1. Jaký máte vztah k dohodám o nasazení do zápasu (tzn. nejčastěji TIE-TIE)? Jaký mají podle vás v NT význam? A chtěli byste dohod využívat? A pokud ano, tak budete sami aktivně nabízet nebo jen případně čekat, jestli vám nebude dohoda nabídnuta?
Tuto otázku jsem čekal. Dohodu jsem již několikrát použil v lize a používat bych je chtěl, ale pouze v určitých situacích. Pokud by mi dohoda byla nabídnuta, téměř jistě bych přijmul.
Edit: v NT mají význam celkem opodstatněný :-)2. Představme si hypotetickou situaci (je to sci-fi, ale byl bych rád, abyste odpověděli, třeba o 2 sezony později může nastat reálnější podobná situace v 1. fázi kvalifikace). Náš tým ve druhé fázi kvalifikace má před posledním zápasem zajištěný postup z 1. místa do semifinále ME. S námi ve skupině hraje Slovensko, které potřebuje naší pomoc, aby se dostalo na 3. místo zaručující účast ve druhé šanci. (tzn. Slováci potřebují vyhrát a zároveň potřebují, abychom my porazili jejich konkurenta). Jak se v dané situaci zachováte a jaký zvolíte přístup k zápasu a proč? Předpokládejme, že soupeř je výkonnostně zhruba na stejné úrovni jako náš tým.
Budu hrát a TIE pokusím se o TIE-TIE dohodu se soupeřem pod výhružkou. Víc bych pro Slováky neudělal. :-)
3. Představme si následující situaci. Před posledním zápasem 1. fáze kvalifikace je situace taková, že nás čeká přímý souboj o postup. Jaký zvolíte přístup k zápasu a proč? Opět předpokládejme, že soupeř je výkonnostně zhruba na stejné úrovni jako náš tým.
Opět pokus o TIE-TIE, pokud by to bylo odmínuto, asi CT, neb oni by to dali taky, což vylučuje normal.
4. Jaké jsou vaše 3 nejoblíbenější ofenzivní a 3 nejoblíbenější defenzivní taktiky (v pořadí od té nejoblíbenější)?
Off: 1) Push the Ball 2) Run & Gun 3) Look inside
Def: 1) Man to Man 2) 1-3-1 Zone 3) 2-3 Zone
Last edited by PunkFloid at 6/5/2009 4:20:55 AM