si aici este foarte strans. Cred ca il pot surprinde, din cauza formelor, insa nu cred ca pot sa fac fata in RBBA cu ce am acum, mai ales daca pic din nou in conferinta albastra. In orice caz, voi da tot ce am mai bun. Cred ca promovarea ajuta financiar mult mai bine decat sa raman in II. Posibil sa ma insel. Daca promoveaza Jibou, vine cu echipa tanara si puternica.

Nu am zis ca nu ai sanse, totusi vad ca Jibou s-a pregatit destul de bine pentru promovare. O ratare a promovarii nu zic ca ar fi devastatoare pentru el, dar totusi cred ca ar fi foarte dezamagit. Financiar vorbind pentru tine ar fi echivalentul la sfantul graal in buzzer. Ai investitii destul de mici si o promovare inseamna un milion moca, plus ca in special pentru cine nu investete in RBBA nimic, pleaca in II cu o caciula de bani, daca are stadion (iar tu ai). Chiar si cei cu stadion mai slab tot pleca la sfastiul aventurii cu cel putin 3 milionane (2 in sezon + 1 promovarea). Deci da, promovarea in RBBA daca nu ai de gand doar sa rezisti este recomandata financiar.

Rezistenta in RBBA (cu investitii) mie mi se pare o contraperformanta pe termen lung. De exemplu eu eram hotarat sa retrogradez. practic pana la jumatea primului sezon de RBBA am jucat cu ce jucatori am promovat. Cand am mirosit eu ca se poate mai mult (deja acumulasem cateva victorii), abia atunci am investit in 1-2 jucatori (si acestia cu salarii rezonabile). Abia din sezonul 2 de RBBA am inceput sa investesc mai tare, dar eu oricum in primul sezon am iesit pe plus bine. parca 2 milioane cu tot cu achizitii.

In fine, fiecare are obiectivele si strategiile lui. Eu voiam sa mai retrogradez o data si sa revin dupa 1 sezon sa am echipa gata antrenata, totusi pe undeva cred ca a fost mai bine ca am ramas, pentru ca daca nu as fi promovat imediat dupa retrogradare, as fi inceput sa am salarii nesustenabile, iar experienta meciurilor din RBBA nu poate fi inlocuita cu nimic.

Eu consider ca strategia pe care mergi tu e una buna. Dupa ce voi hotari ca aventura din RBBA e la final voi incerca sa imi caut 2-3 jucatori care sa ii antrenez MVP+ de la 18 pana la 27-28 ani, eventul unul din ei sa fie tras din draftul meu. diferenta va fi ca mie nu imi place sa antrenez interior prea mult, deci jucatorii mei vor avea o orientare exterioara. In urmatoarele 4-5 sezoane eu de vad campion daca nu faci greseli majore. Sper sa nu ma intersectez prea mult cu tine

Last edited by Iwillsurvive at 4/16/2015 12:19:52 AM

This Post:
11
264933.170 in reply to 264933.166
Date: 4/20/2015 2:18:35 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
sau incheiat si meciurile din div II (de sambata,dar am fost ocupat). absolut nici o surpriza.

II.1 Boston si Jibou au echipe solide, oricare din ei poate promova. Spre viitorul lui Boston ar fi bine sa nu promoveze (decat daca sta asa cum promoveaza), ptr ca ar fi pacat sa arunce munca de 5 sezoane de antrenament si sa se ambitioneze sa ramana in RBBA, cum a facut in trecut si si-a "ratat" unul din jucatori (o sa fie un jucator bun probabil, dar nu extraordinar ca primul). Oricum se vede ca Jibou e usor favorit si prin prizma celor 2 meciuri de acasa si cu o echipa cu jucatori batrani cu mai multa experienta.

II.2 Reghin e favorit desi Atomics vine cu un sac de experienta din RBBA. daca tinea mortis sa promoveze se pregatea inainte de PO, dar cred ca a joaca la: "daca e sa fie bine, daca nu, oricum sezonul urmator nu are cine sa ma opreasca" si are dreptate. in afara de South Town restul au inceput sa vanda si CSU nu are rezultate chiar daca are o echipa echilibratata.

II.3 Sincer sa fiu daca Danube nu a fost oprita de Star4ever (2 fosti RBBA-isti), Purmo care nu are nici experienta si nici echipa, vad ca va ramane eternul finalist. Daca nu schimba ceva si sezonul urmator va fi la fel. Plus ca sezonul acesta danube arata ca o echipa care poate ocupa un loc de PO chiar si in RBBA. Aici zic ca meciul va curge intr-o singura directie, fara absolut nici o supriza (poate doar 2 sau mai multe accidentari sa-l deraieze pe Danube).

II.4 E clar ca Carbo va matura cu Zulus care e o echipa previzibila. Probabil disputa se va termina in 2 meciuri ca si in II.3.

pe scurt favoritii din punctul meu de vedere sunt Jibou (cu jumatate de gura), Reghin (tot cu jumate de gura), Danube (99%) si Carbo (99,9%).

As prefera sa vad la noi in conferinta rosie pe Reghin, Jibou si Carbo. Danube arata prea bine si are jucatori care au jucat bine sezonul trecut in RBBA, si unul care joaca criminal de bine Franco Cirinei (22678828) chiar in RBBA, pe cel putin 2 pozitii.

This Post:
00
264933.171 in reply to 264933.170
Date: 4/21/2015 9:23:22 AM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
va salut pe toti
dupa o indelungata lipsa din viata forumului, revin incet incet...

imi pare bine sa vad un RBBA mult mai animat atat ca discutii cat si ca nivel al competitiei
despre finala de aici, sunt de parere ca BV Pistons isi va adjudeca trofeul, dar...urez bafta ambilor manageri...

II.1 sansele ar cam fi 50%-50%...
II.2 cred ca Reghin merita sa castige...si cred ca o va face...
II.3 Danube favorita incontestabila... pe Purmo il cunosc personal, desi n-am mai vorbit de ceva vreme... stie sa joace, poate provoca surprize...dar pana si eu m-am obisnuit cu el ca etern finalist... cred ca se afla intr-o bucla economica din care nu-si permite sa iasa...
II.4 cred ca am 70% sanse de a castiga...datorita terenului, a formelor si a previzibilitatii adversarului...insa zulus are o echipa solida, cu o saptamana inainte de PO si-a achizitionat 2 jucatori foarte buni - nu exclud surprize prin urmare nu-l subestimez... oricum daca reusesc promovarea, revin in RBBAcu ganduri competitive.... vom vedea

multa bafta tuturor!

This Post:
33
264933.172 in reply to 264933.171
Date: 4/21/2015 11:53:38 AM
Overall Posts Rated:
807807
Salut!
Multumesc pentru amabilitate, dar chiar si eu cred ca BV Pistons va castiga.

Sunt curios cu ce planuri vei reveni si daca mai ramane valabil ce ai zis:
sa va vad in sezonul 31, "jucatorilor", cand voi reveni cu un lot de 8-9 insi peste 100k salariu. ce veti face?

Vad ca ai o echipa orientata spre exterior, sa inteleg ca interiorul va aparea dupa promovare.

This Post:
00
264933.173 in reply to 264933.172
Date: 4/21/2015 1:15:02 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
si eu care credeam ca sunt singurul acid de pe aici:D. Dupa meciul de azi pare ca finala va curge intr-un sens. Better luck next time, dar o sa ai mai mult de furca daca prind PO si ne intalnim, pentru ca nu vei mai avea meci cu echipa de divizia III cum am aliniat pe teren pentru antrenament. Oricum bravo tie ca ai profitat de oportunitate.
All in all si tu si Pistons aveti echipe solide, si nu ma asteptam sa vad ca te spulbera. Ma asteptam sa fie mai strans, cam ca in finala cupei.
Trimit anticipat felicitari lui Remus pentru dubla. Din era lui Shack si lui Cluj nu s-a mai intamplat, iar pe vremea aceea nu a avut cine sa-i conteste. cu atat mai multe felicitari pentru tine care e mult mai greu sa faci dubla azi decat acum 5-6 sezoane.

Advertisement