Tuga ,cemer,jad....
Gorak ukus ostade nakon vecerasnjeg duela,izuzetan protivnik,izuzetna atmosfera,fantasticna borba mojih momaka,ipak na kraju ne bese dovoljno...Ali ponosan sam na momke,pokazali su da ne ne igraju pare -vec SRCE :D
Ali ne treba biti nezadovoljan,prvi cilj sa starta sezone je ostvaren,cak i vise od toga,ovo je rekord sto se tice nase skromne ekipe u kupu,bili smo nadomak senzacije,ali ocajna prva cetvrtina,i pritisak su odradili svoje,do kraja lomimo rezultat,i dobivamo preostale tri deonice,na 95:93 za favorizovanog gosta i 21 sec.do kraja utakmice,loptu u svojim rukama je prvo imao Saulic koji je pokusao da odemo u produzetke,nakon njega i Loh sutira za pobedu,nije nas htelo...Neki drugi put....
Sto se mene licno tice,morao sam da kalkulisem zbog kupa,veliki trag je ostao na ekipi,iscrpljeni su,ali treba smoci snage i da se ostvari i taj drugi cilj sa pocetka,mnogo bitniji a to je OPSTANAK!Jos jednom,fantazija od utakmice,i poraz,ali ipak,nisam se nadao da mogu u upola ovako dobro protiv ovakvog protivnika!
Zivi bili!