Tehát továbbra is marad az álláspontod, hogy az NT szerepléséért én vagyok a felelős. Mond már meg mi közöm van nekem az NT-nél folyó dolgokhoz. Fejtsd ki bővebben kérlek! Miattam nem csinálod a dolgokat rendesen, miattam veszít a csapat most már zsinórban kétszer. Mellesleg volt két másik induló is, az egyiket szépen visszaléptetted. Gondolom mennyire nem akartál kapitány lenni, ha sikerült vendaballal megbeszélni azt, hogy lépjen vissza a jelöltségtől a javadra. Gondolom megkeresett és kényszerített rá, hogy elindulj és ő vissza tudott így lépni a javadra. Mennyire nézed még itt hülyének az embereket? Engem meg az taszít és azt utálom amit az elmúlt szezonokban csinálsz vagy nem csinálsz itt a csapattal. Mindezt te is büntetlenül teszed meg. És én nem csalóztalak le, ilyent nem írtam. Csupán leírtam, hogy amit tettél az undorító volt. Ezt leírta más is, nem csak én. Gondolom olvastad.
Látszik, hogy semmi mással nem tudtok foglalkozni, csak azzal, ki vagyok vagy ki nem. Ettől tuti sikeresebb lesz a csapat. Semmi más nem érdekel bennetek, pedig volt jó pár dolog itt megfogalmazva. Elmondhatnád azok a dolgok miért úgy történtek ahogy.