A mi lahko to nekdo obrazlož: novemu litovskemu U-21 trenerju sem poslal mojega kandidata (soliden, le OPK mu malce peša/zaostaja za drugimi skilli za centra), odgovoril pa mi je, da kao njegovpotencial (5) ni dovolj dober za repko... ne zastopm.... Če bi imel 2 igralca za tekmo, na istem položaju in bi mogu izbirat med njima (noben se ne trenira), bi najbrž izbral igralca z boljšimi skilli in ne bi gledal na potencial (moja logika).... Jst sem njegov odgovor dojel, kot da bo v primeru, da bo imel na razpolago igralca s potencialom, npr.: superzvezdnik in ključni igr. ekipe izbral superzvezdnika in ne ključnega igralca, četudi bi imel ta boljše skille.... Prav razumem?
Glej jaz sem sicer drugače zastopil odgovor!
Ta selektor želi pomagati tudi članski in ,da v igro samo višje potenciale. Zakaj zato ,da se klubi s boljšimi potenciali sploh pravilno trenirajo in ,da to doseže ne pusti igrati nižjim potencialom pa četudi so boljši!
SEDAJ MOJE OPAZOVANJE PRIČAKUJEM NESTRINJANJE A POZOR JAZ V TO VERJAMEM ...Seveda je za razmere v Sloveniji treba gledat drugače kdor je spremljal potekanje na forumih je zasledil okoli 12 klubov ,če ne več ,ki so se zmenili in skupaj igrali košarko!
Kot se ,da s klikanjem ugotoviti prav ti klubi "čudežno" non stop dobro trenirajo in bodo večno imeli svoje igralce v postavi selektorja. (pritožbe na forumu zakaj ne dajo mojega igralca v igro ,če ima pa višje skile od igralca ,ki se prodaja).....seveda je odgovor jasen glasuj za mene pa bo tvoj igralec sigurno igral. Na začetku sem selektorja non stop podpiral ker sem slepo verjel ,da je želja po 1 mestu na svetu uresničljiva ,če pač klubi sodelujejo. No in pri tem me ne bi motilo če bi bila razlika majhna med igralci ,ki igrajo in tistimi ,ki ne. A ker klub niti odgovora ni dobil od selektorja sem začel dojemati ,da bo moral protikandidat selektorju tekmovati s najmanj 12 glasovi zaostanka kar je na žalost občutil zelo močen klub KK Rudar! In ker sem hotel preveriti ali imam prav sem kandidiral ter pričakovano izgubil....seveda je to možno ker se na žalost očitno jaz temu rečem "Kultura jugoslavije" ni važno kako treba je zmagat tako kot na volitvah izraža tudi v igrcah. Sicer pa to kar pišem itak že vsi vejo razen novih uporabnikov. Zato pač sem prepričan ,da nismo še zreli ,da postanemo najboljši na svetu saj jaz ,ki bom imel čez približno eno leto igralca z obema obrambama 20+ zaradi dosedaj napisanega dejstva sploh ne vem ali bo igral. Za tiste ki berete forum a ga ne zastopite!