Οποτε δεν τιθεται κανενα ζητημα θα βραβευτει ο Κοτιδης μπροστα σε ολο τον κοσμο
Γαμώτο!!Ήθελα και εγώ ένα βραβείο!!! :-)
Χαχαχαχα 16 ποπ νταουν σε μια σεζον! το κακο ειναι οτι εγω μεχρι τωρα ειχα συνολο 4 απο την αρχη της σεζον. Και ηρθαν αλλα 4 σε μια μονο Παρασκευη. Το 4αρι μου παντως ειναι 34χρονων και ο μοναδικος που δεν εχει χασει κανενα μεχρι τωρα πουθενα :P
Εγώ πέρσι είχα 10 pop down την εβδομάδα του τελευταίου τελικού με τον Μάνο,όταν είχα κάνει το διπλό!Αλλά τελικά δεν μου στοίχισαν και πήρα το 2ο ματς στην έδρα μου!
Οι δικοι μου εχουν πολλα σκιλς αλλα ειναι μονο 6,5 οπως ειπες :) . Με μια αποβολη με φαουλ με εναν τραυματισμο μπορει να αρχισει να γερνει απο την αλλη πλευρα το παιχνιδι. Και δυστυχως οι 3 απο τους 5 βασικους κανουν φαουλ.
Βασικά νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχω ελπίδα στο ματς!Μάλιστα είχα ήδη δώσει εντολή να δημιουργηθεί μια τεχνητή ένταση στο ματς,έτσι ώστε να αποβληθούν και οι 5 βασικοί από κάθε ομάδα!Κάτι σαν αυτό ας πούμε:
https://www.youtube.com/watch?v=7cTZsqxPVHoΝομίζω αν τα καταφέρναμε,τα 2α μας με Tardy,Ah,Krizief,Cujko και κυρίως τον κυρ-Μήτσο θα νικούσαν τα δικά σου!!Δυστυχώς ο Κοτίδης απαγόρεψε μια τέτοια αναμπουμπούλα(αν και συνήθως τις γουστάρει τέτοιες καταστάσεις),επειδή λέει δεν είναι σωστό αφού με βραβεύει ο Τεράστιος!(Κάτι ξέρεις εσύ που τον βραβεύεις!!!) :-)
Ο μαγκαλχαες δεν θα ξεκινησει μαλλον γιατι ειναι ο μοναδικος με 8 κατασταση. Αλλα μπορει ερχομενος απο τον παγκο να κανει το ματσ της ζωης του :)
Ουφ!!Ένα φόβο τον είχε ο Κοτίδης,μην τυχό ξεκινήσει βασικός!!Αυτόν τρέμει πιο πολύ!! :-)