Jokzilla - Gök Tengri 2
AvanGuard - Camilispor 1
Southeast Warhawks - Arel 2
Düzce Lakers - MİSLİSPOR 2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice 2
NEJİ - KIDISPOR 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom 1
StallionS of Hell - Errdemir67 2
Evet sayın seyirciler, haftanın maçlarında uzun bir aradan sonra ilk kez günün maçı, Kıdıspor'un maçı olmayacak. şaşırdık mı? Eveeet! :)
Jokzilla'nın Göktengri deplasmanında işi çok zor.
Harlem, bana karşı kaybettiği maçtan sonra yaralarını sarmak için oldukça ters bir rakiple oynayacak. Şimdiye kadar Arel'i deplasmanda hiç yenememiş Harlem. Yine öyle olacak gibi görünüyor.
D-Will8 bu formlarla enteriy'i deplasmanda yenemez. Nokta. Bu hafta sanırım Moritz oynayacak pivotta. Bakalım 48 dakikayı tamamlayabilecek mi?
Benim maça gelince. Jokzilla'nın yorumlarına katılıyorum. Betonarmespor dedik ama çimentonun suyunu biraz fazla katmışız galiba, beton cıvımış durumda. Özellikle son 2 maçta beklenmedik ölçüde fazla sayı yedim. Sanırım dedelerin de gücü bir yere kadar. Ayakları artık taşımıyor onları sanırsam, sahaya birer tekerlekli sandalye koyma zamanı geldi onlar için. :) Sayı atma konusuna gelince; antrenman verdiğim oyuncuların gelişmesini beklemek zorundayım. Artık yeni oyuncu almak yok bu sezon. Zaten ligde hedeflediğim yeri tutturdum şimdiden. Play-off olur mu diye zorluyorum bundan sonra.
Errdemir, yine play-out'taki rakiplerinden biriyle karşılaşacak. Bakalım bu maçta evsahibi avantajını kullanıp kazanabilecek mi? Bu maçlar errdemir'in ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek.