Μάλιστα.......... είπαμε να κάνουμε και εμείς μια πρόβλεψη και μόνο το τέλος του κόσμου που δεν ήρθε....
@ ALEXANDROS7
ta 2 mellontika bot ekanan aprovleptes gia mena nikes!an ginoun bot tha xasoun k tous paixtes tous?
βγαίνουν προς πώληση πρώτα...
k sygxarhthria stous vikingks shmera pou me nikhsan polu aneta,kati anamenomeno vevaia!!!
κύριε μου είσασταν ένας αξιόλογος αντίπαλος και ελπίζω να περάσατε καλά στην απογευματινή σας βόλτα στην Valhalla. Του χρόνου ελπίζουμε στην έδρα σας
oxi!!!na mhn ksanagrapsoun oi vikinkgs giati den exei endiaferon na ksereis ta apotelesmata apo prin!ola ta vrhke o atimos!xaxaxaxxaxaxa!!!
εγώ φταίω βρε που σας έδωσα έτοιμο κουπόνι για να πάτε ταμείο. απλά ξέχασα να σας πώ να τα παίξετε...ανάποδα :))))
@ Kung Flu
Να μας ξανακάνουν pre game οι Vikings,σε όλα μέσα έπεσαν...! :-P
όπως λέμε να μας κάνουν ποδαρικό???? το παραδέχομαι είχαμε τρομερό ποσοστό επιτυχίας...
PS: To IBAN δεν το γράφω γιατί φοβάμαι μην γίνει καμιά λαδιά και αντί να μπεί χρήμα,βγεί...! :-P
για αυτό που κάνατε την Τρίτη θα διπλασιάσω το ποσό που είχαμε συμφωνήσει...και βέβαια νομίζω ότι έχετε δίκιο. Οι διαδικτυακές συναλλαγές καταγράφονται...καλύτερα τα λεφτά να δοθούν όπως πρέπει...κάτω απο το τραπέζι ;)